Taylor Swift szakított Tom Hiddlestonnal
2016. szeptember 07. 16:22
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Sirok xddd
2016. szeptember 07. 16:40
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Igen, és? Nagyon okosak és érettek vagytok, ribancozzuk Taylort, mert mindenki azt csinálja! Persze, ti biztosan egy olyan emberhez kötnétek az életeteket, aki nem a nagy Ő, csak hogy ne szóljon meg a falu
Szerintem pont nem érdekli, hogy pár unatkozó, világfájdalmas, önbizalomhiányos tinédzsernek mi a véleménye róla. Nőjetek fel! Attól, hogy utánatok nem futnak a fiúk, nem kell annyira irigynek és gyerekesnek lenni, hogy egy álnév meg egy profilkép mögé bújva szidalmazzatok valakit, csak azért, mert neki jobban sikerült!(Hozzátéve, hogy a legutóbbi cikk után én nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg szakítottak) de! amennyiben szétmentek, az egy közös döntés volt, nem Taylort kell lotyózni. Amúgy pedig a szakítós dalai pont azt bizonyítják, hogy érzelmileg mélyen érintik a szakítások, akár ő kezdeményezi, akár nem, különben nem hagyna benne akkora nyomot, hogy arról írjon.
2016. szeptember 07. 16:41
Amúgy olyan viccesek ezek a kommentek. De tényleg. Ha Taylor nem érezte jól magát ebben a kapcsolatban, akkor minek maradt volna benne? Még eléggé fiatal ahhoz, hogy megtalálja a nagy Ő-t. Kísérletezik, ahogy minden más vele egykorú ember.
A dalairól meg csak annyit, hogy mindenki máshogy éli meg a rossz eseményeket. Ennyi erővel az összes olyan versen röhöghetnétek, amit a költők az plátói szerelmükről írtak.
Vagy az összes könyvön, aminek egyik fontos momentuma megtörtént az íróval. Taylor így írja ki magából azt, amit másképp nem tudna szavakba önteni.
A dalairól meg csak annyit, hogy mindenki máshogy éli meg a rossz eseményeket. Ennyi erővel az összes olyan versen röhöghetnétek, amit a költők az plátói szerelmükről írtak.
2016. szeptember 07. 17:14
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Erről ennyit
Amúgy mit picsog Taylorka, amikor minden második héten róla cikkeznek? Most nem mindegy, hogy a teve patája miatt, vagy Tom miatt? De hát, kellett a dalhoz az ihlet
Kíváncsi vagyok a következő áldozatára
2016. szeptember 07. 17:16
Taylor egyre alacsonyabbra süllyed a szememben...
2016. szeptember 07. 18:51
Néhány elfogult ember vagy rajongó sorain már csak mosolygok és inkább nem fűzök hozzá semmit.
Loreen. Sírok,ez nagyon jó volt.
Most mondjam vagy mutassam? Nem lepődtem meg. De hát az élet megy tovább. Nagyobb gondok is vannak a Földön, mint néhány sztár szerelmi élete.
Loreen. Sírok,ez nagyon jó volt.
Most mondjam vagy mutassam? Nem lepődtem meg. De hát az élet megy tovább. Nagyobb gondok is vannak a Földön, mint néhány sztár szerelmi élete.
2016. szeptember 07. 19:10
Nem tudom mennyire igaz a hír, de őszintén, volt olyan, aki erre nem számított?
Taylor mostmár biztos írja az új dalokat arról, hogy Tom mennyire nem volt jó pasija.
2016. szeptember 07. 19:12
Egyébként miért is Tom tenné nyilvánossá a kapcsolatukat? Köztudott, hogy ő nem oszt meg sok mindent a médiával, Taylornak kell csak a sok reklám.
2016. szeptember 07. 20:11
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Úgy tudtam!!!
Tomot még mindig nagyon bírom, számomra érthetetlen, hogy mit látott Taylorban. "Taylor úgy érezte, hogy Tom túlságosan nyilvánossá akarja tenni a kapcsolatukat." Édes Istenem, Taylor ássa már el magát. Ez a legnagyobb problémája?-.- Ha igazán szerette volna Tomot, akkor ez nem érdekelte volna...
2016. szeptember 07. 20:20
Most őszintén, ki az akit ez az egész dolog meglepett? Szerintem senkit, gondoltam hogy nem lesznek együtt max 5 hónapnál tovább, de még sokat is mondtam mivel ez csak 3 hónap lett... Sajnálom hogy szakítottak, remélem mind ketten megtalálják az igazit, bár nem szeretem Taylort de azért őt sem kéne lehordani mindennek, igaz az hogy a volt pasijairól mindig írt valamilyen dalt, nagyon sok pasija volt már, de hát az az ő dolga annyi pasija lesz amennyit csak szeretne. Nekem őszintén nem tetszik hogy mindenkiről dalt ír, nem szimpatikus csaj, de ettől függetlenül nem kéne lehordani mindennek mivel vannak rajongói akinek ez rosszul esik. (gondolom én mivel nekem rosszul esik ha a kedvenceimet bántják) A cikkre visszatérve, nem hiszem hogy itt Taylor lenne az ártatlan, inkább Tom az aki kerüli a médiát a magánéletével kapcsolatban. És igen nekem sem tetszett hogy Tom nem kapta meg a film szerepet miatta, de hát ez van...
2016. szeptember 07. 20:43
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
"-magyarázta a szakítás miértjét egy forrás az E! Newsnak."
Nálam itt el is vesztette a hitelességét ez a "hír", mert pont az ilyen cikkekről szokott később kiderülni, hogy semmi valóságalapja sincs.
Az a kijelentés pedig, miszerint Tom túlságosan nyilvánossá akarta tenni a kapcsolatukat, szerintem egyszerűen nevetséges. Pont Tom az az ember, aki nem sok képet oszt meg a nagyvilággal, és a magánéletéről is elég ritkán szokott beszélni.
Nálam itt el is vesztette a hitelességét ez a "hír", mert pont az ilyen cikkekről szokott később kiderülni, hogy semmi valóságalapja sincs.
Az a kijelentés pedig, miszerint Tom túlságosan nyilvánossá akarta tenni a kapcsolatukat, szerintem egyszerűen nevetséges. Pont Tom az az ember, aki nem sok képet oszt meg a nagyvilággal, és a magánéletéről is elég ritkán szokott beszélni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: