Britney Spears vicces képpel üzent Miley Cyrusnak
2016. szeptember 03. 20:28
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
De bunkó.....
2016. szeptember 03. 21:44
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Gratu Britney mikor mar Miley megjavulna felhagyna a botranyal ez a no jon es mibdent elbasz mit artott neki Miley ? Hth ez szopacs Miley tuti megin valami botrannyal vag neki vissza mondhatom Briteny-tol nagyon ertett huzzas volt *-* .....
2016. szeptember 03. 23:04
Es ebbe mi a rosszundulat?tok cuki kep,meg hat miley felvallalta azt hogy o ilyen volt,innentol nem sertodhet(ne) meg barminilyesmin,hiszen nem britney az elso a 'kifigurazza'.Kulonben nem hiszem hogy Miley kiakadna hiszen semmi kompromitalo nincs benne:))
2016. szeptember 03. 23:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
jajj és kajak XD ez ari
2016. szeptember 03. 23:08
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
rakhatott volna oda egy ikszdét vagy egy vicces emojit mer így nme nagyon lehet eldönteni h viccnek szánta e.
2016. szeptember 03. 23:11
|
|
starity girl2000chill |
|
bár mileyt nem egy sértődősnek ismerem, úgyhogy sztem nem fog rajta besértődni.
2016. szeptember 03. 23:33
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Aki ismeri egy kicsit Mileyt tudja, hogy gyerekkorától kezdve felnézz Britneyre, és Miley nem is az a sértődékeny típus, én csak azt tudom elképzelni, hogy megmosolyogja:)
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 04. 01:01
Szerintem nem lett rossz poén és nem hiszem, hogy Miley ezen megsértődne.
2016. szeptember 04. 10:03
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Coreline én bírlak meg minden de muszáj minden cikkedben azt írni h Liam miatt változott meg? Ez csak találgatás hogy miért viselkedik most így, nem tudom hogy miért de annyira idegesít mikor leírod hogy Liam miatt lett ilyen, ez lehet hogy nem így van, lehet hogy csak azért ilyen most mert nincs lemeze amit jelenleg el kéne adnia vagy bármi. Amúgy tényleg imádlak meg minden csak most már tényleg idegesít ahogyan feltüntetted.
2016. szeptember 04. 10:05
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Amúgy látom nagyon kevesen követitek Miley-t Mert ha követnétek rendesen tudnátok hogy még mai napig nyújtja a nyelvét egy egy képhez, még mindig fűvezik, iszik, és még mindig vetkőzik ugyan úgy mint eddig. Szóval..
2016. szeptember 04. 10:05
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (paska @ 2016.09.04. 08:38)
De ez miért megosztó, vagy elgondolkodtató? lol
Majd válaszolok!
Azért megosztó és elgondolkodtató a kép mivel Britney nem erősítette meg pontosan hogy milyen formában is üzente ezt Mileynak.Lehet viccnek szánta,de az is lehet hogy célozni szeretett volna valamire.
Ha engem kérdezel,akkor szerintem inkább az első opció a helyes, azaz hogy csak az egészet viccnek szánta ugyan is a két híresség nagyon jó kapcsolatot ápol egymással,Cyrus konkrétan példaképként tekint Britre, szóval nem gondolta komolyan,de mivel nem erősítette meg senki így nem lehet tudni..
Szóval ezért olyan megosztó és elgondolkodtató a kép.Remélem tudtam segíteni és választ kaptál a kérdésedre.
2016. szeptember 04. 10:06
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Hát nem tudom... Szerintem nem vicces de valószínűleg Miley nem fogja magára venni.
2016. szeptember 04. 10:20
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.09.04. 10:03)
Coreline én bírlak meg minden de muszáj minden cikkedben azt írni h Liam miatt változott meg? Ez csak találgatás hogy miért viselkedik most így, nem tudom hogy miért de annyira idegesít mikor leírod hogy Liam miatt lett ilyen, ez lehet hogy nem így van, lehet hogy csak azért ilyen most mert nincs lemeze amit jelenleg el kéne adnia vagy bármi. Amúgy tényleg imádlak meg minden csak most már tényleg idegesít ahogyan feltüntetted.
Nem minden cikkemben írom le,de mivel a moderátorok nézik át először a cikkeket így azt írnak át benne amit akarnak.
Valóban sok Miley cikkemben feltüntetem ezt,de csak azért mert ez az igazság, ha követnéd Cyrus életét akkor tudhatnád hogy Liam miatt változott meg ugyan is mint már egy előző cikkemben írtam, nagyon szereti őt és ezért kellett vissza vennie a viselkedéseiből,ugyan is Liam egyáltalán nem nézte jó szemmel szerelme kirohanásait.
Valóban még most is drogozik és iszik de ne várja el tőle senki hogy egyik napról a másikra abba fogja ezt hagyni.A Függőség nem hiába függőség..
És tényleg nem csak Liamnak köszönheti mert a megváltozáshoz saját magára is szüksége volt,de többnyire még is Hemsworth keze van benne a dolgokban..
Azt meg hogy a dalai népszerűsítésére csinálta e ezeket a dolgokat nem lehet tudni.Lehet hogy igen lehet hogy nem..
De persze nem mondom hogy nincs igazad,valóban előfordulhat hogy nem 100% -osan Liam miatt csinálja,de szerény véleményem szerint meg igen,és mivel én írom a cikkeket így úgy fogalmazom meg ahogyan én szeretném és azt írok bele amit én akarok (persze csak valós dolgokról)
2016. szeptember 04. 10:40
|
|
emily92-17 |
|
Követem őt hiszen az egyik kedvencem..
De Miley sose nyilatkozta azt hogy Liam miatt vett vissza. Szerintem ugyan olyan mint eddig is volt, csak épp nincs fotósorozat ahol vetkőzik, és nincs semmi fellépése hiszen most visszavonult a zenétől megint, amit annyira utálok mert a dalai annyira jók, no mindegy. És csak utána gondoltam arra hogy lehet nem te írod le direkt minden cikkben hanem hogy átjavítják, és most bocsánatot is kérek ezért. Imádlak Coreline
^---^
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.