Csupán pár órája került megosztásra a Perfect Illusion, melynek megjelenését számos pletyka ölelte körbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lady Gaga - Perfect Illusion
2016. szeptember 09. 13:32
2016. szeptember 09. 13:55
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Nekem nem jött be annyira
2016. szeptember 09. 14:50
Egyáltalán nem csalódtam Gagában, ugyanis kb. 5 éve semmi értékelhetőt nem tud felmutatni. Volt 2-3 sikeres éve a The Fame korszaka alatt, és bármennyire is a Born This Way a kedvenc albumom tőle, az is csak az előző albuma miatt lett sikeres. 2011 óta csak vergődik, rossz nézni. Pedig még színészkedni is próbál, de ilyen fapofával minek? Mindegy. Majd ezt a dalt is végigordibálja élőben, aztán a rajongók majd ajnározzák, hogy milyen erős hangja van, holott a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2016. szeptember 09. 14:56
|
|
FAMEgagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 408 Csatolások: 0 Azonosító: 192296 offline
|
ISTEN AJÁNDÉKA!!!! csodálatos nem találok szavakat!!!!!Nem bírom abbahagyni a hallgatását!!!!Nagyon boldog vagyok!Köszönöm ezt a csodát IMÁDLAK LADY GAGA!!!
2016. szeptember 09. 15:03
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Nem igazán nyerte el a tetszésemet, kb. az egész dal nyers ordibálás...
2016. szeptember 09. 16:03
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez nagy siker lesz! Nekem már tetszik! Olyan mai hangzása van és nem lehet leírni milyen cool lett! Kíváncsi leszek a további szerzeményeire na és a klippekre!
Amúgy végig olyan érzésem volt mintha Tóth Gabit hallgattam volna. xD
2016. szeptember 09. 16:22
egy kicsit fura még, olyan közepes lett, lehet ha sokszor fogom hallani megtetszik...
2016. szeptember 09. 17:03
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Első hallgatásra fura volt, de most már egészen tetszik. Szeretem Gagában, hogy nem ad ki két ugyanolyan albumot, mindig más területen kísérletezik, valószínűleg ezért van az, hogy sokaknak csalódás ez a szám, szerintem nem az, csak MÁS. Egy ilyen sokoldalú előadó igenis újuljon meg évről évre.
2016. szeptember 09. 17:39
Nagy elvárásokkal ültem neki a dalnak, hiszen Gagáról bszélünk, akinek nagyon jók az első kislemezei az albumairól. A Perfect Illusion viszont nem jött be. Itt csak velem van a baj, mert a zene stílusa nem igazán az én esetem. Pedig nagyon akartam, hogy tetszen.
2016. szeptember 09. 18:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nekem tetszik, kicsit szokatlanabb hangzása van Gagához képest, de pont ez a jó benne. Pont ma gondoltam arra, hogy mennyire hiányoznak a klasszikus popslágerek a mai rádiókból, ezek az elektronikus tum-tumok mennek.
2016. szeptember 09. 19:07
Queen!
Nem csalódtam benne, tökéletes ez a dal, úgy, ahogy van, Gaga hangja szintén tökéletes, mint mindig!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: