Őrület! Méregdrága táskával flangált Kim Kardashian 3 éves kislánya
2016. szeptember 04. 18:08
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hát ha már Adeleból nem tudott hasznot húzni most a lányából fog ami szerintem undorító. Ilyeneket tenni csak azért h mindenki rólad beszéljen?! Jéézusom ki ez a nő?? Már eleve ez a Blue Ivy több milliós ruhája cikk kiakasztott hát még ez milyen
2016. szeptember 04. 18:11
Hát erre őszintén nem tudok mit mondani. Persze megértem hogy anyagilag megtehetik, de nem hiszem hogy egy három éves kislány tudja értékelni a dolgok értékét. És ha elakarja kényeztetni a lányát, tegye.
2016. szeptember 04. 18:15
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Szerintem Kimé a táska.Komolyan nem értelek titeket.Ha Beyoncé vett a lányának milliókat érő ruhát és dícséritek is.De ha Kim Kardashian csinál jót vagy rosszat akkor máris fikázzátok.Ha irigyek vagytok akkor tarcsátok már meg magatoknak az ilyesfajta savazó véleményt könyörgöm!Én 3 éves koromban anyum magassarkúiban járkáltam.Az természetes volt ha válogattam a táskéi közül.És ha az a táska a gyereké?Egészségére!North pedig nagyon szép
2016. szeptember 04. 18:35
Most attól még, hogy a gyereknél volt a táska, az nem azt jelenti, hogy az övé is!
2016. szeptember 04. 18:43
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ez a "Hogyan neveljünk a gyerekből k.rvát " című valóság és reality show,a műsorvezető pedig Kim Kardashian!
2016. szeptember 04. 18:44
Akinek van pénze megteheti.. Persze ettől szerintem még mindig nem a kicsié a táska.
2016. szeptember 04. 18:44
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Egyébként mondhat rá bárki bármit szerintem nagyon jó anya! O legalább torodik a gyermekeivel! Vannak szárok ,akik sajnos sz*rnak rá a gyermeikeikre elhanyagolják oket Kim meg olyan cukin torodik a gyermeikeivel ezt nagyon szeretem benne!
2016. szeptember 04. 18:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem érdekel, kié a táska, szimplán annyit jegyeznék meg, hogy az ilyen gyerek, aki mindent megkap, semmit se fog tudni értékelni az életében, nem fogja felfogni a pénz értékét.
Celeb és celeb között is van különbség... Valami azt súgja, ők nem olyan szülők lesznek, mint Beckhamék, akik részmunkaidős munkára "kötelezik" a gyereküket, hogy ne csak azt higgye, a zsé a fán terem.
Celeb és celeb között is van különbség... Valami azt súgja, ők nem olyan szülők lesznek, mint Beckhamék, akik részmunkaidős munkára "kötelezik" a gyereküket, hogy ne csak azt higgye, a zsé a fán terem.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 04. 18:54
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.04. 18:43)
Ez a "Hogyan neveljünk a gyerekből k.rvát " című valóság és reality show,a műsorvezető pedig Kim Kardashian!
Hajni és Gézacica miért nevelne a gyerekbol k*rvát? Nem is biztos ,hogy a lányá-é az a táska és szerintem Kim nem nevel kurvát a lányából szerintem o torodik a gyerekeivel (nem a kedvencem Kim sot nem is annyira érdekel)
De szerintem egyáltalán nem nevel k*rvát a gyerekekbol. Semmi olyan dolgot nem csinált szerintem csak próbálja boldoggá tenni a gyermeikeit és mindent megadni nekik szerintem ilyen egy jó szulo! + Van rájuk ideje is.
Meg látszik is ,hogy North milyen bolog mellette oszintén nem sok ilyen sztár gyereket látok.
http://www.blikk.hu/eletmod/nyilvanosan-hisztizett-az-elkenyeztetett-sztargyerek-foto/4hsgx1w <--- Szerintem ilyesmi egy elkényesztett stb.. sztár gyerek. Kim gyerekei meg a kozelében sincsenek.
2016. szeptember 04. 18:56
És? Ezen lepődjünk meg? Később olyan lesz, mint az anyja vagy a testvérei, vagy bárki, aki a családból való. Szánalmasok.
2016. szeptember 04. 18:59
Szerintem a gyereknek halvány fogalma sincs arról, hogy milyen érzés nem megkapni valamit...
2016. szeptember 04. 20:03
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nos ahogy nézem Kimnél nincs táska. Na és akkor mi van ha a lánya akarta vinni az anyja táskáját? Komolyan ez megint egy akkora semmitérő cikk lett hogy csak na. A nagy büdös semmiről szól, lejárató és gusztustalan. Nem vagyok Kardashian fan, de néhány róluk megjelenő iromány tényleg bicska nyitogató. Egyébként meg ha a kislányé lenne a táska, kinek mi a retkes köze van hozzá mire költik a saját pénzüket????
2016. szeptember 04. 20:14
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Hoxa18 @ 2016.09.04. 20:03)
Nos ahogy nézem Kimnél nincs táska. Na és akkor mi van ha a lánya akarta vinni az anyja táskáját? Komolyan ez megint egy akkora semmitérő cikk lett hogy csak na. A nagy büdös semmiről szól, lejárató és gusztustalan. Nem vagyok Kardashian fan, de néhány róluk megjelenő iromány tényleg bicska nyitogató. Egyébként meg ha a kislányé lenne a táska, kinek mi a retkes köze van hozzá mire költik a saját pénzüket????
Egyáltalán nem a "lejáratás" céljából íródott ez a cikk,ha egy picit utána néznél a cikk írójának (azaz utánam) akkor tudhatnád hogy nagyon oda vagyok a Kardashian-Jenner családért + még a cikkben is feltüntettem hogy Kim a botrányait leszámítva nagyon jó anyuka szóval nem tudom hol itt a probléma?!
(Viszont abban egyetértek veled hogy tényleg senkinek sincs köze ahhoz hogy mit vesznek maguknak és mennyi ért.Az ő pénzük arra költi és akire akarja)
2016. szeptember 04. 20:16
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Milliókat ér, és még sz_rul is néz ki.
2016. szeptember 04. 20:49
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Ahhoz kepest h félmilliot er eleg szarul nez ki
2016. szeptember 04. 21:06
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nekem inkább az bicskanyitogató Hoxa18,hogy minek vesznek egy gyereknek fél milliós táskát? Én 500Ft-ért vettem anno táskát és azzal is ugyanolyan boldog voltam...ha pedig az anyjáé, akkor az anyjáé, a véleményem akkor is meg van róluk...de persze mindenkinek más a bicskanyitogató/idegesítő...
2016. szeptember 04. 21:09
Kimről valóban mindent el lehet mondani,azt kivéve,hogy nem jó anya.Színésznők,énekesnők sokaságának gyerekét jól megfizetett bébiszitter neveli,és higgyétek el,az ilyen sztárok gyerekeit nem boldogítja a drágábbnál drágább holmik,ők inkább a süleikkel töltenének időt.Nos,Kim 'semmit' sem csinál,egész nap a gyerekével van,és szerintem nagyon szerencsés kislány,hiszen olyan jó kapcsolata lesz az édesanyjával,mint keveseknek
Ritka az eset ami Kardashianéknél van,hiszen egy rendkívül összetartó és szeretetteljes család.Egyébként a cikkhez hozzászólva,ez náluk pont olyan,mintha ma megvesznek egy 2 éves kislánynak egy 10 ezres barbibabát.Nekik ez a pénz semmi,és én is állítom,hogy Kimnél nincs táska,vagyis szerintem az övé
2016. szeptember 04. 21:13
Beyla, én is egyetértek! Ebben tényleg nem látok semmi negatívat, ami ismét Kim számlájához lenne írható.
2016. szeptember 04. 21:29
Szerintem is Kimé a táska, és nem értem miért baj, ha odaadja a lányának, hogy nála legyen. Az meg, hogy megtehetik nem a kislány "hibája".
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.