Meghaltam a nevetéstől a hozzászólásodat látván
Láttad már Kyilet smink nélkül? Bizonyára igen...(most ezt nem szarkasztikusan mondom). Mit gondolsz hány réteg alapozó, púder és korrektor kell ahhoz, hogy eltüntessék a szeplőit? Úgy hogy azokat még ha az arcába bújunk sem lehet látni? Hát bizony elég sok, pedig nagyon szép bőre van és nagyon természetellenes ez a rengeteg kencefice az arcán. Ha nem látok egy sminkmentes képet róla én meg nem mondtam volna, hogy neki szeplős az arcbőre. Ariana simán elbújhatna mögötte. Igen, még én is - hatalmas Arianator létemre - elismerem, hogy rajta is van "álarc", de melyik híres énekesnőn nincs? Egyik nagy szenvedélye a sminkelés, ahogyan úgy gondolom Kyilnak is. Érdekes...Ariana milyen bűn ronda, Kyile meg ahj de gyönyörű. Pedig olyan szép bőre van tényleg, nem is értem mi a francért ken rá szó szerint 1 kg alapozót:D Mind egy nem is szenvedek ezzel, mivel senkit nem érdekel:D Gondolom.
Egyébként az összes kép jó lett:) Bár mondjuk Emmán meglepődtem, mivel egy interjúban azt mondta, hogy ő nem fog meztelenkedni. Végül is nem az én dolgom:) Demi pedig nagyon csinos hosszú hajjal:)

0 felhasználónak tetszik: