Nem igazán keltette fel az érdeklődésem.
Jó igazából baromira nem tetszik.
Selena Gomez visszatér a filmvászonra
2016. szeptember 03. 16:51
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
A film érdekesnek tünik, de szerintem nem volt jó ötlet Selenának egy komolyabb kaliberű filmben szerepet adni. Továbbra is tartom a véleményem annak kapcsán, hogy a Disney színészeinek nem való az ezekhez hasonló filmek eljátszása. Miért? Nem azért, mert nincs tehetségük hozzá, hanem, mert hozzáértésük nincs; a Disneynél a gyerekszínészeket csak műkosolyra, nagyon cuksi (igen, jól olvastad) nevetésre és hisztis sírásra tanítják meg, ezért akik ennél a csatornánál tevékenykednek, azok tinifilmeken és tinisorozatokon kívül többet ne várjanak, esetleg még vígjáték, de ahhoz különösebb színészi alakítás nem kell.
2016. szeptember 03. 20:44
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Minek erőltetni ami nem megy?
2016. szeptember 03. 21:45
|
|
Jane Laviniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 250713 offline
|
ennyi Oscar jelölt színész mellé minek kellett berakni selena gomezt?,hogy lehúzza a filmet?
ez a nat wolff meg azt sem tudom kixD
2016. szeptember 03. 23:32
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Oscar szagot érzek. Pont az ilyen kaliberű filmek szoktak kapni. Kíváncsi vagyok Selena hány percig lesz vásznon.
2016. szeptember 04. 15:37
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Érdekese filmnek ígérkezik.
2016. szeptember 04. 16:51
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.02. 21:50)
Bár nem néztem meg a videót, de az is biztos, (szerintem így van) hogy a színészkedéshez sokkal jobban ért, mint az énekléshez az biztos. Láttam már olyan filmet amibe benne van és úgy mondom, hogy nem rossz színésznő.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: