ÉÉÉÉÉÉÉrdekes. Én úgy tudtam Kendallnek Harry nagyon büdös és gusztustalan... (nagy adag szarkazmussal a hangomban)... Baromi érdekes és K**VA bosszantó, hogy a lejárató kampánya után, miszerint Harry büdös, és nem tisztálkodik rendesen (ami eleve veszett ügy volt, hisze egyetlen random találkozásnál nem mondta egy rajongó se, sőt at áhítozták mennyire kellemes illata van, nah meg aztán pont úgy néz ki, mint aki nem fürdik és nem használ deot, amikor néha még a koncert kellős közepés is lazán elővette a kis deoját), most már élete pasija, és sose tudja kiverni a fejéből, persze kell neki a hírverés, Harry mellett pedig megkapná, hisz zabálná őket a média.
Meg a családja... hát az aztán főnyeremény.
Ha Hazznak egy csöpp esze is van, amit nagyon-nagyon-nagyon remélek, akkor nem áll le megint ezzel a tyúkkal, mert ugyan az lesz, mint eddig, egy kis "etyepetye", médiafürdő, aztán ő lenne a szar ember (vagy a büdös), mint legutóbb, vagy megjárná, mint Taylorral.
Harry boldogsága számomra a legfontosabb, de könyörgök tartsa fényévekre magát, ettől a katasztrofális és szánalmas családtól!!!!
Kendall Jenner valódi kapcsolatra vágyik Harry Stylesszal
2016. szeptember 08. 19:56
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
A kedvenceim ezek a "források" xD. Szegény Harry.
2016. szeptember 08. 21:39
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Kell a Promó mi, Kendall?
2016. szeptember 08. 21:41
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Emberek ez nem igaz. Kendall csak a barátja. Nézzetek utánna angol oldalakon. Ez a cikk több napos azóta Kendall mondta hogy csak is barátok,és nem tudom emlékesztek e arra hogy Kris Jenner akarta ezt az egész Hendall ügyet, hogy promóztassa a KUWTK-t.
2016. szeptember 08. 22:06
|
kokusz55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249750 offline
|
th.....gratulálok! Mindig is utáltam a csajt! Gusztustalan amit művel! Pont Harry? Lejáratni elhitetni hogy szereti de közben nem azt most hirtelen ő az élete szerelme jézusom! Gusztustalan amit művel úgy gondolom rajongó ként nehéz el viselni ha a kedvencünknek gyermeke (louis) vagy barátnője van! Én is elég rosszul viseltem amikor meg tudtam hogy Harry Kendall-al kavar és szinte majdnem pezsgőt bontodtam amikor meg tudtam hogy nem
nagyon is fontod nyomon követni őket! De ha meg látom ezt a ribit Harry közelében indulok megölni! Szánalom a csaj! És ha már így itt van ez a lejáratás....Nem Harry a büdös hanem te vagy egy nagy k***va hogy ország világnak ki rakod a csöcsödet! De ha te úgy érzed hogy Harry a büdös lehet hogy csak tul közel van a plasztikás kis szád a görbe orrodhoz! Harry neked annyit üzenek hogy magadhoz méltó lányt talály ne csicskákat! Egy normális okos aranyos kedves szeretni való lányt aki meg érdemel nem mindenféle kendallokat! Szeretünk Harry♥
2016. szeptember 09. 11:45
mert mindig a jo es helyes pasiknak van nagyon pocsek izlesuk
vajon o tudja?
vajon o tudja?
2016. szeptember 09. 13:29
|
|
|
Kokusz55. Khm.... Harry megtaláltam a tökéletes fiút (Louis) 6 éve. Bocs muszály volt. Nem hagyhattam. Amúgy nyugi, Kendall nem egy rossz ember. Ez csak promó a KUWTK-nak. Csak barátok, szóval légyszi ne sértegesd Kendallt ha szereted Harryt. Nem vagyok oda a csajért, de el kell fogadni, hogy barátok.
2016. szeptember 09. 13:29
|
|
|
Megtalálta*
2016. szeptember 09. 17:53
|
|
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline
|
Ne márxd Imádom Harryt és Kendallel sincs problémám,de Harry jobbat érdemel nála,vagy nem is tudom..nem tudom mostegfogalmazni:'D Azóta ellenzem a "Hendallt",amióta Kendall lebüdösözte Harryt. Az egy rohadt egy húzás volt tőle..
2016. szeptember 09. 19:48
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Leszögezném, hogy én sem szeretem Hendall-t, és csak remélem, hogy ez egy újabb kitaláció (Harry bimbózó komoly filmes és zenei pályája érdekében), de azt azért Kendall védelmében meg kell említeni, hogy az ominózus "büdösőzés" nem Harry Stylesról, hanem Kendall egyik jó barátjáról Harry Hudsonról szólt. Abból jött a félreértés, hogy Harry-Harry. De nem Styles!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: