Napjainkban egyre több LMBTQ-közösséghez tartozó sztár vállalja fel másságát, bátorítva ezzel leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű rajongóikat. Cikkünkben 15 olyan hírességet mutatunk be, akik nem féltek felfedni, kik is ők valójában.
A teljes cikkhez kattints ide!
15+ sztár, aki nyíltan LMBTQ-közösség tagja
2016. szeptember 02. 13:49
2016. szeptember 02. 14:12
Szerintem tök jó dolog, hogy felvállalták a másságukat
2016. szeptember 02. 14:35
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Matt Bomer is meleg.
2016. szeptember 02. 14:39
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Billienek igaza vanˇˇ
2016. szeptember 02. 15:01
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Én nem is tudtam, hogy Billie az:O de teljesen igaza van
2016. szeptember 02. 15:03
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ki maradt Troye Sivan, Connor Franta, Hannah Hart(meg szerintem Dan és Phil is bi, Phan is real)
2016. szeptember 02. 15:03
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sokról nem is tudtam.
2016. szeptember 02. 15:19
|
|
Kata1225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 257063 offline
|
Uhh egy csomó kedvenc*-* Bár Billie-ről nem tudtam, nem is nagyon követem úgy igazán a bandát, csak szeretem pár zenéjüket:)
Adam Lambert meg*-* Minden elismerésem ennek az embernek... <3
Sam Smith is tök aranyos, és a zenéit is szeretem:D
Voltak még páran, akiket nem is igazán ismertem, és voltak olyanok is, akikről fogalmam sem volt, hogy melegek/biszexuálisak, stb.
De teljesen elfogadó vagyok ezzel kapcsolatban^^ Ha nekik így jó, az engem miért zavarjon?
Én csak örülök, hogy boldogok így is^^ <3
Adam Lambert meg*-* Minden elismerésem ennek az embernek... <3
Sam Smith is tök aranyos, és a zenéit is szeretem:D
Voltak még páran, akiket nem is igazán ismertem, és voltak olyanok is, akikről fogalmam sem volt, hogy melegek/biszexuálisak, stb.
De teljesen elfogadó vagyok ezzel kapcsolatban^^ Ha nekik így jó, az engem miért zavarjon?
2016. szeptember 02. 15:21
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nyilván számtalan híres személyiség kimaradt, de ez csak egy összeállítás, nem felsorolás, népszámlálás.
Tim Cook nyilatkozata lenyűgöző, nagyon szimpatikus a hozzáállása.
A többségről már tudtam ezt korábbról, viszont erről a szépségkirálynőről még nem. Amellett, hogy gyönyörű, nem lehet könnyű elsőként bevallani ezt, nagyon bátor dolog részéről.
Tim Cook nyilatkozata lenyűgöző, nagyon szimpatikus a hozzáállása.
A többségről már tudtam ezt korábbról, viszont erről a szépségkirálynőről még nem. Amellett, hogy gyönyörű, nem lehet könnyű elsőként bevallani ezt, nagyon bátor dolog részéről.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: