Az internetezők felháborodtak Kanye West legutóbbi kiírásán – mutatjuk, miért!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West rasszizmussal vádolják
2016. szeptember 05. 19:35
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jordan Rollingnak igaza van. Ha egyszer ezt képzelte el, hadd valósítsa meg azt.
2016. szeptember 05. 19:38
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Istenem minek kell mindenbe ilyeneket beleképzelni. Szerintem eggyáltalán nem volt a kiírásban rasszizmus.
2016. szeptember 05. 19:50
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez igaz , hogy ha egy fehér csinálná ezt már is rasszizmussal vádolnák
2016. szeptember 05. 19:58
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Rasszista megnyilvánulás nem csak a feketék irányába történhet, ez esetben a fehérbőrű modellek lettek szó szerint kiejtve, miért van az ha egy fekete modell vagy színésznő nem kap meg egy munkát rögtön azzal jön a bőrszínem miatt és a munkáltató rasszista viselkedéséről beszélnek de ha egy fehér bőrű valakivel teszik meg az oké. Ha egy fehér bőrű valaki csinálta volna ezt már rég beperelték volna mert ő egy rasszista állat
2016. szeptember 05. 20:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Utálom a csávót, de ez a bolhából elefántot tipikus esete, amit megint a média fúj fel, nem létező mögöttes tartalmat adva szavainak azáltal, hogy egyáltalán írnak róla. Hadd tudja már, hogy mit szeretne a kollekcióhoz. Nyilván egy zalakarosi fejdíszt vagy egy Székely népviseletet mi sem koreaiakkal vagy bushmanokkal fogunk bemutatni... Akkor az is rasszizmus?
2016. szeptember 05. 20:08
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,ne,megint ez a művészetből csinálja a kis Kanye Westecske...ezen röhögök!
Művészetnek mondjuk a szobrokat,festményeket,irodalmat,és a filmeket,valamint még sok mást. Ha valaki csinál egy emberről szobrot,oké,művészet. És ha egy hatalmas kriksz krakszot alkot? Nem művészet? De művészet. Ez a kriksz kraksz lehet egy érzés,vagy bármi más,éppoly nehéz megalkotni,mint egy emberi testet! Ha valaki lefest egy tájképet,oké,az művészet. És ha egy feketére lefesti a háttért,és pacnikat nyomkod rá? Nem művészet? De művészet. Hiszen ez a pacnis kép lehet egy képzeletbeli hely,vagy álombeli hely,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy gyönyörű tájképet. Ha valaki a szerelemről verset ír,oké,az művészet. És ha valaki egy értelmelen verset ír? Nem művészet? De művészet! A vers épp azért ilyen csűrcsavaros,hogy az olvasót elgondolkodtassa,és kíváncsivá tegye,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy szerelmes verset. Ha valaki egy akciófilmet készít,az oké,művészet. És ha valaki egy befejezetlent készít? Nem művészet? De művészet! A nézőt kíváncsiságra serkenti,és az elméjére bízza a film végét,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint bármely filmet. És még sok más művészeti ágon tagolhatnám ezt,NA DE! Mint minden másnak,a művészeteknek is van HATÁRA! Határon túl már nem egy egészséges művészetről beszélünk,de attól még művészet. Ez a határ az erotika, a RASSZIZMUS, az elítélés,a bántalmazás,és még sorolhatnám. Míg a művész alkotik,vagy már végzett vele,és bármely személy,akihez köthető a végeredmény sérül lelkileg vagy testileg,akkor már a műalkotás átmegy a nem egészséges kategóriába. Nos,értem,sok modell szeretne Kanye West divatbemutatóján fellépni,feketék és fehérek egyáltalán csonkultak lelkileg ezáltal a hirdetés által. Vagy ha ez nem igaz,akkor vegyük Famous videóklippjét. A sztárok hírneve,becsülete,KARRIERJE csonkult a szöveg,de leginkább a videóklipp miatt. Tehát Kanye West NEM MŰVÉSZ,max egészségtelen gondolkodással rendelkező.
Művészetnek mondjuk a szobrokat,festményeket,irodalmat,és a filmeket,valamint még sok mást. Ha valaki csinál egy emberről szobrot,oké,művészet. És ha egy hatalmas kriksz krakszot alkot? Nem művészet? De művészet. Ez a kriksz kraksz lehet egy érzés,vagy bármi más,éppoly nehéz megalkotni,mint egy emberi testet! Ha valaki lefest egy tájképet,oké,az művészet. És ha egy feketére lefesti a háttért,és pacnikat nyomkod rá? Nem művészet? De művészet. Hiszen ez a pacnis kép lehet egy képzeletbeli hely,vagy álombeli hely,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy gyönyörű tájképet. Ha valaki a szerelemről verset ír,oké,az művészet. És ha valaki egy értelmelen verset ír? Nem művészet? De művészet! A vers épp azért ilyen csűrcsavaros,hogy az olvasót elgondolkodtassa,és kíváncsivá tegye,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint egy szerelmes verset. Ha valaki egy akciófilmet készít,az oké,művészet. És ha valaki egy befejezetlent készít? Nem művészet? De művészet! A nézőt kíváncsiságra serkenti,és az elméjére bízza a film végét,és ezt éppoly nehéz megalkotni,mint bármely filmet. És még sok más művészeti ágon tagolhatnám ezt,NA DE! Mint minden másnak,a művészeteknek is van HATÁRA! Határon túl már nem egy egészséges művészetről beszélünk,de attól még művészet. Ez a határ az erotika, a RASSZIZMUS, az elítélés,a bántalmazás,és még sorolhatnám. Míg a művész alkotik,vagy már végzett vele,és bármely személy,akihez köthető a végeredmény sérül lelkileg vagy testileg,akkor már a műalkotás átmegy a nem egészséges kategóriába. Nos,értem,sok modell szeretne Kanye West divatbemutatóján fellépni,feketék és fehérek egyáltalán csonkultak lelkileg ezáltal a hirdetés által. Vagy ha ez nem igaz,akkor vegyük Famous videóklippjét. A sztárok hírneve,becsülete,KARRIERJE csonkult a szöveg,de leginkább a videóklipp miatt. Tehát Kanye West NEM MŰVÉSZ,max egészségtelen gondolkodással rendelkező.
2016. szeptember 05. 20:26
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Milyen rasszizmus? Ez az elképzelése, nem arról van szó ki a jobb ki a rosszabb, ha nem ki illik bele az elképzelésébe. És szerintem is valóban a kevert bőrszínűeken állnak jól a ruhái. Nem kell mindenkinek szeretnie Kanyét de azért emberek, vagy értsétek a művészetet vagy csak tiszteljétek az emberek elképzeléseit (amíg senkit sem bánt vele, mint pl ebben az esetben. Nem is értem miért kell manapság minden jelentéktelen szarnak ekkora feneket keríteni)
2016. szeptember 05. 20:26
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A cím csak nekem szúrja a szememet? Esetleg, ha Wes lenne a vezetékneve, helyes lenne a ragozás, de mivel Westnek hívják, így Westet a megfelelő toldalékolás.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2016. szeptember 05. 20:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Diala | Ma, 20:26
A cím csak nekem szúrja a szememet? Esetleg, ha Wes lenne a vezetékneve, helyes lenne a ragozás, de mivel Westnek hívják, így Westet a megfelelő toldalékolás.
Tényleg:O hogy nem vettem észre
Tényleg:O hogy nem vettem észre
2016. szeptember 05. 20:38
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ezen most mit kell kiakadni? Közölte a feltételeket ennyi.
Bezzeg arra senki nem gondol hogy milyen szép dolog hogy azt várják hogy smink nélkül jöjjenek ritka az olyan bemutató ahol ez lenne az elvárás! Egyenesen utálom Kanye-t de most neki adok igazat és igen! xD Sosem gondoltam hogy ez kimondom valaha is!
2016. szeptember 05. 20:59
Ez rasszizmus? Ne nevettessetek! A rasszizmus egyáltalán nem itt kezdődik.
2016. szeptember 05. 21:14
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Ha egy fekete azt mondja csak feketéket akar, az pont ugyanolyan, mint ha egy fehér azt mondja, hogy csak fehéreket. Ha az egyik nem rasszizmus, akkor a másik sem. Ha az egyik rasszizmus, akkor a másik is.
2016. szeptember 05. 21:49
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Művész... na ezt meg Kanyet mondjuk pont nem tudom összeegyeztetni, de ez legyen az ő baja.
Egyet kell hogy értsek az alattam hozzászólókkal, a rasszizmus nem itt kezdődik, csak azért, hogy cikket lehessen róla írni és el lehessen őt hordani mindennek, azért nem kell róla írni, mert felesleges.
Az emberek imádják keresni a rasszista megjegyzéseket, abban is rasszizmust látnak, amiben nincs. Mert azt azért csak megkérdezném, hogy abban, hogy a kollekciójához megfelelő embereket keres, mi rasszista van. Még ha a művész jelzőt kétségbe is vonom, minden joga megvan hozzá, hogy úgy szabadon alkothassa meg a kollekcióját, és szabadon válogathassa meg azokat az arcokat is, akikkel reklámozni akarja azt. Ez nem rasszizmus, ez "művészi szabadság". Ő pedig egyetlen szóval sem mondta hogy nem szereti a fehér bőrűeket vagy a feketéket, egyetlen szóval sem sértette őket, ő azt mondta, hogy ebben a kollekcióban nincs helyük. Ami szerintem megérthető. De ez van, az internet népe mindenen felháborodik, mert mindenben a rosszat és a kivetnivalót, a piszkálhatót keresik, amin lehet csámcsogni, amivel ítélkezni lehet egy ember fölött. Unszimpatikusabb ember nem létezik számomra Kanye West-nél, de kivételesen nem értem, hogy miért kell őt szidalmazni, amikor gyakorlatilag semmit nem tett, csak a közösségi média és a buta, drámakedvelő emberek fújták fel ennyire ezt az esetet.
Egyet kell hogy értsek az alattam hozzászólókkal, a rasszizmus nem itt kezdődik, csak azért, hogy cikket lehessen róla írni és el lehessen őt hordani mindennek, azért nem kell róla írni, mert felesleges.
Az emberek imádják keresni a rasszista megjegyzéseket, abban is rasszizmust látnak, amiben nincs. Mert azt azért csak megkérdezném, hogy abban, hogy a kollekciójához megfelelő embereket keres, mi rasszista van. Még ha a művész jelzőt kétségbe is vonom, minden joga megvan hozzá, hogy úgy szabadon alkothassa meg a kollekcióját, és szabadon válogathassa meg azokat az arcokat is, akikkel reklámozni akarja azt. Ez nem rasszizmus, ez "művészi szabadság". Ő pedig egyetlen szóval sem mondta hogy nem szereti a fehér bőrűeket vagy a feketéket, egyetlen szóval sem sértette őket, ő azt mondta, hogy ebben a kollekcióban nincs helyük. Ami szerintem megérthető. De ez van, az internet népe mindenen felháborodik, mert mindenben a rosszat és a kivetnivalót, a piszkálhatót keresik, amin lehet csámcsogni, amivel ítélkezni lehet egy ember fölött. Unszimpatikusabb ember nem létezik számomra Kanye West-nél, de kivételesen nem értem, hogy miért kell őt szidalmazni, amikor gyakorlatilag semmit nem tett, csak a közösségi média és a buta, drámakedvelő emberek fújták fel ennyire ezt az esetet.
2016. szeptember 05. 22:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
toto: számtalan nyilatkozatából. illetve ismerve a munkásságát, egyértelműen rasszista, sajnos, itt semmi nincs felfújva! Ha csak ez az egy eset lett volna, akkor valóban igazad lenne, de előzményei is voltak ennek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.