Starity

Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 01. 22:33 #41
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 404
Csatolások: 0
Azonosító: 252430
Elhiszem van akinek Ariana hangja nyávogás vagy túl magas nem tudom, de az nem azt jelenti, hogy rossz hangja van, mert egyáltalán nem. Amúgy meg Ariana arról ír számot amiről akar, de mindig lesznek olyanok akiknek nem jó.
2016. szeptember 01. 22:41 #42
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
@Gothic01
Én értem, hogy mit mondasz, de miért ne lehetne írni dalokat a szexről? Most komolyan. laugh.gif Amúgy ezt az egészet nem kötném az intelligenciához, mert semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Több tucat olyan intelligens, elismert dalszerzőt vagy énekest tudnék neked felsorolni a rock és metál kategórián belül is (még csak ott! hehe), akik nyitottan írtak és beszéltek a szexualitásról. Amúgy a BFMV már többször elsütötte ezt, nem tudom miért hoztad pont őket fel.
2016. szeptember 01. 22:50 #43
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Azonosító: 250185
Arról ír amiről akar, de lehetne tekíntettel a fiatalabb korosztályára is. Hisz Ariana rajongói fele 10-14.
2016. szeptember 02. 01:12 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2016.09.01. 22:41)
Amúgy a BFMV már többször elsütötte ezt, nem tudom miért hoztad pont őket fel.

Azért őket hoztam fel, mert pl. Ariana-tól még nem láttam egy olyan számot sem, ami egy olyan jelentéssel bíró szöveggel bír, mint pl. a Bullet For My Valentine Venom-ja vagy You want a battle?-je. Mélyebb tartalmú dalról hirtelen ez a két szám ugrott be, ezért írtam őket. De olyan klipet speciel nem láttam tőlük, amikben Matt, Moose, Padge és Jay levetkőznek gatyára és úgy játszanak a hangszereken meg énekelnek, hogy közben ilyen öltözékben vonaglanak össze-vissza.
Meg persze arról ír, amiről akar, mielőtt az jönne ki, hogy meg akarom mondani a művésznőnek, miről írjon dalt, de egy ilyen szöveg megfogalmazásához közel sem kell annyi ész vagy kreativitás, mint a fent említettekhez vagy a BVB Goodbye Agony-jéhez vagy a Skillet American Noise-éhez, hiszen, ahogy sokan írták is "most ez a módi".
2016. szeptember 02. 12:58 #45
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Nem is értem hogy hasonlítotok össze popzenészeket rock/metál előadókkal... Utóbbinál ez természetes és mindig is így volt, de most előbbi is rákapott az ízére...

A kliphez: én ebben látom először Arianat dögösnek és nem kislányosnak.
2016. szeptember 02. 13:57 #46
viki103
viki103
új tag

StátuszAll the best people are crazy...
Hozzászólás: 36
Azonosító: 258379
Hirtelen mindenki milyen kis szent lett biggrin.gif
2016. szeptember 02. 14:21 #47
- törölt felhasználó -    
Szent? Senki sem mondta hogy szent de az izlesnek is van hatara minek kell kipakolni mindenedet meg a szexrol enekelni orszag vilag elott? Ez ugyan olyan mint amikor az ismeros korodben kurvaztok egy csajt mert hogy mindene kinnt van de amikor ez vonaglik ossze vissza az muveszi pedig ugyanaz csak o hires. Sokkal jobb sejtelmesebbnek lenni mint ilyen maga mutogatonak aki mar nem tud mit kezdeni a szexualis feszultsegevel es kamerak elott vonaglik..pedig regen nagyon szerettem arianat amikor mindenfele covert csinalt mert a hangja tenyleg gyonyoru csak az onbecsuleset hagyta el idokozben
2016. szeptember 02. 15:38 #48
- törölt felhasználó -    
Bizonyított tény, hogy a mainstream popdalok 80%-a a szexről szól, ez csak egy a sok közül. Mintha fájna egyedinek lenni.
2016. szeptember 02. 15:42 #49
- törölt felhasználó -    
Mert másról nem tud énekelni. A politika, a haza szeretet, a küzdelem, nők bántalmazása, az élet szépsége. Ezek a témák neki teljesen idegenek. Most erre mit mondjak? Ennyi intelligenciája van, csak ez a fontos neki. Erre is való, kinézete alapján.
2016. szeptember 02. 16:14 #50
astonmartinprincess
astonmartinprincess
új tag

Státuszwe die, so what?
Hozzászólás: 18
Azonosító: 259436
Ez nem értem miért ér bárkit meglepetésként.
A klipből simán sejthető.
2016. szeptember 02. 16:52 #51
- törölt felhasználó -    
Nem Ő az első énekesnő, aki a szexről énekel, illetve ír dalt. Szerintem ettől még abszolút nem kéne útszéli és hasonló jelzőkkel illetni.
2016. szeptember 02. 17:22 #52
szuperviki2003
szuperviki2003
új tag

StátuszImádom Selena Gomezt!!!!! Annyira, hogy BELEHALOK!!! (jó, azért nem)
Hozzászólás: 90
Azonosító: 235654
most már ő is kezdi.....hihetetlen....de amugy nem szégyelli magát, hogy ilyen dalt írt?
2016. szeptember 02. 17:24 #53
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 255195
Arianat is csak ez tudja megihletni.Komolyan nem tudott volna valami komolyabb és mélyebb témát érinteni? Ő fogta magát és leült írni egy dalt a szexről. Hát Grat! Igazán mély mondanivalójú, értékes dala lett a mai zeneiparnak.Borzasztó unalmas és felszínes dal. Inkább csinálja azt amiről énekel és gazdagodjon meg abból, mert a dalai borzalmasak.
2016. szeptember 02. 17:25 #54
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2058
Azonosító: 210588
Nem csak a zenéiben,ő igazából egy tudjuk mi.
2016. szeptember 02. 18:15 #55
arianaforever
arianaforever
visszatérő vendég

StátuszCryBaby
Hozzászólás: 402
Csatolások: 300
Azonosító: 230539
Nagyon akar hasonlítani Nicki-hez....biggrin.gifD
2016. szeptember 02. 18:19 #56
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Kezdem azt érezni, hogy a mai megcsinált sztárocskáknak nincs semmi ötletük, egyediségük és kreativitásuk ezért a legegyszerűbb utat választják és a testi örömökről írnak dalt.
2016. szeptember 02. 18:32 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.01. 20:00)
"Gothic01"
Te olyan okos vagy -.-

Én őszintén nem akarlak megsérteni,de engem hihetetlenül bosszant,hogy neked folyamatason mindenkibe bele kell kötnöd,olyan cikkeknél,amik Arianaról szólnak. Én elhiszem,hogy te szereted Grandet,de mi jogod van arra,hogy bárkibe is beleköss? Mert szerintem semmi! A mondadóját nem külön neked címezte,akkor ne köss bele! Hadd mondja el a véleményét anélkül,hogy te vagy bármelyik arianator belekössön! Tudom,hogy nem jó érzés,ha valaki bántja a példaképedet/kedvencedet,de hidd el nem azért írta ezt a kommentet,hogy te "lehülyézd". Tudom,hogy nem szószerint azt mondtad rá,hogy hülye,de attól még sértő. Bocsika,ha csöppet beletiportam a lelki világodba 110.gif rolleyes.gif meghajolo.gif
2016. szeptember 02. 18:55 #58
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Azonosító: 252430
Te is nagyon okos vagy _nevet.gif xd
2016. szeptember 02. 18:59 #59
- törölt felhasználó -    
Én is hozzá szeretnék szólni a lenti vitához.
1. Ez pop! A pop dalok 90% tartalmaz sexuális utalásokat. Ahogy a Rock 90%-ban depressziót. Én is jobban örülnék ha nem mindig a sex lenne a top téma, de ez van. Igen megesik, hogy a szöveg e miatt igénytelen lesz, de maga a dal még ugyan úgy jó.
2. Igen rengeteg gyermek rajongója van, és nem jó, hogy ilyen tartalmakat hallgatnak. De ha mindenben az lenne a mérvadó, hogy mi ronthatja a gyermekpszichikáját, akkor a filmiparnak csak meséket lenne szabad kibocsátania, a zenecsattornák meg csak altatódalokat sugároznának. Igen-igen Gothic01 rock sem lenne, mert a depressziót és az öngyilkosságot(valamint, erőszakot, drogokat, sexet de ezek más műfajokban is bőven feltalálhatók), promótálja.
3. Mindenki becsméreli Arianát(engem is beleértve), hogy úgy viselkedik mint egy r*banc a klippjeiben. Holott inkább sajnálni kéne, hisz tényleg egy felnőtt lány.... csak egy 12 éves fizikumú ember testébe zárva. Ő tényleg nem feslett, csak EZ az arc és EZ a test a szemlélő számára érthető módon összeférhetetlen az ILYESFALYTA viselkedéssel.
4. Gothic01 ezt már egyenesen neked címezem. A profilod feltárod, hogy te inkább rockot hallgatsz. Ebből következtettem, hogy valószínüleg nem tartod az ujjad Ariana kerrierjének pulzusán. Hidd el ugyan az a storyja mint a többi Disney Nickelodeon gyereksztárnak. Végetér a proekt ami híressé tette őket, egy ideig még hozzák azt a kiállást amit a gyerekek megszokhattak tőlük, hogy ne tünjenek el a süllyesztőben.
Aztán egy idő után mindegyikük teljesértékű elődó szeretne lenni, nem pedig a gyerekek kedvence Hannah Montana, a babaarcú Selena-Disney hercegnő, vagy épp az ártatlan kis aranyos Ariana. Grande a Love Me Harder-óta próbálja levakarni magáról ezt "hercegkisasszony imidzset" - hogy téged idézzelek. Az említett dalnak még anno 2014 szeptember 30-dikán volt a premierje. Úgyhogy 2 évnyire vagy eltájolódva.
P.S megnéztem a dalok szövegét amiket követendő példákként hoztál fel, a You Want a Battle tényleg jó volt, de a többi csak a szokásos "összetörted a szívem, hát sírok egy sort" szám. A depresszió ne legyen már egyenlő az igényességgel!
2016. szeptember 02. 19:18 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.02. 18:55)
Te is nagyon okos vagy _nevet.gif xd

Köszi,tudom smileeee.gif
Te viszont elég maradi vagy,aranyom wink.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok