Hat új rekordot állított fel a One Direction
2016. szeptember 06. 19:49
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
2016. szeptember 06. 20:55
|
Narutofangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259430 offline
|
Megérdemlik az biztos
2016. szeptember 06. 21:05
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Kíváncsi lennék, egyesek, akik leszólják őket, fogják-e ennyire vinni, mint ők.
Kötve hinném.
Kötve hinném.
2016. szeptember 06. 22:05
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Imádom őket
Nagyon büszke vagyok rájuk
Hatalmas gratu és csak így tovább!
1D 4ever
2016. szeptember 07. 15:58
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (WhiteRose. @ 2016.09.06. 21:05)
Kíváncsi lennék, egyesek, akik leszólják őket, fogják-e ennyire vinni, mint ők.
Kötve hinném.
Kötve hinném.
Általában nem szoktam bántani őket, de ez most szúrja a szemem. A Beatles vagy a Rolling Stones sokra vitte, de ők? Egy tehetségkutatóban nem jutottak volna szólóban tovább, akkor olyan túl tehetségesek nem lehetnek. Ha nem lennének ilyen hú de helyesek a kutya nem lenne kíváncsi rájuk. Most is csak a nulla zenei hozzáértéssel rendelkező kislányok rajonganak értük. Akik dicséretet érdemelnek azok a menedzsereik. Agyon vannak sztárolva a a média által.
A tehetséget meg nem twitterkövetőkben mérjük. Hiába nyernek meg minden vacak díjat ha nem professzionális zenészek az ellenfeleik hanem disneysztárok és nem szakmai zsűri dönt hanem a tizenéves rajongóik akik nem is látnak tovább az ilyen agyonhypolt előadóknál. Pár évtizeddel ezelőtt youtube meg hasonlók nélkül semmire nem vitték volna az igazi, vérbeli zenészek mellett.
Nem alkotnak semmi maradandót, nem újítanak semmit, többmillió másik helyes fiút lehet sztárrá avanzsálni.
2016. szeptember 07. 17:51
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Ez a két számadat (4., 6.) meglehetősen hasonlít, így nem tudom, valamelyik elírás-e, de én így is, úgy is büszke vagyok rájuk! Na, magyar feliratkozók, milyen érzés, hogy segíthettünk nekik?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: