Beyoncé a mai napon ünnepli 35. születésnapját, ez alkalomból pedig összeszedtünk 35 inspiráló idézetet tőle, melyekkel bebizonyította, hogy nem felejtette el honnan jött és szem előtt tartja, hová tart.
A teljes cikkhez kattints ide!
35 inspiráló idézet a ma 35 éves Beyoncétól
2016. szeptember 04. 12:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 04. 12:46
Nagyon jó cikk lett.
Boldog szülinapot Queen Bee-nek.
Boldog szülinapot Queen Bee-nek.
2016. szeptember 04. 12:48
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Okos nő és az melglepett hogy az átlag anyukákat nagyobbra tartja magánál! Nagyon ritka az ilyen főleg egy elismert sztártól. Sok sztár meg sem érdemli azt ahol tart de attól még önzőek és magukat tartják a világ közepének, az olyan tehetséges emberek mint Beyoncé, meg többre tartanak másokat mint magukat és ez a szép.
2016. szeptember 04. 12:56
Boldog szülinapot Beynek!
Egyébként jó lett a cikk!
2016. szeptember 04. 13:03
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nagyon boldog születésnapot Queen B
Meghajolok előtte mert iszonyatosan felnézek erre a nőre
Komolyan minden tiszteletem az övé.Legnagyobb sztárok egyike még sincs elszállva magától,rettentően kedves,figyelmes,és rendes asszony
Soha az életben nem volt egy komolyabb botránya sem,de még is eléri mindig hogy róla beszéljenek (sok sztár példát vehetne róla)
Nagyon nagyon jó számai vannak,a hangja is egy csoda,nagyon erős és különleges
Mindemellett rettentően jó anyuka és feleség is
Beyoncé egy "hibátlan" teremtés,soha nem szállt el magától és soha nem is fog.Na ezekért a dolgokért tisztelem őt,még arra sem vagyok méltó hogy a lába nyomát megcsókoljam
Mégegyzser nagyon nagyon boldog születésnapot Queen B
Meghajolok előtte mert iszonyatosan felnézek erre a nőre
Soha az életben nem volt egy komolyabb botránya sem,de még is eléri mindig hogy róla beszéljenek (sok sztár példát vehetne róla)
Nagyon nagyon jó számai vannak,a hangja is egy csoda,nagyon erős és különleges
Beyoncé egy "hibátlan" teremtés,soha nem szállt el magától és soha nem is fog.Na ezekért a dolgokért tisztelem őt,még arra sem vagyok méltó hogy a lába nyomát megcsókoljam
Mégegyzser nagyon nagyon boldog születésnapot Queen B
2016. szeptember 04. 13:36
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
"Azok a nők, akik munka után hazafuvarozzák a gyerekeiket a suliból, és utána nekilátnak vacsorát készíteni, sokkal keményebben dolgoznak nálam."
pontosan ezért tisztelem
pontosan ezért tisztelem
2016. szeptember 04. 13:42
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Idézet
"Nem hiszem, hogy bárkinek is a kedvére kellene tennem. Szabad vagyok. Felnőttnek érzem magam. Növekszem. Bármit megtehetek, amit csak akarok. És azt mondok, amit akarok. Visszavonulhatok, ha úgy érzem jónak. Ezért dolgozok olyan keményen."
Nagyon adom
HBD queen B
2016. szeptember 04. 13:59
Boldog születésnapot Beyoncénak
Örök kedvenc
Idézet
"Nem hiszem, hogy bárkinek is a kedvére kellene tennem. Szabad vagyok. Felnőttnek érzem magam. Növekszem. Bármit megtehetek, amit csak akarok. És azt mondok, amit akarok. Visszavonulhatok, ha úgy érzem jónak. Ezért dolgozok olyan keményen."
Örök kedvenc
2016. szeptember 04. 14:10
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Boldog szülinapot Queen B!
Ezek az idézetek csodálatosak!!
Ezek az idézetek csodálatosak!!
2016. szeptember 04. 14:14
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Remek cikk lett! Boldog születésnapot Beyoncé! ♥
2016. szeptember 04. 15:02
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Mennyire jók!Boldog szülinapot neki!
2016. szeptember 04. 15:32
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Boldog Születésnapot neki! Remélem boldogan tölti el
2016. szeptember 04. 15:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az önértékelésed csak rajtad múlik. Nem kell attól függened, hogy más mit gondol rólad.
Pont ez hiányzott nekem! Én állandóan attól stresszelek,hogy mit fognak gondolni rólam az emberek,miért viselem ezt a ruhát,miért engedtem ki a hajam,stb. Ezért mínusz kétszáz százalék az önbizalmam. Kövérnek mondom magam mások előtt,de ha a lelkembe nézek,tudom,vékony vagyok. És ezt nem értettem,a mai napig...köszönöm,Beyoncé!
Pont ez hiányzott nekem! Én állandóan attól stresszelek,hogy mit fognak gondolni rólam az emberek,miért viselem ezt a ruhát,miért engedtem ki a hajam,stb. Ezért mínusz kétszáz százalék az önbizalmam. Kövérnek mondom magam mások előtt,de ha a lelkembe nézek,tudom,vékony vagyok. És ezt nem értettem,a mai napig...köszönöm,Beyoncé!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: