A népszerű dél-koreai lánybanda rövid szünet után új minialbummal tért vissza, melyet vidámsággal és játékossággal töltöttek fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Red Velvet – Russian Roulette
2016. szeptember 07. 11:01
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2016. szeptember 07. 18:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem nagyon cuki mv lett egy csomószor megnéztem xd olyan vicces ahogy próbálják kicsinálni egymást >< de az egész album úgy ahogy van kicsit olyan lapos lett :/ nekem a the red jobban tetszett, bár én mindent imádok, amit a rv kiad :3 a kedvenc dalaim a russian roulette, some love és a lucky girl
2016. szeptember 09. 12:22
Hát ennél még az Ice Cream Cake is hallgathatóbb... Pedig azt a dalukat az elején piszkosul utáltam
Aranyosak a lányok semmi bajom velük, de még mindig gondolkodom, hogy az SM-nek mi a célja velük. Amikor megjelent a Happiness nekem az ugrott be, hogy ők az új generációs f(x). Amit nem sértésnek szántam/szánok, mert vártam a jobbnál jobb comeback-eket. De valahogy a megjelenésük többsége nekem felejthető.
Pedig meg van a lányokban a potenciál, időnként a véletlenek folytán kapnak is olyan dalokat, ami ezt beigazolja. Viszont a klipes, promo dalaik többsége annyira semmilyen...
Aranyosak a lányok semmi bajom velük, de még mindig gondolkodom, hogy az SM-nek mi a célja velük. Amikor megjelent a Happiness nekem az ugrott be, hogy ők az új generációs f(x). Amit nem sértésnek szántam/szánok, mert vártam a jobbnál jobb comeback-eket. De valahogy a megjelenésük többsége nekem felejthető.
Pedig meg van a lányokban a potenciál, időnként a véletlenek folytán kapnak is olyan dalokat, ami ezt beigazolja. Viszont a klipes, promo dalaik többsége annyira semmilyen...
2016. szeptember 09. 21:42
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Nekem személy szerint, tetszik a dal is és a klipje is:3 Úgy gondolom, hogy ez kicsit olyan tipikus Red Velvet szám lett^^ Aranyosak és szépek a lányok:) Bár amivel nem vagyok nagyon megelégedve, az az, hogy az SM, hogy engedhette meg nekik, hogy így el rontsák a hajukat?! Yeri-hez még talán passzol is a vörös, na de Joy-hoz és Seulgi-hoz ez a haj? na az már kész katasztrófa... Nem akarok senkit sem megbántani ezzel, meg ha nekik ez tetszik hát akkor legyen, elfogadom. Az albumon még nem volt szerencsém meghallgatni a többi számot, de ha lesz időm majd erre is sort kerítek:$
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.