Nina Dobrev mégsem lesz újra Elena?
2016. szeptember 06. 11:54
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Ha Katherine-ként térne vissza legalább kicsit feldobná az utolsó évadot. Nekem nem hiányzik Elena, szóval nem érdekel, hogy mi lesz a vége Damon és az ő drámájának.
2016. szeptember 06. 14:22
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Egyre nagyobb benne a csavar én kb már semmit nem értek. És nem jó értelemben mondom ezt.
2016. szeptember 06. 19:00
Jaj ne mááár. Ha Katherine visszatér akkor újra kedvet kapok a sorozat nézéséhez, de nem akarom nézni mert megharagudtam nagyon JP-re, Jo meg a két fattyú miatt... Annyira nem kellett oda az a két kölök semmi értelmük nincs csak annyi, hogy elvarázsolták Alaric-ot meg Caroline-t, hogy szeressék már őket...
Istenem mennyire utálom a két kölyköt.
De ha Kath tér vissza akkor megint látni akarom és azt nem akaroooom.
De ha Kath tér vissza akkor megint látni akarom és azt nem akaroooom.
2016. szeptember 06. 21:44
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Én úgy vagyok ezzel, hogy Nikkinek meg kellett volna gondolnia, hiszen tudja, hogy a férje /Ian/ egy színész, és hát valószínűleg lesz olyan szerep, ahol egy szerelmes pár egyik felét kell eljátszania. Én nem Nikkit okolom, de azért megérthetné. A lényeg, hogy húú annak nagyon örülnék*-* Imádtam Katherinet:3 Már alig várom, hogy mi lesz
2016. szeptember 06. 21:46
Idézet (Loreen. @ 2016.09.06. 21:44)
Én úgy vagyok ezzel, hogy Nikkinek meg kellett volna gondolnia...
Már ne is haragudj, hogy beleszólok, de elolvasnád újra a mondatot vagy a belinkelt cikket?
Ugyanis abból kiderül, hogy Nikki soha nem volt féltékeny, csak rosszindulatú pletykák voltak.
2016. szeptember 06. 22:24
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Kár azon veszekedni ki alakjában jön vissza ha egyáltalán visszajön Ian szerint Mystic Fallsban senkinek nincs Happy ending. "According to Inquisitr, Nina Dobrev already confirmed that she is not coming back for "The Vampire Diaries" Season 8. This is despite Julie Plec's claims that promises were made to have Dobrev back for the final set." http://www.parentherald.com/articles/59385/20160806/vampire-diaries-season-8-spoilers-ian-somerhalder-...ena-moments.htm ha igaz a cikk Julie Plec csak hülyíti a rajongókat
2016. szeptember 17. 14:39
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Tőllem Katherine vissza térhet, nem lenne gond de az annál inkább ha Elena kimarad. Hát róla szól az egész sorozat! Milyen már ha nélküle fejezik be??????????
Nem az úgy határozottan NEM LESZ JÓ!
De most komolyan! Lan és Nina nem tudnák csak egy kicsit elviselni egymást? A rajongók kedvéért. Komolyan! Ha ennyit nem tudnak megtenni akkor menjenek a fenébe!
Nem az úgy határozottan NEM LESZ JÓ!
De most komolyan! Lan és Nina nem tudnák csak egy kicsit elviselni egymást? A rajongók kedvéért. Komolyan! Ha ennyit nem tudnak megtenni akkor menjenek a fenébe!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: