Britney Spears vicces képpel üzent Miley Cyrusnak
2016. szeptember 04. 10:54
Ez csak egy egyszerű kép. Hoyg ezen mi olyan vicces...
2016. szeptember 04. 11:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Coreline @ 2016.09.04. 10:05)
Majd válaszolok!
Azért megosztó és elgondolkodtató a kép mivel Britney nem erősítette meg pontosan hogy milyen formában is üzente ezt Mileynak.Lehet viccnek szánta,de az is lehet hogy célozni szeretett volna valamire.
Ha engem kérdezel,akkor szerintem inkább az első opció a helyes, azaz hogy csak az egészet viccnek szánta ugyan is a két híresség nagyon jó kapcsolatot ápol egymással,Cyrus konkrétan példaképként tekint Britre, szóval nem gondolta komolyan,de mivel nem erősítette meg senki így nem lehet tudni..
Szóval ezért olyan megosztó és elgondolkodtató a kép.Remélem tudtam segíteni és választ kaptál a kérdésedre.
Azért megosztó és elgondolkodtató a kép mivel Britney nem erősítette meg pontosan hogy milyen formában is üzente ezt Mileynak.Lehet viccnek szánta,de az is lehet hogy célozni szeretett volna valamire.
Ha engem kérdezel,akkor szerintem inkább az első opció a helyes, azaz hogy csak az egészet viccnek szánta ugyan is a két híresség nagyon jó kapcsolatot ápol egymással,Cyrus konkrétan példaképként tekint Britre, szóval nem gondolta komolyan,de mivel nem erősítette meg senki így nem lehet tudni..
Szóval ezért olyan megosztó és elgondolkodtató a kép.Remélem tudtam segíteni és választ kaptál a kérdésedre.
Hát szerintem rohadtul nem akart senkinek üzenni semmit sem, csupán csak hülyéskedett a kislányával, valaki megörökítette és gondolom Miley jutott az eszébe a nyelvnyújtogatás által. Ha én is felteszek a netre egy nyelvnyújtogatós szelfit, akkor már ezzel bármit is üzenni akarnék Cyrusnak? Légyszi, ne magyarázzunk bele mindenféle hülyeséget egy egyszerű posztba.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 04. 12:02
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.09.04. 11:38)
Hát szerintem rohadtul nem akart senkinek üzenni semmit sem, csupán csak hülyéskedett a kislányával, valaki megörökítette és gondolom Miley jutott az eszébe a nyelvnyújtogatás által. Ha én is felteszek a netre egy nyelvnyújtogatós szelfit, akkor már ezzel bármit is üzenni akarnék Cyrusnak? Légyszi, ne magyarázzunk bele mindenféle hülyeséget egy egyszerű posztba. 
1.Kislányával? WTF?
2.Ha simán felraksz egy nyel nyújtogatós szelfiet akkor nyilván senki sem fogja azt gondolni hogy Mileynak akarsz üzenni,de ha konkrétan bele írod a nevét és ráadásul olyan szöveget írsz hozzá hogy "készül az új Miley" akkor szerintem mindenki arra gondolna hogy neki akarsz üzenni vagy valami.(Legalább is én erre gondolnék) szóval ne forgasd ki a szavaimat.
És 3. amúgy nem kell fennakadni és túldramatizálni a cikket,Brit és Miley nagyon jó kapcsolatban vannak egymással, szóval nem sértésnek szánta
2016. szeptember 04. 12:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Coreline @ 2016.09.04. 12:02)
1.Kislányával? WTF?
Britneynek nincs kislánya,két fia van csak.
2.Ha simán felraksz egy nyel nyújtogatós szelfiet akkor nyilván senki sem fogja azt gondolni hogy Mileynak akarsz üzenni,de ha konkrétan bele írod a nevét és ráadásul olyan szöveget írsz hozzá hogy "készül az új Miley" akkor szerintem mindenki arra gondolna hogy neki akarsz üzenni vagy valami.(Legalább is én erre gondolnék) szóval ne forgasd ki a szavaimat.
PLS, köszönöm
És 3. amúgy nem kell fennakadni és túldramatizálni a cikket,Brit és Miley nagyon jó kapcsolatban vannak egymással, szóval nem sértésnek szánta
Cyrus érti a viccet,nem kell agyonfélteni hogy "jajj most Brit üzent neki és újból elkezd majd botrányoskodni" nem így működik szerintem 
Sorry, nem nyomom a bióját kívülről, csupán csak annyit tudtam, hogy két kisgyereke van. Egyébként ránézek a képre, és teljesen anya-lánya kapcsolatot véltem felfedezni. Rajtad kívül szerintem senki sem dramatizálja túl ezt az egészet. Nem is tudom hányadik hozzászólásodat írod már a cikk alá, hogy belemagyarázz valami olyat, amiről effektíve abszolút nincsen szó. Ez a kép nem megosztó, hisz a miértjét most magyaráztad meg.
2016. szeptember 04. 12:30
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Coreline, igazad van
2016. szeptember 04. 14:56
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
És ezen a képen szerintem Britney annyira hasonlít Miley-ra,hogy én simán elhinném,hogy ő az XDD
2016. szeptember 04. 19:16
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nagyon aranyos az a kislány.
2016. szeptember 04. 19:20
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Corelinenak igaza van szerintem is Liam miatt változott meg!
2016. szeptember 04. 21:28
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Beyla
neked mindig igazad van
Nem kell ebbe a posztba belemagyarázni semmit, egy egyszerű kép nem hiszem, hogy "üzenni akar " Mileynak
Miley szerintem nem változott meg. Hiszen ugyanúgy vetkőzik és cigizik meg füvezik. Nincs annyi botránya de ugyanaz az ember mint volt a véleményem szerint
Nem kell ebbe a posztba belemagyarázni semmit, egy egyszerű kép nem hiszem, hogy "üzenni akar " Mileynak
Miley szerintem nem változott meg. Hiszen ugyanúgy vetkőzik és cigizik meg füvezik. Nincs annyi botránya de ugyanaz az ember mint volt a véleményem szerint
2016. szeptember 05. 17:10
Ez a nyelvmutogatás aranyos!
Ha üzent vele Britney, ha nem! Mindenesetre a képen látszik, hogy jóviszonyban van ezzel a kislánnyal. Miley Cyrus jó útra térne, az tényleg jó lenne! Mindenkinek van visszaút a normálisabb életbe, csak egy kicsit akarni és tenni kell érte! A barátja tényleg jót tesz neki, mostanában nem voltak botrányai. Ez dicséretes. Csak így tovább Miley!
2016. szeptember 05. 20:15
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Miley elmondta, hogy azért nyújtogatta ki a nyelvét, mert furcsán érezte magát amikor fotózzák. Az egész "mosolyogj a kamerának" dolog feszélyezte, és őszintén szólva meg tudom érteni. Míg mások fapofát vágnak, eltakarják a fejüket vagy grimaszolnak, addig Miley nyelv kiöltéssel próbálta enyhíteni a kínos érzést. Ennyi.
Éretm én hogy ikonikus lett, de ami ki van mondva, az ki van mondva. Mindennek vannak határai, és őszintén szólva sosem szerettem ha valaki Miley nyelvkiöltéseivel poénkodott.
Éretm én hogy ikonikus lett, de ami ki van mondva, az ki van mondva. Mindennek vannak határai, és őszintén szólva sosem szerettem ha valaki Miley nyelvkiöltéseivel poénkodott.
2016. szeptember 05. 20:33
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Hogy mostanában mennyire túlreagálják a dolgokat csak azért, hogy olvasottabb legyen a cikk. Megáll a szép eszem. Szerintem nem kell többet beleképzelni, mint amennyi.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.