Megjelent a Billboard Hot 200 listája, ahol a pophercegnő a 3. helyet tudta kiharcolni magának új lemezével, a Glory-val.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harmadik helyre szorították a pop hercegnőjét új lemezével
2016. szeptember 03. 00:32
2016. szeptember 03. 07:18
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Attól még a harmadik hely is szép(:
2016. szeptember 03. 07:43
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nem baj de az első háromban benne van!
2016. szeptember 03. 08:16
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Csak tudnám,hogy ki az a kettő aki előtte vanxD
2016. szeptember 03. 12:08
Az első helyen egy zenekar van, bár fogalmam sincs róluk kik ezek, de ketten vannak (wikipedia szerint), dupla rajongói tábor.
A második helyen lévő, számomra szintén ismeretlen emberkének nincs is 2016-os lemeze (legalábbis nem láttam írva sem a Wikipeián sem itt Starity-n) csak 2012-es (wikipedia szerin) 2014-es (starity szerint). Szóval egy nagy nulla akkor mert az hogy valaki 2 (vagy 4) év alatt ad el ennyi CD-t az semmi.
Ha jelent volna meg 2016-ban is CD-je elnézést kérek mindenkitől, nem láttam ezt megírva sem Wikin sem itt Starity-n.
A harmadik helyen lévő Britney CD-je most Augusztusban jelent meg és így kelt el ennyi. Ez azért nagyobb szó, mint 2/4 alatt...
Ezen kívül szintén baromság ilyen hamar rangsorolni, lehet sokan még el sem jutottak a boltba... Én pl rendelést adtam le de még nem jött meg.. lehet fel se vették a rendelésem szóval... De mindegy is.
A lényeg, hogy gratulálok Britnek
A második helyen lévő, számomra szintén ismeretlen emberkének nincs is 2016-os lemeze (legalábbis nem láttam írva sem a Wikipeián sem itt Starity-n) csak 2012-es (wikipedia szerin) 2014-es (starity szerint). Szóval egy nagy nulla akkor mert az hogy valaki 2 (vagy 4) év alatt ad el ennyi CD-t az semmi.
Ha jelent volna meg 2016-ban is CD-je elnézést kérek mindenkitől, nem láttam ezt megírva sem Wikin sem itt Starity-n.
A harmadik helyen lévő Britney CD-je most Augusztusban jelent meg és így kelt el ennyi. Ez azért nagyobb szó, mint 2/4 alatt...
Ezen kívül szintén baromság ilyen hamar rangsorolni, lehet sokan még el sem jutottak a boltba... Én pl rendelést adtam le de még nem jött meg.. lehet fel se vették a rendelésem szóval... De mindegy is.
2016. szeptember 03. 16:11
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.03. 12:08)
Az első helyen egy zenekar van, bár fogalmam sincs róluk kik ezek, de ketten vannak (wikipedia szerint), dupla rajongói tábor.
Barbrának augusztusban jelent meg az új lemeze, ha jól emlékszem. Broadway-musicalek dalai szerepelnek rajta, amiket más hollywoodi sztárokkal énekel.
Egyébként butaság azt hinni, hogy egy zenekarnak/együttesnek dupla akkora rajongótábora van, mint egy énekesnek/énekesnőnek. Adele például nagyobb fandommal rendelkezik egymagában, mint a háromfős Muse. Mondjuk soha nem fogom megérteni, miért, de ez nyilván az én egyéni szocproblémám.
Nem rossz ez a harmadik ez a harmadik hely sem, gratulálok hozzá! Még nem kerítettem sort a korongra (Ramin Karimloo új középlemezét július óta "hallgatom", szóval hozzá képest időben vagyok), de bízom benne, hogy ezek a számok nem csak a kezdeti kíváncsiság eredményei.
2016. szeptember 03. 20:58
Gratulálok Britneynek!
azért remélem, hogy egyszer még megkaparintja a Glory az első helyet.
2016. szeptember 04. 00:53
Idézet (Szandi0820 @ 2016.09.03. 16:11)
Barbrának augusztusban jelent meg az új lemeze, ha jól emlékszem. Broadway-musicalek dalai szerepelnek rajta, amiket más hollywoodi sztárokkal énekel.
Ja értem, azért mondtam hogy mivel halvány lila gőzöm sincsen arról ki a csaj ezért csak rákerestem és sem a Wikipédián sem itt a Starity adatlapján nem láttam, hogy lett volna új CD-je, ezért írtam amit írtam.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. szeptember 04. 11:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem csodálkozom, hallva a Private Showt, a Make Me-t és még egy-két számot, ez is gyenge eresztés lett...
A "csaj" szónál jobban csak azon döbbentem meg, hogy nem tudod, ki ő. 74 évesen már hatalmas jóindulattal se lehetne csajként aposztrofálni a művésznőt, másrészt meg ez a hölgy kétszeres Oscar-, többszörös Golden Globe- és Grammy-díjas. Ha máshonnan nem, akkor legalább a Duck Sauce "róla szóló" dalából...
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.04. 00:53)
Ja értem, azért mondtam hogy mivel halvány lila gőzöm sincsen arról ki a csaj ezért csak rákerestem és sem a Wikipédián sem itt a Starity adatlapján nem láttam, hogy lett volna új CD-je, ezért írtam amit írtam. 
A "csaj" szónál jobban csak azon döbbentem meg, hogy nem tudod, ki ő. 74 évesen már hatalmas jóindulattal se lehetne csajként aposztrofálni a művésznőt, másrészt meg ez a hölgy kétszeres Oscar-, többszörös Golden Globe- és Grammy-díjas. Ha máshonnan nem, akkor legalább a Duck Sauce "róla szóló" dalából...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.