Starity

Kanye West rasszizmussal vádolják

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 05. 19:26 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Az internetezők felháborodtak Kanye West legutóbbi kiírásán – mutatjuk, miért!
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. szeptember 05. 19:35 #2
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Jordan Rollingnak igaza van. Ha egyszer ezt képzelte el, hadd valósítsa meg azt.
2016. szeptember 05. 19:38 #3
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Csatolások: 0
Azonosító: 255378
Istenem minek kell mindenbe ilyeneket beleképzelni. Szerintem eggyáltalán nem volt a kiírásban rasszizmus.
2016. szeptember 05. 19:50 #4
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Azonosító: 249167
Ez igaz , hogy ha egy fehér csinálná ezt már is rasszizmussal vádolnák
2016. szeptember 05. 19:58 #5
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Rasszista megnyilvánulás nem csak a feketék irányába történhet, ez esetben a fehérbőrű modellek lettek szó szerint kiejtve, miért van az ha egy fekete modell vagy színésznő nem kap meg egy munkát rögtön azzal jön a bőrszínem miatt és a munkáltató rasszista viselkedéséről beszélnek de ha egy fehér bőrű valakivel teszik meg az oké. Ha egy fehér bőrű valaki csinálta volna ezt már rég beperelték volna mert ő egy rasszista állat
2016. szeptember 05. 20:02 #6
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Utálom a csávót, de ez a bolhából elefántot tipikus esete, amit megint a média fúj fel, nem létező mögöttes tartalmat adva szavainak azáltal, hogy egyáltalán írnak róla. Hadd tudja már, hogy mit szeretne a kollekcióhoz. Nyilván egy zalakarosi fejdíszt vagy egy Székely népviseletet mi sem koreaiakkal vagy bushmanokkal fogunk bemutatni... Akkor az is rasszizmus?
2016. szeptember 05. 20:08 #7
Ashbenson
Ashbenson
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 254819
rosa82 egyetertek
2016. szeptember 05. 20:08 #8
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Jajj,ne,megint ez a művészetből csinálja a kis Kanye Westecske...ezen röhögök!
Művészetnek mondjuk a szobrokat,festményeket,irodalmat,és a filmeket,valamint még sok mást. Ha valaki csinál egy emberről szobrot,oké,művészet. És ha egy hatalmas kriksz krakszot alkot? Nem művészet? De művészet. Ez a kriksz kraksz lehet egy érzés,vagy bármi más,éppoly nehéz megalkotni,mint egy emberi testet! Ha valaki lefest egy tájképet,oké,az művészet. És ha egy feketére lefesti a háttért,és pacnikat nyomkod rá? Nem művészet? De művészet. Hiszen ez a pacnis kép lehet egy képzeletbeli hely,vagy álombeli hely,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy gyönyörű tájképet. Ha valaki a szerelemről verset ír,oké,az művészet. És ha valaki egy értelmelen verset ír? Nem művészet? De művészet! A vers épp azért ilyen csűrcsavaros,hogy az olvasót elgondolkodtassa,és kíváncsivá tegye,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy szerelmes verset. Ha valaki egy akciófilmet készít,az oké,művészet. És ha valaki egy befejezetlent készít? Nem művészet? De művészet! A nézőt kíváncsiságra serkenti,és az elméjére bízza a film végét,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint bármely filmet. És még sok más művészeti ágon tagolhatnám ezt,NA DE! Mint minden másnak,a művészeteknek is van HATÁRA! Határon túl már nem egy egészséges művészetről beszélünk,de attól még művészet. Ez a határ az erotika, a RASSZIZMUS, az elítélés,a bántalmazás,és még sorolhatnám. Míg a művész alkotik,vagy már végzett vele,és bármely személy,akihez köthető a végeredmény sérül lelkileg vagy testileg,akkor már a műalkotás átmegy a nem egészséges kategóriába. Nos,értem,sok modell szeretne Kanye West divatbemutatóján fellépni,feketék és fehérek egyáltalán csonkultak lelkileg ezáltal a hirdetés által. Vagy ha ez nem igaz,akkor vegyük Famous videóklippjét. A sztárok hírneve,becsülete,KARRIERJE csonkult a szöveg,de leginkább a videóklipp miatt. Tehát Kanye West NEM MŰVÉSZ,max egészségtelen gondolkodással rendelkező.
2016. szeptember 05. 20:26 #9
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 253080
Milyen rasszizmus? Ez az elképzelése, nem arról van szó ki a jobb ki a rosszabb, ha nem ki illik bele az elképzelésébe. És szerintem is valóban a kevert bőrszínűeken állnak jól a ruhái. Nem kell mindenkinek szeretnie Kanyét de azért emberek, vagy értsétek a művészetet vagy csak tiszteljétek az emberek elképzeléseit (amíg senkit sem bánt vele, mint pl ebben az esetben. Nem is értem miért kell manapság minden jelentéktelen szarnak ekkora feneket keríteni)
2016. szeptember 05. 20:26 #10
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
_ToTo_-val egyetértek!
2016. szeptember 05. 20:26 #11
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
A cím csak nekem szúrja a szememet? Esetleg, ha Wes lenne a vezetékneve, helyes lenne a ragozás, de mivel Westnek hívják, így Westet a megfelelő toldalékolás.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2016. szeptember 05. 20:33 #12
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Diala | Ma, 20:26
A cím csak nekem szúrja a szememet? Esetleg, ha Wes lenne a vezetékneve, helyes lenne a ragozás, de mivel Westnek hívják, így Westet a megfelelő toldalékolás.

Tényleg:O hogy nem vettem észre
2016. szeptember 05. 20:38 #13
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Ezen most mit kell kiakadni? Közölte a feltételeket ennyi. biggrin.gif Bezzeg arra senki nem gondol hogy milyen szép dolog hogy azt várják hogy smink nélkül jöjjenek ritka az olyan bemutató ahol ez lenne az elvárás! Egyenesen utálom Kanye-t de most neki adok igazat és igen! xD Sosem gondoltam hogy ez kimondom valaha is!
2016. szeptember 05. 20:39 #14
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Szóóval én csak azt mondom hogy nem itt kezdődik a rasszistaság... Nagyon nem...
2016. szeptember 05. 20:59 #15
- törölt felhasználó -    
Ez rasszizmus? Ne nevettessetek! A rasszizmus egyáltalán nem itt kezdődik.
2016. szeptember 05. 21:10 #16
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ -val értek egyet, ez el van túlozva.
2016. szeptember 05. 21:14 #17
old stuff.
old stuff.
visszatérő vendég

Státuszkacsabökdöső.
Hozzászólás: 176
Azonosító: 254651
Ha egy fekete azt mondja csak feketéket akar, az pont ugyanolyan, mint ha egy fehér azt mondja, hogy csak fehéreket. Ha az egyik nem rasszizmus, akkor a másik sem. Ha az egyik rasszizmus, akkor a másik is.
2016. szeptember 05. 21:49 #18
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Művész... na ezt meg Kanyet mondjuk pont nem tudom összeegyeztetni, de ez legyen az ő baja.
Egyet kell hogy értsek az alattam hozzászólókkal, a rasszizmus nem itt kezdődik, csak azért, hogy cikket lehessen róla írni és el lehessen őt hordani mindennek, azért nem kell róla írni, mert felesleges.
Az emberek imádják keresni a rasszista megjegyzéseket, abban is rasszizmust látnak, amiben nincs. Mert azt azért csak megkérdezném, hogy abban, hogy a kollekciójához megfelelő embereket keres, mi rasszista van. Még ha a művész jelzőt kétségbe is vonom, minden joga megvan hozzá, hogy úgy szabadon alkothassa meg a kollekcióját, és szabadon válogathassa meg azokat az arcokat is, akikkel reklámozni akarja azt. Ez nem rasszizmus, ez "művészi szabadság". Ő pedig egyetlen szóval sem mondta hogy nem szereti a fehér bőrűeket vagy a feketéket, egyetlen szóval sem sértette őket, ő azt mondta, hogy ebben a kollekcióban nincs helyük. Ami szerintem megérthető. De ez van, az internet népe mindenen felháborodik, mert mindenben a rosszat és a kivetnivalót, a piszkálhatót keresik, amin lehet csámcsogni, amivel ítélkezni lehet egy ember fölött. Unszimpatikusabb ember nem létezik számomra Kanye West-nél, de kivételesen nem értem, hogy miért kell őt szidalmazni, amikor gyakorlatilag semmit nem tett, csak a közösségi média és a buta, drámakedvelő emberek fújták fel ennyire ezt az esetet.
2016. szeptember 05. 22:14 #19
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Ez köztudott kanye-ról. Gyűlöli a fehéreket, egy igazi szemétláda.
2016. szeptember 05. 22:16 #20
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
toto: számtalan nyilatkozatából. illetve ismerve a munkásságát, egyértelműen rasszista, sajnos, itt semmi nincs felfújva! Ha csak ez az egy eset lett volna, akkor valóban igazad lenne, de előzményei is voltak ennek!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!