Kristen Stewart hamarosan édesanya lesz
2016. szeptember 08. 19:26
Jaaaaaaaaaaaaj
*elérzékenyültem* :3
Rengeteg boldogságot Nekik!
Rengeteg boldogságot Nekik!
2016. szeptember 08. 20:11
Juuuj, remélem összejön nekik, annyira aranyosak együtt
2016. szeptember 10. 12:04
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Nagyon cukik együtt, és nagyon el tudnám képzelni Kristent egy babával :3
2016. szeptember 13. 20:16
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Peeeersze, FÚL JB BUZIII, ÓÓÓÓ KRISTEN LESZBI SOK SIKEEERT? LEGYEN GYEREKETEK STB!!!! Hülyék
2016. szeptember 15. 16:27
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
uhh ő is lezbi?! erről lemaradtam. hát elég furcsa szitu, de akkor sikert nekik:)
2016. szeptember 16. 14:17
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
En nem vagyok ellen az azonos nemu emberek hazasaganak de eleg fura lenne a gyermeknek... csak ezt kene figyelembe venni szerintem
2016. szeptember 16. 16:26
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Drukkolok nekik,remélem sikerül!
Elég szomorú és szánalmas a kommentek nagy többsége,és az hogy az emberek mennyire buták tudnak lenni... Remélem pár év és végre észhez térnek és normálisnak fogják tartani a melegséget,mert szerintem ezzel semmi baj sincs sőt!
2016. szeptember 25. 16:52
|
|
Mokojka.starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 247805 offline
|
Sajnos régóta nem sikerül geldolgoznom azt, hogy az a gyönyörű női alak amit az Alkonyat filmkockáin láthatunk az nem az igazi Kristin. Számomra furcsa látni hogy a mi Kristinünk más mint a többiek és ahogy először megismertük. De szerencsére Kristin végre rátalált a boldogságra és nem szomorkodik, ezt mindenképpen szem előtt kell tartani, az mindegy hogy milyen módon.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: