Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)
2016. szeptember 01. 22:33
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Elhiszem van akinek Ariana hangja nyávogás vagy túl magas nem tudom, de az nem azt jelenti, hogy rossz hangja van, mert egyáltalán nem. Amúgy meg Ariana arról ír számot amiről akar, de mindig lesznek olyanok akiknek nem jó.
2016. szeptember 01. 22:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
@Gothic01
Én értem, hogy mit mondasz, de miért ne lehetne írni dalokat a szexről? Most komolyan.
Amúgy ezt az egészet nem kötném az intelligenciához, mert semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Több tucat olyan intelligens, elismert dalszerzőt vagy énekest tudnék neked felsorolni a rock és metál kategórián belül is (még csak ott! hehe), akik nyitottan írtak és beszéltek a szexualitásról. Amúgy a BFMV már többször elsütötte ezt, nem tudom miért hoztad pont őket fel.
Én értem, hogy mit mondasz, de miért ne lehetne írni dalokat a szexről? Most komolyan.
2016. szeptember 01. 22:50
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Arról ír amiről akar, de lehetne tekíntettel a fiatalabb korosztályára is. Hisz Ariana rajongói fele 10-14.
2016. szeptember 02. 01:12
Idézet (MadHatter @ 2016.09.01. 22:41)
Amúgy a BFMV már többször elsütötte ezt, nem tudom miért hoztad pont őket fel.
Azért őket hoztam fel, mert pl. Ariana-tól még nem láttam egy olyan számot sem, ami egy olyan jelentéssel bíró szöveggel bír, mint pl. a Bullet For My Valentine Venom-ja vagy You want a battle?-je. Mélyebb tartalmú dalról hirtelen ez a két szám ugrott be, ezért írtam őket. De olyan klipet speciel nem láttam tőlük, amikben Matt, Moose, Padge és Jay levetkőznek gatyára és úgy játszanak a hangszereken meg énekelnek, hogy közben ilyen öltözékben vonaglanak össze-vissza.
Meg persze arról ír, amiről akar, mielőtt az jönne ki, hogy meg akarom mondani a művésznőnek, miről írjon dalt, de egy ilyen szöveg megfogalmazásához közel sem kell annyi ész vagy kreativitás, mint a fent említettekhez vagy a BVB Goodbye Agony-jéhez vagy a Skillet American Noise-éhez, hiszen, ahogy sokan írták is "most ez a módi".
2016. szeptember 02. 12:58
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem is értem hogy hasonlítotok össze popzenészeket rock/metál előadókkal... Utóbbinál ez természetes és mindig is így volt, de most előbbi is rákapott az ízére...
A kliphez: én ebben látom először Arianat dögösnek és nem kislányosnak.
A kliphez: én ebben látom először Arianat dögösnek és nem kislányosnak.
2016. szeptember 02. 14:21
Szent? Senki sem mondta hogy szent de az izlesnek is van hatara minek kell kipakolni mindenedet meg a szexrol enekelni orszag vilag elott? Ez ugyan olyan mint amikor az ismeros korodben kurvaztok egy csajt mert hogy mindene kinnt van de amikor ez vonaglik ossze vissza az muveszi pedig ugyanaz csak o hires. Sokkal jobb sejtelmesebbnek lenni mint ilyen maga mutogatonak aki mar nem tud mit kezdeni a szexualis feszultsegevel es kamerak elott vonaglik..pedig regen nagyon szerettem arianat amikor mindenfele covert csinalt mert a hangja tenyleg gyonyoru csak az onbecsuleset hagyta el idokozben
2016. szeptember 02. 15:38
Bizonyított tény, hogy a mainstream popdalok 80%-a a szexről szól, ez csak egy a sok közül. Mintha fájna egyedinek lenni.
2016. szeptember 02. 15:42
Mert másról nem tud énekelni. A politika, a haza szeretet, a küzdelem, nők bántalmazása, az élet szépsége. Ezek a témák neki teljesen idegenek. Most erre mit mondjak? Ennyi intelligenciája van, csak ez a fontos neki. Erre is való, kinézete alapján.
2016. szeptember 02. 16:14
|
|
astonmartinprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 259436 offline
|
Ez nem értem miért ér bárkit meglepetésként.
A klipből simán sejthető.
A klipből simán sejthető.
2016. szeptember 02. 16:52
Nem Ő az első énekesnő, aki a szexről énekel, illetve ír dalt. Szerintem ettől még abszolút nem kéne útszéli és hasonló jelzőkkel illetni.
2016. szeptember 02. 17:22
|
|
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline
|
most már ő is kezdi.....hihetetlen....de amugy nem szégyelli magát, hogy ilyen dalt írt?
2016. szeptember 02. 17:24
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Arianat is csak ez tudja megihletni.Komolyan nem tudott volna valami komolyabb és mélyebb témát érinteni? Ő fogta magát és leült írni egy dalt a szexről. Hát Grat! Igazán mély mondanivalójú, értékes dala lett a mai zeneiparnak.Borzasztó unalmas és felszínes dal. Inkább csinálja azt amiről énekel és gazdagodjon meg abból, mert a dalai borzalmasak.
2016. szeptember 02. 18:15
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
Nagyon akar hasonlítani Nicki-hez....
D
2016. szeptember 02. 18:19
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Kezdem azt érezni, hogy a mai megcsinált sztárocskáknak nincs semmi ötletük, egyediségük és kreativitásuk ezért a legegyszerűbb utat választják és a testi örömökről írnak dalt.
2016. szeptember 02. 18:32
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.01. 20:00)
"Gothic01"
Te olyan okos vagy -.-
Te olyan okos vagy -.-
Én őszintén nem akarlak megsérteni,de engem hihetetlenül bosszant,hogy neked folyamatason mindenkibe bele kell kötnöd,olyan cikkeknél,amik Arianaról szólnak. Én elhiszem,hogy te szereted Grandet,de mi jogod van arra,hogy bárkibe is beleköss? Mert szerintem semmi! A mondadóját nem külön neked címezte,akkor ne köss bele! Hadd mondja el a véleményét anélkül,hogy te vagy bármelyik arianator belekössön! Tudom,hogy nem jó érzés,ha valaki bántja a példaképedet/kedvencedet,de hidd el nem azért írta ezt a kommentet,hogy te "lehülyézd". Tudom,hogy nem szószerint azt mondtad rá,hogy hülye,de attól még sértő. Bocsika,ha csöppet beletiportam a lelki világodba
2016. szeptember 02. 18:55
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Te is nagyon okos vagy
xd
2016. szeptember 02. 18:59
Én is hozzá szeretnék szólni a lenti vitához.
1. Ez pop! A pop dalok 90% tartalmaz sexuális utalásokat. Ahogy a Rock 90%-ban depressziót. Én is jobban örülnék ha nem mindig a sex lenne a top téma, de ez van. Igen megesik, hogy a szöveg e miatt igénytelen lesz, de maga a dal még ugyan úgy jó.
2. Igen rengeteg gyermek rajongója van, és nem jó, hogy ilyen tartalmakat hallgatnak. De ha mindenben az lenne a mérvadó, hogy mi ronthatja a gyermekpszichikáját, akkor a filmiparnak csak meséket lenne szabad kibocsátania, a zenecsattornák meg csak altatódalokat sugároznának. Igen-igen Gothic01 rock sem lenne, mert a depressziót és az öngyilkosságot(valamint, erőszakot, drogokat, sexet de ezek más műfajokban is bőven feltalálhatók), promótálja.
3. Mindenki becsméreli Arianát(engem is beleértve), hogy úgy viselkedik mint egy r*banc a klippjeiben. Holott inkább sajnálni kéne, hisz tényleg egy felnőtt lány.... csak egy 12 éves fizikumú ember testébe zárva. Ő tényleg nem feslett, csak EZ az arc és EZ a test a szemlélő számára érthető módon összeférhetetlen az ILYESFALYTA viselkedéssel.
4. Gothic01 ezt már egyenesen neked címezem. A profilod feltárod, hogy te inkább rockot hallgatsz. Ebből következtettem, hogy valószínüleg nem tartod az ujjad Ariana kerrierjének pulzusán. Hidd el ugyan az a storyja mint a többi Disney Nickelodeon gyereksztárnak. Végetér a proekt ami híressé tette őket, egy ideig még hozzák azt a kiállást amit a gyerekek megszokhattak tőlük, hogy ne tünjenek el a süllyesztőben.
Aztán egy idő után mindegyikük teljesértékű elődó szeretne lenni, nem pedig a gyerekek kedvence Hannah Montana, a babaarcú Selena-Disney hercegnő, vagy épp az ártatlan kis aranyos Ariana. Grande a Love Me Harder-óta próbálja levakarni magáról ezt "hercegkisasszony imidzset" - hogy téged idézzelek. Az említett dalnak még anno 2014 szeptember 30-dikán volt a premierje. Úgyhogy 2 évnyire vagy eltájolódva.
P.S megnéztem a dalok szövegét amiket követendő példákként hoztál fel, a You Want a Battle tényleg jó volt, de a többi csak a szokásos "összetörted a szívem, hát sírok egy sort" szám. A depresszió ne legyen már egyenlő az igényességgel!
1. Ez pop! A pop dalok 90% tartalmaz sexuális utalásokat. Ahogy a Rock 90%-ban depressziót. Én is jobban örülnék ha nem mindig a sex lenne a top téma, de ez van. Igen megesik, hogy a szöveg e miatt igénytelen lesz, de maga a dal még ugyan úgy jó.
2. Igen rengeteg gyermek rajongója van, és nem jó, hogy ilyen tartalmakat hallgatnak. De ha mindenben az lenne a mérvadó, hogy mi ronthatja a gyermekpszichikáját, akkor a filmiparnak csak meséket lenne szabad kibocsátania, a zenecsattornák meg csak altatódalokat sugároznának. Igen-igen Gothic01 rock sem lenne, mert a depressziót és az öngyilkosságot(valamint, erőszakot, drogokat, sexet de ezek más műfajokban is bőven feltalálhatók), promótálja.
3. Mindenki becsméreli Arianát(engem is beleértve), hogy úgy viselkedik mint egy r*banc a klippjeiben. Holott inkább sajnálni kéne, hisz tényleg egy felnőtt lány.... csak egy 12 éves fizikumú ember testébe zárva. Ő tényleg nem feslett, csak EZ az arc és EZ a test a szemlélő számára érthető módon összeférhetetlen az ILYESFALYTA viselkedéssel.
4. Gothic01 ezt már egyenesen neked címezem. A profilod feltárod, hogy te inkább rockot hallgatsz. Ebből következtettem, hogy valószínüleg nem tartod az ujjad Ariana kerrierjének pulzusán. Hidd el ugyan az a storyja mint a többi Disney Nickelodeon gyereksztárnak. Végetér a proekt ami híressé tette őket, egy ideig még hozzák azt a kiállást amit a gyerekek megszokhattak tőlük, hogy ne tünjenek el a süllyesztőben.
Aztán egy idő után mindegyikük teljesértékű elődó szeretne lenni, nem pedig a gyerekek kedvence Hannah Montana, a babaarcú Selena-Disney hercegnő, vagy épp az ártatlan kis aranyos Ariana. Grande a Love Me Harder-óta próbálja levakarni magáról ezt "hercegkisasszony imidzset" - hogy téged idézzelek. Az említett dalnak még anno 2014 szeptember 30-dikán volt a premierje. Úgyhogy 2 évnyire vagy eltájolódva.
P.S megnéztem a dalok szövegét amiket követendő példákként hoztál fel, a You Want a Battle tényleg jó volt, de a többi csak a szokásos "összetörted a szívem, hát sírok egy sort" szám. A depresszió ne legyen már egyenlő az igényességgel!
2016. szeptember 02. 19:18
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.02. 18:55)
Te is nagyon okos vagy
xd
Köszi,tudom
Te viszont elég maradi vagy,aranyom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: