Starity

Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 06. 21:46 #81
- törölt felhasználó -    
Mi másról is szólna egy duc-duc-dal biggrin.gif Nem bonyolítják túl a dolgokat. tongue.gif:
2016. szeptember 07. 16:19 #82
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
A dal és Ari új albuma is nagyon jó lett. Az viszont más kérdés, hogy az utóbbi egy-két évben nem adott ki olyan videoklipet, amiben nem a szexuális túlfűtöttség lenne a téma, vagyis amiben nem úgy néz ki, mint egy utcalány. Értem én, hogy megakarja mutatni hogy mennyire nőies és szexi, de arra is gondolhatna, hogy ezzel a fiatalabb rajongóinak milyen példát mutat. unsure.gif
2016. szeptember 08. 17:21 #83
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
Hozzászólás: 316
Csatolások: 0
Azonosító: 204160
Hahaha, mélységesen egyetértek LovelyBarbaraPalvin -nal! biggrin.gif
Szerintem ez a dal is csak egy tucat szar. Nem azt mondom, hogy minden számnak mélyre ható szöveget kell tartalmaznia, de ez már kicsit túlzás, hogy nem csak Ariana, de a ma világban szinte már mindenki a szexről ír dalokat, ráadásul nem is írják meg szépen. (tisztelet a kívételnek) Ariana is ebben a klipben teljesen könnyen kaphatónak tűnik, Nickiről meg nem beszélek, mert ő ilyen, nem igazán érdekel. biggrin.gif De Arianát igaz hogy nem szeretem, még is többre tartom zeneileg mint Nickit, ezért is kicsit sajnálom, hogy egy ilyen szart adott ki a kezei közül.
2016. szeptember 09. 18:56 #84
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
welcometothereallife Egyetértek veled.
2016. szeptember 10. 20:47 #85
alicebertrand
alicebertrand
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 257707
Meg persze arról ír, amiről akar, mielőtt az jönne ki, hogy meg akarom mondani a művésznőnek, miről írjon dalt, de egy ilyen szöveg megfogalmazásához közel sem kell annyi ész vagy kreativitás, mint a fent említettekhez vagy a BVB Goodbye Agony-jéhez vagy a Skillet American Noise-éhez, hiszen, ahogy sokan írták is "most ez a módi".

Forrás: http://starity.hu/magazin/63175-ariana-grande-beismerte-a-side-to-side-a-szexrol-szol/#ixzz4Jsb1xgW6

De igazad van neked! Az a baj, hogy egy pop énekesnőt akkor is istenítenek, ha ilyesmiről ad ki dalt, de a rock/metal bandák akármit csinálnak, az nem jó -.-"
2016. szeptember 11. 00:36 #86
Minaj4ever
Minaj4ever
új tag

StátuszWhats poppin
Hozzászólás: 70
Azonosító: 249591
Nem o az egyetlen aki errol ir szoval nem kene ekkora 'felhajtas' erre az ugyre, a tobbiek akik errol irnak csak nem fejtik ki hogy 'ja ez errol szol' nem mondom hogy ezzel nincs semmi baj de nem is itelkezek mert mostanaban ezt nyomjak es errol irnak, de egesz jo szamok szuletnek belole akarmirol is szol
2016. szeptember 12. 17:20 #87
RebekaBerkovitz
RebekaBerkovitz
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 259702
Aki kicsit tud angolul annak azonnal leesett, hogy miről szól Ariana új száma.
2016. szeptember 13. 17:47 #88
- törölt felhasználó -    
Na jó, én most beírom a magyar szöveges változatot smileeee.gif
2016. szeptember 20. 22:01 #89
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Lehet már késő kifejtenem a véleményem, de azért el szeretnék árulni valamit: ez az egész egy metafora. Emlékeztek, amikor Ariana kiakadt azon, hogy összeboronálták őt Niall-lal? Idézem, azt mondta: "Egy lány barátkozhat valamivel, aminek farka van, anélkül, hogy ráugrana." Ariana nem csinált mást, csak dalt írt arról, hogy a média folyamatosan a magánéletének ezen részével foglalkozik. Mert mi is van a refrénben? "Rajtakaptak, ahogy ingadozva járok."( és mint azt tudjuk, a médiában tevékenykedők a bolhából csinálnak elefántot, minden kis apró jelet kielemeznek, szenzációként állítva be a legapróbb mozzanatokat is) Valamint az egész dal számomra egyfajta kifigurázás, mármint dalszövegileg. Valóban a szöveg egyes része szexre utal, de nem az ihlette.
2016. október 03. 15:20 #90
- törölt felhasználó -    
Jajh!!! Ariana!Már te is? Na mindegy a szám kibhaszott jó!!!!❤️❤️❤️
2016. október 13. 14:59 #91
Loversfan
Loversfan
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 259618
Hàt.......
2017. január 03. 20:34 #92
- törölt felhasználó -    
És most akkor mi van? Nem ő az egyetlen énekes aki a szexről énekel.
A dal, meg nem mindegy miről szól, ha király? smileeee.gif biggrin.gif
2018. január 20. 16:15 #93
- törölt felhasználó -    
Hát Ariana... Szerintem fingja sincs róla hogy a rajongói 70%-a 11-13 éves. Egy igaz példakép, igaz?? Értem hogy egy felnőtt (talán) érett nő, de akkor sem kellene a kisebb gyerekeknek ezt mutati! Jaj istenem.. Ha Zara egyeszer erről ír zenét, én akkor nem tudom hogy mit csinálok magammal... Remélem Zara sohasem fog erre a szintre eljutni....
2018. január 20. 16:19 #94
- törölt felhasználó -    
@justanarianafan
"Egy lány barátkozhat valamivel, aminek farka van, anélkül hogy ráugrana"
Hát ehez a megnyilvánulásához is szivből gratulálok! rohog.gif *taps* *taps*
2018. február 06. 16:23 #95
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Ezt csak a hülye nem tudta már bocsánat. A "dick bycicle" szerintem elég egyértelmű biggrin.gif nem értem mi a gond ezzel xD
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok