Könnyekben tört ki Katy Perry az Ellen showban
2016. szeptember 08. 18:25
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Te jó ég! Eddig fogalmam sem volt arról hogy azért ekkora szörnyűségek történtek ott!
"Végignézni, menedéket keresni, miközben emberek hullnak körülötted, nem könnyű, főleg, hogy sokan más vérét kenték magukra, hogy halottnak higgye őket a terrorista." Te jó isten ezt még olvasni is szörnyű hát még átélni!
Mint valami rossz horror komolyan... Katy meg tök aranyos volt amikor találkoztak!
I Love You Katy!!!! <3
2016. szeptember 08. 18:38
Szép dolog Katy-től. Mindig is bírtam, és gondolom tényleg borzalmas lehetett a srácnak...
2016. szeptember 08. 18:41
Én kereszténynek vallom magam nem liberálisnak. Bocsi emberek...
2016. szeptember 08. 18:52
Istenem! Ez a nő hihetetlen! Úgy imádom!
Olyan aranyosan bánt a sráccal és még megmondta, hogy kifizeti az egyetemének első évét. Maga a videó nagyon megható, Katy sírása, amit Tony elmondott, minden. Ellentől pedig kedves, hogy összehozta ezt a beszélgetést.
2016. szeptember 08. 20:45
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Nem értem hogy kik azok a szörnyetegek akik azért embert ölnek mert felvállalják hogy kiket szeretnek. Aki kereszténynek vallja magát (én nem, de tudok egy-két dolgot a kereszténységről) annak nem az lenne a feladata hogy az életet védje amit csak Isten vehet el, és nem azért pattogni hogy elvileg bűn a szexualitása? Olyan nincs benne a 10 parancsolatban hogy legyél hetero, olyan viszont van hogy ne ölj. Szóval attól még hogy te így vélekedsz a melegekről most kell azért egy fontossági sorrend, amit valakik borzasztó tiszteletlenül és bután választják meg. Az nem keresztény szerintem aki egy ilyen helyzetben aztmondja hogy "bocsi gyászoló családok, melegek voltak ezért megérdemelték, én keresztény vagyok"...
2016. szeptember 08. 20:57
Idézet (Bbb8 @ 2016.09.08. 20:45)
Nem értem hogy kik azok a szörnyetegek akik azért embert ölnek mert felvállalják hogy kiket szeretnek. Aki kereszténynek vallja magát (én nem, de tudok egy-két dolgot a kereszténységről) annak nem az lenne a feladata hogy az életet védje amit csak Isten vehet el, és nem azért pattogni hogy elvileg bűn a szexualitása? Olyan nincs benne a 10 parancsolatban hogy legyél hetero, olyan viszont van hogy ne ölj. Szóval attól még hogy te így vélekedsz a melegekről most kell azért egy fontossági sorrend, amit valakik borzasztó tiszteletlenül és bután választják meg. Az nem keresztény szerintem aki egy ilyen helyzetben aztmondja hogy "bocsi gyászoló családok, melegek voltak ezért megérdemelték, én keresztény vagyok"...
Látom nektek sem volt erkölcstan az iskolában. A női és férfi nemiszerv van egymásnak termtve, ez Isten műve. A homik pedig hatalmas bűnt követnek el. Nekem ne magyarázd meg, mert 4 évig Katolikus iskolába jártam. A véleményemet nem kell egyből támadni, ha nem tetszik.
2016. szeptember 08. 21:09
|
|
Kata1225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 257063 offline
|
Sosem értettem azokat az embereket, akik elítélnek másokat, akármi miatt... Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez mégis miért jó??... És ami a bárban történt... Mikor meghallottam a hírét, teljesen lesújtott, de tényleg. Én támogatom azokat, akik felvállalják a szexualitásukat, akár biszexuális/homoszexuális, stb:)
(Amúgy egyből Adam Lambert jutott eszembe, hogy úristen mi lett volna, ha esetleg ő is pont ott van és... Bele sem merek gondolni...)
A családoknak is borzalmas lehetett ez a dolog... Részvétem mindenkinek :'( Nyugodjanak békében:(
(Amúgy egyből Adam Lambert jutott eszembe, hogy úristen mi lett volna, ha esetleg ő is pont ott van és... Bele sem merek gondolni...)
A családoknak is borzalmas lehetett ez a dolog... Részvétem mindenkinek :'( Nyugodjanak békében:(
2016. szeptember 08. 21:45
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Khalifa. Ha ez az isten műve akkor miért vannak a melegek? Így születtek basszus. Nem fogom itt mocskolni a katolikusokat, de képzeld legjobb barátnőm is katolikus, és teljes szívéből elfogadja és imádja a melegeket. Külön templomba és hittanra is jár. Sajnálom, de nem tudok egyet érteni veled. Csak magyarázd meg miért vannak akkor a melegek "ha az isten így teremtette őket".
2016. szeptember 08. 22:27
|
|
sanzeekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 253988 offline
|
jézus istenem , egy ilyen nemes gesztusról szóló cikk alá ilyeneket kommentálni.
Kik vagyunk mi , hogy elítéljünk másokat ?
Nem azt kell nézni , hogy kicsoda micsoda , hanem azt , hogy min ment kere
sztül... Katy Perry nem tartozik a kedvenceim közé , nem is nagyon követem mostanában a munkásságát régebben hallgattam , de ez egy roppant emberi és nemes gesztus volt tőle. Tisztelet neki
Kik vagyunk mi , hogy elítéljünk másokat ?
Nem azt kell nézni , hogy kicsoda micsoda , hanem azt , hogy min ment kere
sztül... Katy Perry nem tartozik a kedvenceim közé , nem is nagyon követem mostanában a munkásságát régebben hallgattam , de ez egy roppant emberi és nemes gesztus volt tőle. Tisztelet neki
2016. szeptember 08. 22:54
Nagyon megható..
szerintem én is sírtam volna ha meglátom a fiút..
2016. szeptember 08. 23:08
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Borzalmas, ami ebben a világban zajlik... Sajnálom szegény srácot... Meg mindenki mást is, aki ott volt és így járt
Nem értem miért kell elítélni az ilyeneket. Basszus, amióta élek, azóta hallgatom a vallásos dolgokat, de sosem tudnék elítélni egy meleg embert sem. Nem hogy megölni... Van az ilyen gyilkosoknak lelkiismerete?
Nem értem miért kell elítélni az ilyeneket. Basszus, amióta élek, azóta hallgatom a vallásos dolgokat, de sosem tudnék elítélni egy meleg embert sem. Nem hogy megölni... Van az ilyen gyilkosoknak lelkiismerete?
2016. szeptember 09. 10:54
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nagyon sajnálom! Hihetetlen mik vannak a világban! Hogy történhet meg ilyesmi??!!! Képes aludni az, aki ezt tette? Milyen elvakult, teljesen beteg agy szüleménye volt ez a szörnyű terv? Rettentően elszomorít...
2016. szeptember 09. 20:36
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Részvétem az összes halott családtagjainak. Örülök, hogy Katy segít. Sok sikert neki az egyetemen.
2016. szeptember 09. 23:08
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Részvétem minden családnak. És Katy ez nagyon nagyon kedves volt tóled .
2016. szeptember 10. 12:23
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Részvétem, Katy-nek is aranyból van a szíve. Én is végig sírtam a videót
♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: