10+1 ok, amiért Harry Styles szerethető
2016. szeptember 06. 20:13
Én sem vagyok rajongó, de követendő példa és szép dolog, amiket csinál.
2016. szeptember 06. 21:10
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
ÓMÁJGÁD MEGZABÁLOM
2016. szeptember 06. 22:21
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nekem nem kellenek oko, hogy imádjam!
2016. szeptember 06. 22:24
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ez mind igaz rá
De én magyarázat nélkül is imádom Harryt
Kis drágám
2016. szeptember 06. 23:07
|
ForeverHappyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255199 offline
|
Lambika már hiányoztál
2016. szeptember 07. 00:37
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hajni és Gézacica: Te most tulajdonképpen miről is zagyválsz?? Honnan kerül ide Sel és Justin???? Nem Harryről szólt a cikk?? Értem én hogy nem szereted őket, de miért kell szinte minden egyes kommentedben megemlíteni valamelyiküket? És mi az hogy elleshetné a botránymentességet??? Hány botrányt hallottál róla?? Max. az hogy beszólt Justinnak, azta milyen egetrengető dolog volt (az mondjuk igaz hogy gyerekes, de ez mellékes). Szeretetteljesnek is tudnám mondani, mert a rajongóival ha tudnád hogy bánik (igen, ezt úgy szeretem, hogy hallasz pár rossz /általában kitalált/ hírt és elkönyveled a világ legrosszabb emberének, mert amúgy szinte semmit nem tudsz róla) mert a múltkor konkrétan az volt, hogy a biztonsági tiltások ellenére leugrott a színpadról, a közönség közé!! Mindegy is... A cikkhez szólva, azt hiszem a végén még megszeretem Harryt.
2016. szeptember 07. 01:16
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
A cikk egy nagyon pozitív képet mutatott nekem Harryről.
A cikk egy nagyon pozitív képet mutatott nekem Harryről.
2016. szeptember 07. 06:51
Akkor most minden sztárról lehet majd "csakazértisszeretnifogodésszeretnedkell" cikkeket írni? Mert ez körülbelül ilyen. Még ha a cikkíró nem lenne rajongó, elfogulatlannak is lehetne mondani, de így ez olyan "lenyomom Harryt a torkodon" dolog.
Nekem ettől függetlenül nincs vele bajom, képes vagyok ignorálni őt/őket (hála istennek). Szép dolog, amiket tesznek, de ne legyen már kötelező elismerni. Ezeket a dolgokat sok híresség csinálja, nem olyan egyedi, ha mégis, akkor bocs.
Nekem ettől függetlenül nincs vele bajom, képes vagyok ignorálni őt/őket (hála istennek). Szép dolog, amiket tesznek, de ne legyen már kötelező elismerni. Ezeket a dolgokat sok híresség csinálja, nem olyan egyedi, ha mégis, akkor bocs.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2016. szeptember 07. 07:15
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Egyre jobban bírom Harryt.
2016. szeptember 07. 08:09
Eddig is kedveltem Harryt, de most még jobban kedvelem.
2016. szeptember 07. 13:23
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Áh most nagyon nosztalgikus hangulatba kerültem! Köszönöm a cikk írójának, hogy ezeket a szép emlékeket összegyűjtötte!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.