A 22 éves énekes éppen Nyugat-Hollywoodban ütötte el az idejét, amikor egyszer csak roppant kellemetlen szituációban találta magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arcpirító helyzetbe került Justin Bieber
2016. szeptember 02. 12:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 02. 12:50
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Igaza van Cassie3-nak
Nyilvánosan közösült a barátnőjével + közszemle elé tette a férfiasságát is,és erre meg pont egy ilyen helyzetben érzi magát kelemetlenül??Napi szinten történik ilyen átlag emberekkel is,valóban égő helyzet de azért a pucérkodás ill.nyilvános közösülés sokkal égőbb,kellemetlenebb és gázabb szituáció..
Nyilvánosan közösült a barátnőjével + közszemle elé tette a férfiasságát is,és erre meg pont egy ilyen helyzetben érzi magát kelemetlenül??Napi szinten történik ilyen átlag emberekkel is,valóban égő helyzet de azért a pucérkodás ill.nyilvános közösülés sokkal égőbb,kellemetlenebb és gázabb szituáció..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. szeptember 02. 13:01
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Adom!Nőjön fel,mert ilyen mindenkivel megeshet,de olyan már kevésbé,hogy valaki nyilvánosan közösül a csajával.
2016. szeptember 02. 13:06
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Kezdeném azzal a kérdéssel, hogy ebben mi kínos van? Vagy hogy azok után hogy napi szinten halmozza fel maga mögött a botrányokat, még ezek után érzi magát kínosan. Mikor felmosóvödörbe vizel, a kamerák előtt pettingel a barátnőjével és leköpi a rajongóit nem érzi magát kínosan, ettől viszont egészen biztosan... érdekes feltételezés, az már egyszer biztos.
2016. szeptember 02. 13:07
Hát valóban kellemetlen dolog az ilyen de amikor nyilvánosan kefélgetett a nőjével az már nem volt ennyire kínos?
2016. szeptember 02. 13:56
Nem hiszem hogy helyén való lenne az hogy kifizetik a számláját....ha nekem vannak pénzügyi bajaim akkor nemmfizeti ki senki helyettem. Justin ugyon olyan ember mint mi csak sokkal gazdagabb.....
2016. szeptember 02. 14:07
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Biztosan nem fizettem volna ki neki.. Nem érdemli meg. Ahhoz nálam túl alacsony szinten van. De azért remélem volt annyi emberség és gerinc, hogy megköszönte.
2016. szeptember 02. 14:21
A rajongója nagyon kedves volt akkor. De miért ciki, ha a bankja elutasította a hitelkártyáját? Ezt nem értem, de mindegy...
<3
2016. szeptember 02. 14:53
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Érdekes, hogy Letargiás Biebernek teher a rajongók szeretete, de ilyen alkalmakkor nagyon örül nekik. Biztos nem fizettem volna ki [...] sőt, még direkt ki is nevettem volna vagy veszek egy +szendvicset, hogy lássa "én kitudom fizetni". A rajongótól tényleg nagyon kedves gesztus volt, de Bieberke nem érdemelte volna meg. Reméljük legalább egy fotót kapott a hős.
2016. szeptember 02. 15:41
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
De miért csinálnak ilyet a bankok? Nekik ez valamiért jó vagy csak szívatják a sztárokat? Tényleg kínos lehetett de a szerencse hogy egy rajongója ott termett és kifizette neki. Egyébként ezek után még az lenne a legbecsületesebb Justintól ha visszautalná azt a pénzt. Elvégre mégiscsak ő a gazdagabb... Remélem nem lesz akkora seggfej hogy nem fizeti vissza!
2016. szeptember 02. 15:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Andiie
Nagyon adom!
Nagyon adom!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.