A Grammy-díjas énekesnő attól fél, hogy színész szerelme sokkal inkább a hírnevét, mint őt magát szereti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift aggódik: Tom Hiddleston csak a hírnevére pályázik?
2016. szeptember 06. 08:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 06. 12:32
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ha ez valóban igaz akkor bizony Taylor megérdemli hogy kihasználják, hiszen egyszer mindenkinek visszanyal a fagyi.
2016. szeptember 06. 13:58
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
7. stúdióalbum? Még a 6. sem jött ki!
2016. szeptember 06. 14:17
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez már kész őrület!
2016. szeptember 06. 15:51
Szerintem mindketten elég híresek:) de ha úgy vesszük, Tay tényleg több reflektorfényt kapott mostanában, ezért Tom is.
2016. szeptember 06. 16:07
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én ezt a szitut inkább fordítva tudnám elképzelni.
De ha igaz, akkor sem sajnálom, mert megérdemli.
De ha igaz, akkor sem sajnálom, mert megérdemli.
2016. szeptember 06. 16:29
Na jó, ez most komoly?
Oké, ha már előttem más cikkeknél mások is kifejtették, szeretném leírni, hogy én is egyet értek velük, miszerint Tom Hiddleston az egyik legnagyobb brit gentleman-ek közé tartozik ebben a világban (ami hatalmas szó, tekintve, milyenek a mai "férfiak") és ha valaki erről esetlegesen nem hallott volna (bár akkor miért olvasná épp ezt a cikket?), akkor ha utánanéz, ez bebizonyosodik számára is.
Szóval akkor itt is jön be ez a kérdés, hogy most komolyan? Tényleg? Pont ő akarna érdekből valakivel összejönni, miközben annak az illetőnek eddig szinte az összes kapcsolata a cirkusz középpontja volt és akkor most ez a "nő" (bár sokszor nem szívesen hívnám annak, jó néhány eddigi mocskos megnyilvánulása után, inkább egyszerűen csak Szégyennek), szóval éppen valamiért pont most akarna háttérbe vonulni?
Erősen kétlem.
Kérlek, ne fárasszatok.
Mellesleg ha nemrég még az eljegyzésről hadobáltak itt össze mindent, akkor hogy hogy csak most esik le neki a bizalom kérdése? Kilábalt a rózsaszín ködből és Tomot éppen egy megcsalásos váddal akarja majd eltenni láb alól hat dalon keresztül az új albumán a jól megérdemelt pihenése után? Mert ha erre játszik, jól halad.
Kész vicc.
Szóval akkor itt is jön be ez a kérdés, hogy most komolyan? Tényleg? Pont ő akarna érdekből valakivel összejönni, miközben annak az illetőnek eddig szinte az összes kapcsolata a cirkusz középpontja volt és akkor most ez a "nő" (bár sokszor nem szívesen hívnám annak, jó néhány eddigi mocskos megnyilvánulása után, inkább egyszerűen csak Szégyennek), szóval éppen valamiért pont most akarna háttérbe vonulni?
Kérlek, ne fárasszatok.
Mellesleg ha nemrég még az eljegyzésről hadobáltak itt össze mindent, akkor hogy hogy csak most esik le neki a bizalom kérdése? Kilábalt a rózsaszín ködből és Tomot éppen egy megcsalásos váddal akarja majd eltenni láb alól hat dalon keresztül az új albumán a jól megérdemelt pihenése után? Mert ha erre játszik, jól halad.
Kész vicc.
2016. szeptember 06. 19:22
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Ez nevetséges. 1: Ha szeretünk valakit nincsenek ilyen kétségeink 2: Taylor, ha annyira nem akarná a nyilvánosság előtt élni az életét, miért tolja minden pasiját a kamerák elé és miért híreszteli, hogy mikor kiről ír dalt? 3: Tom csupán elvárja, hogy az, aki (gondolom) jelenleg a legfontosabb az életében támogassa őt egy ilyen neves díjátadón. 4: Megint egy felesleges cikk egy felesleges sztárocskáról.
2016. szeptember 06. 22:47
Nem szeretem ezt a lányt, de nem akarok ellenséges lenni vele. Szerintem egyszerűen képtelenség, hogy Tom azért járna vele, mert a hírnevére pályázik. Elég nevetséges, főleg, hogy pont arról a nőről van szó, aki konkrétan minden kapcsolatáról ír öt dalt? Szerintem Taylor, a ténytől függetlenül, hogy tehetséges, nagyon álszent és képmutató tud lenni...
2016. szeptember 07. 14:33
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Nemrég még arról szólt egy cikk, hogy Taylor nem tesz jót Tom karrierjének, akkor most mi van?! Persze csak azért nem kellene szakítson vele, amiért kirakatba tenné a kapcsolatukat. Taylor eddig sem takargatta azt annyira és Tomnak Taylor nélkül is volt/van elég hírneve, nem hiszem, hogy rajta keresztül akarna még jobban felkapaszkodni.
2016. szeptember 07. 15:34
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
De ezt most én sem értem... Nem úgy volt hogy Tom miatta nem kapott meg egy hőn áhított szerepet? Mert ha tényleg így van akk szerintem az aggódása hiába való xD
2016. szeptember 07. 20:37
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Én még életemben ennyit nem szórakoztam egy hülye pletykán.
Persze, majd pont Tom lesz az az ember, aki másokon akar felkapaszkodni. Taylor nélkül is van elég hírneve, ha másért nem is, de a Marvel filmek miatt rengetegen ismerik.
Az pedig a másik, hogy legutóbb még arról szólt egy cikk, hogy Taylor nem tesz jót Tom karrierjének, mert állítólag miatta esett el a James Bond szereptől. Ez egy kicsit így ellentmondásos, de ki vagyok én, hogy megmondjam, mi igaz, és mi nem?
Az pedig a másik, hogy legutóbb még arról szólt egy cikk, hogy Taylor nem tesz jót Tom karrierjének, mert állítólag miatta esett el a James Bond szereptől. Ez egy kicsit így ellentmondásos, de ki vagyok én, hogy megmondjam, mi igaz, és mi nem?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: