Starity

Ti mihez kezdtek a letöltött képekkel?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 29. 14:00 #101
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Szandi0820 @ 2016.02.24. 12:34)
Az attól függ. Vannak olyan kedvenceim, akikről igyekszem minden képet összevadászni csak azért, hogy meglegyenek és bármikor előszedhessem őket. laugh.gif Egyébként a jobbak általában a telefonom galériájában/háttérképeként, illetve a gépem háttereként végzik. Plusz van, amit még poszternek is megcsináltattam. smileeee.gif De nekem is van még dvd-re is kiírva temérdek mennyiségű. rohog.gif

Hű, poszternek? ohmy.gif biggrin.gif Az nem semmi. smileeee.gif
Én egyébként vagy törlöm, vagy elteszem szépen és össze-vissza vannak és tépem a hajam, amikor kéne valami, meg idegesít, hogy 25 helyen vannak és mind a 25 helyen ömlesztve... Néha nekiállok válogatni, de nem szoktam túl messzire jutni. rohog.gif Mostanában arra szoktam rá, hogy ide feltöltök szépen minden gyöngyszemet nagyban (vagy kisebbként, ahogy meglelem), aztán odázom, miszerint majd egyszer szépen egyben letöltögetek minden olyat, ami kell, mappákba és meglesz egy helyen, témák szerint... Hmm. Csak meg ne szívjam, hogy elszáll a szerver megint aztán pápá fotók... mellow.gif

Amúgy van még egy tekintélyes gif-kollekcióm is, miszerint de jópofa, netes beszélgetésekhez de klassz lesz majd... Hát... Amennyit én neten chaten kommunikálok... laugh.gif De azok közül sok már legalább rendezve van... Legalább filmek szerint. Azon belül még nem vettem a fáradtságot, hogy töröljem a duplumokat. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. április 30. 17:15 #102
- törölt felhasználó -    
Ha úgy van, nyomtatás lesz a vége, de amúgy ez egy nagyon jó kérdés, mert jómagam sem tudom, hogy néhány képet miért tartogatok mai napig... mellow.gif
2017. május 02. 09:11 #103
- törölt felhasználó -    
Nézegetem őket, feltöltöm, kinyomtatom. biggrin.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!