35 inspiráló idézet a ma 35 éves Beyoncétól
2016. szeptember 04. 16:02
Nagyon jó cikk lett!!
Boldog Szülinapot Beyoncé!!
2016. szeptember 04. 16:14
Annyira jó, hogy van a zenei iparban egy ilyen ember, aki kimeri mondani amit gondol. Nagyon igaza van és erőt adóak szavai. A mondatokat olvasva, a sorok közt magamra ismertem és már tudom min kell változtatnom.
2016. szeptember 04. 16:15
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Mindegyik tetszik, de a 28.-as különösen. A legboldogabb születésnapot Queen B!
2016. szeptember 04. 16:32
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
nagyon szépek az idézetek! Boldog szülinapot Beyonce! <3
2016. szeptember 04. 16:39
Jó idézetek és jó cikk!
Boldogat Beyonce! Amúgy nem gondoltam hogy még csak 35 éves, azt hittem már idősebb...
Boldogat Beyonce! Amúgy nem gondoltam hogy még csak 35 éves, azt hittem már idősebb...
2016. szeptember 04. 16:46
Idézet
Az igazság az, hogy az ember néha elbukik. Sosem vagy túl jó, túl nagy vagy túl okos hozzá. Egyszerűen megtörténik.
Idézet
Hiszek az egyenlőségben. Miért kellene megválasztanod, hogy milyen típusú nő vagy? Miért kellene egyáltalán felcímkézned magad?
HAPPPY BIRTHDAY!
2016. szeptember 04. 17:43
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Minden tiszteletem az övé, hogy ennyi ideje van a szakmájában és hát ISTEN ADTA TEHETSÉG!! Remélem még vagy 100 évig élni fog!
Ő az egyetlen énekesnő aki hűen megmaradt magához és a stílusához, nem kurvult el. Mindig emelt fővel jár, nem hoz senkit sem kellemetlen helyzetben, szépen öltözik úgy ahogy egy NŐNEK kell.
Imádom a Lemonde albumát, igazán művészi
Ő az egyetlen énekesnő aki hűen megmaradt magához és a stílusához, nem kurvult el. Mindig emelt fővel jár, nem hoz senkit sem kellemetlen helyzetben, szépen öltözik úgy ahogy egy NŐNEK kell.
Imádom a Lemonde albumát, igazán művészi
2016. szeptember 04. 19:10
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ez mind nagyon igaz idézet! Foleg az elso mert szerintem ,akár mit elérhetunk ha eléggé akarjuk és teszunk is érte!
Ezért sem adomfel.
Boldog szuletésnapot Beyonce.
Boldog szuletésnapot Beyonce.
2016. szeptember 04. 19:28
Boldog születésnapot neki ! Ajj az utolsó a legszebb. ♡!
2016. szeptember 05. 19:13
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az utolsó idézet az Oroszlánkirály c. rajzfilmből van. Legalábbis elhangzik ott is valami hasonló. Tetszik ahogy vélekedik a nőkről, karrierről, életről. Nem a kedvencem, de önmagáért beszél hogy napjaink egyik legsikeresebb, legalázatosabb énekesnője.
Boldog szülinapot Neki!
Boldog szülinapot Neki!
2016. szeptember 05. 20:27
Ezek a mondatok tényleg inspirálók lehetnek mindenkinek!
Ez a kedvencem!
"Azok a nők, akik munka után hazafuvarozzák a gyerekeiket a suliból, és utána nekilátnak vacsorát készíteni, sokkal keményebben dolgoznak nálam."
Ez a kedvencem!
"Azok a nők, akik munka után hazafuvarozzák a gyerekeiket a suliból, és utána nekilátnak vacsorát készíteni, sokkal keményebben dolgoznak nálam."
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: