Jamie Dornannek elege van A szürke ötven árnyalatából
2016. szeptember 08. 22:50
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
En teljesen megertem hogy igy erez. Hiszen egymas utan forgattak es belefaradtak,meguntak. Azt is el kell meg viseljek hogy ezentul beskatulyazak oket.
2016. szeptember 09. 02:26
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Teljesen megértem a problémájukat, nagy rajtuk a nyomás, főleg hogy egy elég ismert, és felkapott regény szereplőit kell megformálni.. Az pedig szerintem plusz nyomás, hogy szinte folyamatban szex jelentek vannak. Oké, vállalták ezt, tudták miről szól a könyv. De az meg hogy két filmet forgattak rögtön egymás után.
Szerintem az első film nem lett a legjobb. Nem volt meg a két főszereplő között az összhang. Amit ugye be is vallottak, hogy nem kedvelik egymást. Nekem már az rossz előjel, ha már másokkal is van problémájuk. Remélem ez nem vetődik ki a filmekre. Ha igen akkor nem tartom őket jó szìnésznek...hiszen ennek nem volna szabad tükröződnie...
Olvastam az összes részét plusz a Grey-t is. A filmeket is megnézem majd kíváncsiságból, remélem nem kell nagyot csalódnom.
Szerintem az első film nem lett a legjobb. Nem volt meg a két főszereplő között az összhang. Amit ugye be is vallottak, hogy nem kedvelik egymást. Nekem már az rossz előjel, ha már másokkal is van problémájuk. Remélem ez nem vetődik ki a filmekre. Ha igen akkor nem tartom őket jó szìnésznek...hiszen ennek nem volna szabad tükröződnie...
Olvastam az összes részét plusz a Grey-t is. A filmeket is megnézem majd kíváncsiságból, remélem nem kell nagyot csalódnom.
2016. szeptember 09. 11:33
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Elhiszem h elegük van mert durva lehet egy ilyen filmet leforgatni de mikor beválogatták őket a szerepre tudták hogy mit kell eljátszani, ezért nem értem miért vannak úgy oda azzal hogy " elegük van, meg h végeztek vele" ebből jött a pénz a hírnév.
2016. szeptember 09. 19:06
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Elsősorban érthető, hogy elegük van a cirkuszból, de nem tudom annyira sajnálni őket. Tudták, mire jelentkeznek, mit írnak alá. Erre van egy nagyon jól kifejező népi szólás: Aki k.rvának áll, az ne csodálkozzon, hogy megb.sszák.
2016. szeptember 10. 11:48
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Megértem,már nekem is elegem lenne ebből a rettentően buta filmből és a sok szexjelenetből.
DE! Mint tudjuk a pénz az úr,ha elvállalták hát csinálják. Tudhatták volna mi vár rájuk.
DE! Mint tudjuk a pénz az úr,ha elvállalták hát csinálják. Tudhatták volna mi vár rájuk.
2016. szeptember 11. 13:51
Hát igen, évek óta ezt szajkózzuk barátnőmmel, hogy hihetetlenül undorító mikor az emberek nem tudnak különbséget tenni színész(nő) és karakter között. Ha egy filmben/vagy sorozatban a karakter egy bunkó, beképzelt valaki, akkor máris úgy tekintenek rá, hogy ő is egy undorító féreg, szegény Sashával is ez van, pedig az a lány egy tünemény, akármennyire is negatív a karaktere. Irtózom az ilyen analfabéta emberektől, akik ráadásul még büszkék is erre amit gondolnak...
És elhiszem, hogy Jamie-nek elege van Szürkécske karakterével. Bár őszinte leszek, mondhatott volna nemet. De ha nem is mondott, hiszen színész, játszania kell, hogy valamiből megéljen... Ha már elvállalta jogos a kiakadása.
És elhiszem, hogy Jamie-nek elege van Szürkécske karakterével. Bár őszinte leszek, mondhatott volna nemet. De ha nem is mondott, hiszen színész, játszania kell, hogy valamiből megéljen... Ha már elvállalta jogos a kiakadása.
2016. szeptember 11. 13:59
Amúgy imádom, hogy a kommentek 80%-a most szapulja őt és én is megemlítettem, hogy nem kellett volna elvállalnia és cső... De azért gondolkodjatok már reálisan "csak pénz és hírnév"... Bakker, ő egy színész, azzal keresi a kenyerét, hogy eljátszik egy karaktert.
Most akkor ha van egy orvos, aki nem szimpatizál a c nemzedékkel és mégis végre hajt valamelyiken egy fizetős életmentő műtétet, aztán meg panaszkodik, hogy fúj de büdös meg undorító volt ezt csinálni, akkor most ő is csak pénzéhes és hírnévre pályázik? Hiszen utálja őket de mégis elfogadta a pénzét de azért felszólal...
Most gondoljatok már bele, az éremnek két oldala van. Lehet Jamie ezzel a felszólalással vesztett el most vagy 100 000 Fifty fanatikust...
Most akkor ha van egy orvos, aki nem szimpatizál a c nemzedékkel és mégis végre hajt valamelyiken egy fizetős életmentő műtétet, aztán meg panaszkodik, hogy fúj de büdös meg undorító volt ezt csinálni, akkor most ő is csak pénzéhes és hírnévre pályázik? Hiszen utálja őket de mégis elfogadta a pénzét de azért felszólal...
Most gondoljatok már bele, az éremnek két oldala van. Lehet Jamie ezzel a felszólalással vesztett el most vagy 100 000 Fifty fanatikust...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: