Kétségtelen, hogy Beyoncé karrierje csak úgy szárnyal ebben az évben. Az elfoglaltságai mellett azonban a családjára is bőven jut ideje!
A teljes cikkhez kattints ide!
Új taggal bővült Beyoncé családja
2016. szeptember 03. 13:54
2016. szeptember 03. 13:57
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,így más rokkal aranyosabbak! Mind a ketten normális ruhában,mint egy nornális család!
Amúgy macskát senki nem vesz?:/
Amúgy macskát senki nem vesz?:/
2016. szeptember 03. 13:59
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nagyon aranyos Blue Ivy és a kutya is.
Beyonce nagyon jó anya.
2016. szeptember 03. 14:03
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon édi kutyus!
2016. szeptember 03. 14:29
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Annyira bírom és szeretem ezt a családot
Olyan békések,és nyugalmasak
Megérdemlik a sikert és a szeretetet.Blue nagyon aranyos és szép kislány.Bey egyszerűen csodálatos anyuka és nagyon rendes asszony.Jay Z meg kiválló apuka és családfő..
Imádom az ő párosukat,ja és a kutyáról szólva irtóra aranyos
Olyan békések,és nyugalmasak
Megérdemlik a sikert és a szeretetet.Blue nagyon aranyos és szép kislány.Bey egyszerűen csodálatos anyuka és nagyon rendes asszony.Jay Z meg kiválló apuka és családfő..
Imádom az ő párosukat,ja és a kutyáról szólva irtóra aranyos
2016. szeptember 03. 16:15
Ennek a tökéletes családnak a férfi tagja nem egyszer megcsalta a hitvesét. Sőt törvényenkívüli fia is van, aki anny idős mint a Beyonceval való kapcsolata. Ennek a tökéletes családnak női tagjának, legújabb lemezén olyan dal kapott helyett ami arról szól, hogy a nő a közös gyermekükkel ott hagyja hűtlen férjét. És végezetül: Blue Ivy, külsejével az anyja helyett sajnos a papájára ütött, szegényke. De hátha még kialakúl.
2016. szeptember 03. 16:38
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Lehet, hogy csak én vagyok iyen "rosszindulatú", de szerintem a képek nagyon műek, a Kardashian és Taylor Swift féle beállított fotókra emlékeztetnek. A képeknek amolyan "Beyoncé a világ legjobb anyukája" feelingje van... Konkrétabban: Az emberek (általában) nem először a kislányt és/vagy a kutyust nézik, hanem Beyoncét, hogy mennyire jó édesanya és ezzel természetesen semmi gond nincs, de nekem a felvételek alapján az énekesnő nagyon megjátszottnak tűnik, nem is beszélve arról, hogy a képek nagyon művészire sikeredtek és a lesifotósok inkább a kellemetlen pillanatban vagy megjelenésben fotózzák le a hírességeket. Költői kérdés: Ha ezek tényleg lesifotók, akkor Beyoncénak miért vannak meg, mert kétlem, hogy végig kutatta volna értük a netet?!
2016. szeptember 03. 17:24
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De cuki a kutyus ❤❤
2016. szeptember 03. 17:24
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De cuki a kiskutyus ❤❤
2016. szeptember 03. 17:55
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Ezeket a képeket nem hiszem, hogy lesifotósok készítették, hiszen Beyoncé a hivatalos oldalára is rengeteg képet felpakolt. Szerintem ezeket vagy Jay Z csinálta vagy valami közeli ismerős / testőrei bárki, aki közelebb áll hozzá.
Amúgy nagyon édes a kutyus és csinosak a hölgyek is.
Bluenak nagyon cuki a ruhája!
Amúgy nagyon édes a kutyus és csinosak a hölgyek is.
2016. szeptember 03. 19:42
Idézet (Andiie @ 2016.09.03. 16:38)
Lehet, hogy csak én vagyok iyen "rosszindulatú", de szerintem a képek nagyon műek, a Kardashian és Taylor Swift féle beállított fotókra emlékeztetnek. A képeknek amolyan "Beyoncé a világ legjobb anyukája" feelingje van... Konkrétabban: Az emberek (általában) nem először a kislányt és/vagy a kutyust nézik, hanem Beyoncét, hogy mennyire jó édesanya és ezzel természetesen semmi gond nincs, de nekem a felvételek alapján az énekesnő nagyon megjátszottnak tűnik, nem is beszélve arról, hogy a képek nagyon művészire sikeredtek és a lesifotósok inkább a kellemetlen pillanatban vagy megjelenésben fotózzák le a hírességeket. Költői kérdés: Ha ezek tényleg lesifotók, akkor Beyoncénak miért vannak meg, mert kétlem, hogy végig kutatta volna értük a netet?!
Adom!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: