Így fest Kylie Jenner platinaszőkén
2016. szeptember 09. 15:24
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igaz, nem világszépe a csaj, de a hajszín még egész jón
2016. szeptember 09. 16:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Darling2000 | Ma, 14:13
Egyedül én kezdem azt hinni, hogy ez a Hajni és Gézucica profil direkt erre a célra lett csinálva, hogy majd jól kioszt mindenkit mindenről? biggrin.gif nem azért a pár forintért de eddig egy jó komment sem hagyta el a "száját".
Szervusz drágaság!
Először is...ha bajod van velem,illik azt privátban megírni...
A profilom elolvasását meg ajánlom.
Másodszor is illene a nevemet normálisan leírni,mert nem valami bonyolult.
És nem,a profilom nem pénzért,hanem unalomból készült,de egyébként nem fér a fejembe,ilyen hülyeség hogy férhet valakinek a fejébe,ez nem Youtube. Ha meg viccből írtad,akkor meg magadat minősítetted.
kami98 | Ma, 06:44
Hajni es Gezacica, most komolyan, neked minden egyes rohadt cikkbe bele kell kotnod?! Miert nem tudsz legalabb egyszer valami pozitiv hozzaszolast irni?! De komolyan. Minden egyes cikknel csak azt olvasom, hogy szidod az illetot, vagy ocsarolod, stb., es egy jo szot nem tudsz hozzaszolni. Miert kell neked folyton negativnak lenned?! En sem szeretek mindent sztart, de megsem irok olyat, hogy tehetsegtelen, meg muveletlen, stb. Neked sem kene. Gondolkodj el rajta, es rajossz, hogy igazam van! smileeee.gif
Haha,rajtad sokat nevettem.
Először is van olyan,hogy ékezet. Értem,telefonon vagy,és lusta vagy,de képzeld,én is MINDIG telefonon vagyok,mégis ékezetetek használok. Illett volna legalább a nevembe rakni. Ha külfödli billenyűzetről írsz,akkor ezt a pár mondatomat felejtsd el(;
Nem ócsárlok mindenkit. Nagyon sok kedvencem van,de persze róluk sosincs cikk,csak állandóan a celeb,semmittevő emberekről. Tudod,a kedvenceim nem botrányhősök,és ha csinálnak valami művészetet,senki se ír róla. Az ilyen Kiley féléknél nem értem,minek írjam azt,hogy de imádom,miközben gyűlölöm. Az meg,hogy negatív vagyok,az tény és való. De bevallom,stréber és ronda is. A negatívságom onnan ered,hogy az átlagnál is melankólikusabb ember vagyok,valamint eléggé depis. Ennyi(:
Egyedül én kezdem azt hinni, hogy ez a Hajni és Gézucica profil direkt erre a célra lett csinálva, hogy majd jól kioszt mindenkit mindenről? biggrin.gif nem azért a pár forintért de eddig egy jó komment sem hagyta el a "száját".
Szervusz drágaság!
Először is...ha bajod van velem,illik azt privátban megírni...
A profilom elolvasását meg ajánlom.
Másodszor is illene a nevemet normálisan leírni,mert nem valami bonyolult.
És nem,a profilom nem pénzért,hanem unalomból készült,de egyébként nem fér a fejembe,ilyen hülyeség hogy férhet valakinek a fejébe,ez nem Youtube. Ha meg viccből írtad,akkor meg magadat minősítetted.
kami98 | Ma, 06:44
Hajni es Gezacica, most komolyan, neked minden egyes rohadt cikkbe bele kell kotnod?! Miert nem tudsz legalabb egyszer valami pozitiv hozzaszolast irni?! De komolyan. Minden egyes cikknel csak azt olvasom, hogy szidod az illetot, vagy ocsarolod, stb., es egy jo szot nem tudsz hozzaszolni. Miert kell neked folyton negativnak lenned?! En sem szeretek mindent sztart, de megsem irok olyat, hogy tehetsegtelen, meg muveletlen, stb. Neked sem kene. Gondolkodj el rajta, es rajossz, hogy igazam van! smileeee.gif
Haha,rajtad sokat nevettem.
Először is van olyan,hogy ékezet. Értem,telefonon vagy,és lusta vagy,de képzeld,én is MINDIG telefonon vagyok,mégis ékezetetek használok. Illett volna legalább a nevembe rakni. Ha külfödli billenyűzetről írsz,akkor ezt a pár mondatomat felejtsd el(;
Nem ócsárlok mindenkit. Nagyon sok kedvencem van,de persze róluk sosincs cikk,csak állandóan a celeb,semmittevő emberekről. Tudod,a kedvenceim nem botrányhősök,és ha csinálnak valami művészetet,senki se ír róla. Az ilyen Kiley féléknél nem értem,minek írjam azt,hogy de imádom,miközben gyűlölöm. Az meg,hogy negatív vagyok,az tény és való. De bevallom,stréber és ronda is. A negatívságom onnan ered,hogy az átlagnál is melankólikusabb ember vagyok,valamint eléggé depis. Ennyi(:
2016. szeptember 09. 16:55
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
A témához továbbá NEM áll módomban hozzászolni
Annyit még hozzátennek,hogy csak a cikkek 50%-nál vagyok negatív
Annyit még hozzátennek,hogy csak a cikkek 50%-nál vagyok negatív
2016. szeptember 09. 17:55
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (kami98 @ 2016.09.09. 17:11)
Draga Hajni es Gezacica. Tudod, a telefonomon nincs ekezet, es ha lenne, se lenne hozza kozod, hogy ekezettel irok-e, vagy sem:)
Csak egy kicsinyes ember köt bele ilyen piti kis dolgokba illetve jegyez meg ilyen hülyeségeket,ne foglalkozz vele.
(Ő meg olvasni nem tud ennyi erővel,csak kommentál a vak világba pl: a Selly Demis cikknél)
2016. szeptember 09. 18:21
Nem áll rosszul neki, de nem tudom, szerintem a mintazöld haj jobban állt neki.
Kicsit off:
Kedves mindenki aki megsértve érzi magát Hajni és gézacicával kapcsolatban,
Sz*rjátok le.
Kedves Hajni és Gézacica,
Egyik cikk alatt láttam azt írtad, hogy 13 vagy? Na, majd amikor annyi leszel mint én, vagy idősebb, akkor majd jót röhögsz/sírsz a hülye kis kötekedő kommentjeiden. Gondolom való életben nincs ekkora arcod remélem, mert ha mondjuk felnőttekkel is ilyen vagy... Az elég ciki. Tudom, azt írtad, hogy nem fogsz hozzászólni a témához, de attól még rátekinthetsz a hozzászólásokra. Ja és még annyi, hogy a negatív véleményeiddel nincs baj, te inkább tartsd meg magadnak, vagy pedig kultúráltan fogalmazd meg a mondanivalódat. Eléggé kötekedő a stílusod, ahogy látom, de hozzá még alpári módon is írod le. Remélem nemsokára ezeket te is belátod. Sok erőt mindehhez.
Kicsit off:
Kedves mindenki aki megsértve érzi magát Hajni és gézacicával kapcsolatban,
Sz*rjátok le.
Kedves Hajni és Gézacica,
Egyik cikk alatt láttam azt írtad, hogy 13 vagy? Na, majd amikor annyi leszel mint én, vagy idősebb, akkor majd jót röhögsz/sírsz a hülye kis kötekedő kommentjeiden. Gondolom való életben nincs ekkora arcod remélem, mert ha mondjuk felnőttekkel is ilyen vagy... Az elég ciki. Tudom, azt írtad, hogy nem fogsz hozzászólni a témához, de attól még rátekinthetsz a hozzászólásokra. Ja és még annyi, hogy a negatív véleményeiddel nincs baj, te inkább tartsd meg magadnak, vagy pedig kultúráltan fogalmazd meg a mondanivalódat. Eléggé kötekedő a stílusod, ahogy látom, de hozzá még alpári módon is írod le. Remélem nemsokára ezeket te is belátod. Sok erőt mindehhez.
2016. szeptember 09. 18:49
Csinos, de nekem a fekete hajával jobban tetszett.
Ettől függetlenül szép.
2016. szeptember 09. 19:53
Hát szerintem baromira nem áll jól neki..
Ez van... Maradt volna fekete vagy barna.
Ez van... Maradt volna fekete vagy barna.
2016. szeptember 09. 20:29
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Neki tetszik, ez a lényeg! Szerintem sem rossz mondjuk.
2016. szeptember 10. 10:04
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Neki minden hajszín jól áll. *-* ♥
2016. szeptember 10. 10:15
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Coreline
annyira tudod adni az ívet, és még csak meg sem sértődhet rajta hiszen igaz
Tetszik ^---^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: