XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oké, nem bírom, Taylor kész vicc.
Taylor Swift szakított Tom Hiddlestonnal
2016. szeptember 07. 21:07
Ez aztán a meglepő fejlemény...
És mondhatnak a nő rajongói, amit akarnak, nem azzal van itt a fő probléma, hogy egy kisebb városra való pasija volt már, mert több hírességnek volt sok párja. A probléma ott van, hogy minden egyes alkalommal úgy adja el a helyzetet, hogy "ő az ártatlan, megtestesült jóság, aki 1 000 000. alkalommal is megtalálta a Nagy Őt. Aki, akárki, akárhogy gúnyolódik: tényleg a Nagy Ő." Aztán meg amikor szakítanak jön a pasi hibáztatása, mert azt egy alkalommal se vallja be a drága, hogy esetleg ő is elrontott valamit. Mindig a másik a rossz meg az értékrend nélküli bunkó, aki nem tudta megbecsülni és aki mellett nem érezte magát jól. Tehát a probléma az vele, hogy álszent. Ennyi idő után egyszerűen be kellene már végre vallania, hogy igen, ő egy kényszeres pasihajhász, akinek kell egy pasi ahhoz, hogy teljes legyen és, hogy jól alakuljon a karrierje, mert a dalírói készségei kimerülnek ebben a témában.
Felesleges megszólalások elkerülése végett: nem, nem vagyok rá irigy, felőlem az összes eddigi pasijával is együtt élheti a "nagy, igaz szerelmet" egy kastélyban... -.- Csak ne szenteskedjen mellé.
És mondhatnak a nő rajongói, amit akarnak, nem azzal van itt a fő probléma, hogy egy kisebb városra való pasija volt már, mert több hírességnek volt sok párja. A probléma ott van, hogy minden egyes alkalommal úgy adja el a helyzetet, hogy "ő az ártatlan, megtestesült jóság, aki 1 000 000. alkalommal is megtalálta a Nagy Őt. Aki, akárki, akárhogy gúnyolódik: tényleg a Nagy Ő." Aztán meg amikor szakítanak jön a pasi hibáztatása, mert azt egy alkalommal se vallja be a drága, hogy esetleg ő is elrontott valamit. Mindig a másik a rossz meg az értékrend nélküli bunkó, aki nem tudta megbecsülni és aki mellett nem érezte magát jól. Tehát a probléma az vele, hogy álszent. Ennyi idő után egyszerűen be kellene már végre vallania, hogy igen, ő egy kényszeres pasihajhász, akinek kell egy pasi ahhoz, hogy teljes legyen és, hogy jól alakuljon a karrierje, mert a dalírói készségei kimerülnek ebben a témában.
Felesleges megszólalások elkerülése végett: nem, nem vagyok rá irigy, felőlem az összes eddigi pasijával is együtt élheti a "nagy, igaz szerelmet" egy kastélyban... -.- Csak ne szenteskedjen mellé.
2016. szeptember 07. 21:21
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.09.07. 12:42)
Szóval ha őt használják ki az már Taylorkának nem jó. Kíváncsian várom ki a következő férfi esetleg nő- mert az 100% hogy beleveti magát a divatba és biszexuális lesz- hiszen ő Taylorka.. csak hogy hír legyen róla. Szánalom és hányingerem van tőle.
Ekkora tömör ökörséget is rég olvastam már.
2016. szeptember 07. 22:25
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
de jó, jön az újabb album
2016. szeptember 08. 01:48
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
mikor megláttam a címet kipukkadtam a röhögéstől xD
2016. szeptember 08. 06:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
De ismerős ez a cikk...
2016. szeptember 08. 13:58
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nem volt a leghosszabb kapcsolat, pedig mekkora nagy szerelemnek vélték. Előre szólok, hogy én nem vagyok egy elvetemült Taylor rajongó, DE azért nem kell minden dolgáért ler*bancozni.
2016. szeptember 08. 17:25
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ha csak ez miatt szakítottak, akkor a fene már rég megette...
2016. szeptember 08. 18:40
Hát ha neki így jó... De legalább már tudjuk, hogy eggyel több száma lesz az albumán.
2016. szeptember 08. 18:59
Szerintem akik itt le r*bancozzák őt, azok nem az exei száma miatt teszik. Hanem azért mert, az amilyennek mutatja magát, eltér attól amit ténylegesen láttunk eddig belőle. Úgyhogy Dorisia, nem hiszem hogy irigykedésről lenne szó, hisz nem tűnik ki sem szépséggel sem pedig a szerelmitéren aratott sikereivel. Nos, hogy "érzelmileg mélyen érintik" e a szakítások. Ki hogy éli meg. Van aki egy év múltán sem tud új kapcsolatba kezdeni. Van aki átforgatva újra és újra a szakítást, keresi magában a hibát, hogy mit ronthatott el. Van aki egy jó ideig egyáltalán nem tud beszélni róla, depresszióba esve. Na és persze van aki egy-egy lemezzel olyan szenvtelenül futtassa az érzelmeit, mint strici az...alkalmazottjait.
P.S De azért Gureka10-nek is jár a vastaps.
P.S De azért Gureka10-nek is jár a vastaps.
2016. szeptember 08. 19:38
És hamarosan jön egy cikk 'Taylor Swift újabb szerelmi csalódásáról írt zenét' címmel. Már várom. De tényleg. (elnehidd)
2016. szeptember 08. 23:11
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Én nem akarom bántani Taylort, de miért ilyen kérészéletűek a kapcsolatai (jó, kivéve Calvint)? :/ Főleg, hogy Johnon kívül egyik se volt ilyen bad boy típusú, szóval nem is értem.
2016. szeptember 09. 23:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem vagom...Calvin pont nem akarta magukat mutogatni, Tom meg igen?
Eleg fura...nem is hiszem el.
De nem is ertem a pasi ugyeit es le is sz*rom kb..kovethetetlen.
Eleg fura...nem is hiszem el.
De nem is ertem a pasi ugyeit es le is sz*rom kb..kovethetetlen.
2016. szeptember 10. 07:25
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Mondanám azt, hogy meglepődtem, de akkor hazudnék. Ez a nő nem tud senkivel se együtt maradni pár hónapnál tovább. Calvint se szerethette, mivel a szakításuk után párnapra már másnál vigasztalódott. Az meg csak mesehabbal, hogy jelenlegi barátjával azért mentek szét, mert ő a hírnév miatt szerette volna nyilvánosságra hozni a kapcsolatot. Tisztán tartani image-ét? Az már olyan retkes, fekete, rohadt, hogy több millió jótett sem tudná lemosni róla az évek során összeszedett mocskot.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: