A 24 éves énekesnő a denveri koncertje előtt vett részt a Lyft műsorában, ahol nyugodt szívvel viccelődött saját magán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így épült be Demi Lovato a mit sem sejtő utasok közé
2016. augusztus 31. 20:41
2016. augusztus 31. 20:46
Huh hát szívesen lettem volna valamelyik utas helyében
2016. augusztus 31. 20:48
Imádom azt a hülye humorát
Egyébként nem hiszem el, hogy egyik sem ismerte fel. Még ha a beszédhangját nem is - bár ha álmomból felébresztenének, én akkor is tudnám, hogy ő az - de a nevetése annyira jellegzetes, az énekhangjáról nem is beszélve.
2016. augusztus 31. 20:48
Hát nem tudom. Én alapból megérezném, ha egy sztár lenne mellettem vagy esetleg a közelben, szóval, innen is látszik, hogy megrendezett.
2016. augusztus 31. 21:22
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Elismerésem annak, aki ezt a műsor kitalálta, nagyon szórakoztató!
2016. augusztus 31. 21:42
Csak azt nem értem hogy komolyan ott énekelt a csaj mellett és nem ismerte fel a hangját? Há, na mindegy..
2016. augusztus 31. 21:43
Idézet (S.S. @ 2016.08.31. 20:48)
Hát nem tudom. Én alapból megérezném, ha egy sztár lenne mellettem vagy esetleg a közelben, szóval, innen is látszik, hogy megrendezett.
Ott a pont! Eléggé annak tűnik.
2016. augusztus 31. 21:47
Nagyon tetszett ez a videó!
Töbször is végignéztem és mindig jót nevettem. Egyébként tényleg nem ismerték fel, hogy ő énekelt? Ha én lettem volna vele egy kocsiban és énekelt volna, akkor rögtön tudtam volna, hogy ki ő.
2016. augusztus 31. 21:51
"Oh my God! Oh my f*cking God!"
Kizárt, hogy egyikük sem ismerte fel. A This is Me-t annyira karakteresen énekelte. Ráadásul azért egy sapesz meg egy napszemüveg annyit nem változtat egy arcon, hogy ne ismerjék fel, szerintem.
Kizárt, hogy egyikük sem ismerte fel. A This is Me-t annyira karakteresen énekelte. Ráadásul azért egy sapesz meg egy napszemüveg annyit nem változtat egy arcon, hogy ne ismerjék fel, szerintem.
2016. augusztus 31. 22:53
|
|
JiminOPPAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.08. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 258706 offline
|
Jó volt nézni a videót, de szerintem legalább minden 3.ember felismerné ha nem is a kinézete miatt akkor a hangja miatt. Ha egy szár ülne mellettem én biztos észre venném :'D
2016. augusztus 31. 23:32
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Én már amikor beszáltam s kocsiba rájöttem volna, hogy Demi Lovato az xd Nagyon látszik, hogy megvan rendezve az egész.
2016. szeptember 01. 00:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.31. 21:42)
Csak azt nem értem hogy komolyan ott énekelt a csaj mellett és nem ismerte fel a hangját? Há, na mindegy..
Nyilván te sem ismernéd fel Jen Ledger vagy John Cooper hangját, ha melletted kezdene el énekelni, mivel nem vagy hardcore rajongójuk, sőt mi több nem is nagyon hallgatod őket. Én azonban biztosan felismerném, hisz rengeteg live videót és több koncert dvdt néztem meg, tudom, hogy milyen az eredeti, nem stúdióban felvett hangszínük. Szerintem ilyet 100%-osan nem lehet kijelenteni, kivéve, ha az illetőt nem hallgatod orrba-szájba egész álló nap.
Őszintén megmondom nektek, hallottam már Demit énekelni, de nem vagyok biztos benne, hogy egyből felismerném. Pluszban az emberben fel sem merül egy hétköznapi tevékenység alkalmával, hogy egy A-listás sztárral hozta össze a Sors. Meg hát, velem is előfordult tavaly - többször leírtam már a fórumon -, hogy a munkahelyemen sikerült belebotlanom egy olyan pasiba, aki kiköpött mása volt az Odaátbeli Lucifernek, Mark Pellegrinónak. Először azt hittem, hogy milyen kib*szott egy mázlista vagyok, de amikor magyarul szólt nekem, hogy zárjam el a gyerek infúzióját, rájöttem, hogy bizony nem ő az. Szóval, ezek után nekem is az jut az eszembe, ha valaki feltűnően hasonlít egy adott hírességre, hogy biztos nem ő az, hiszen én magam is tapasztaltam már ilyesmit.
2016. szeptember 01. 06:11
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem megrendezett!
2016. szeptember 01. 06:26
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem vagyok nagy Demi rajongó, de azért még én is felismerném. Az álcája se volt olyan sokat takaró, de azért jó volt nézni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: