A Modern család sztárja a közelmúltban egy kölyökkutyát fogadott örökbe, akit már meg is mutatott követőinek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új négylábút vett magához Ariel Winter
2016. augusztus 31. 16:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 31. 19:02
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Aranyos neve van. Meg persze a kutyus is az
2016. augusztus 31. 19:17
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon cuksi!!
2016. augusztus 31. 20:22
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Kukkom sincs,ki ez a csaj,de állandóan mindenhol ott van,és mutogatja magát
Kérlek szépen titeket,kedves Kommentelők,legyen annyi iq bennetek,hogy ne ragadjatok le az én véleményemnél,mint a múltkor azért voltatok felháborodva,mert egy ufószerű kutyát rondának találtam,csak azért,mert utáltam a gazdáját,holott mindig elmondtam,hogy NEM A GAZDÁJA MIATT!!! Az ilyen kommentekre nem válaszalok,tartsátok magatokban,köszönöm(;
Szakasztott pontosan ilyen kutya van az utcánkban is...pedig az az öreg nyugdíjas bácsié,akinek nincs instrangjamma(vagy hogy a szösz kell írni) hogy felrakogassa a képeit a kutyájáról. A szomszédunknak meg 13 éves a kutyája,és az szebb ennél. A mi kutyánkat azonban nem mondom szebbnek ennél:Đ
Ezt a kutyát nem igen küldeném el szépségversenyre...de a gazdája miatt tuti nyerne...
A név választás azonban nagyon tetszik!(:
Kérlek szépen titeket,kedves Kommentelők,legyen annyi iq bennetek,hogy ne ragadjatok le az én véleményemnél,mint a múltkor azért voltatok felháborodva,mert egy ufószerű kutyát rondának találtam,csak azért,mert utáltam a gazdáját,holott mindig elmondtam,hogy NEM A GAZDÁJA MIATT!!! Az ilyen kommentekre nem válaszalok,tartsátok magatokban,köszönöm(;
Szakasztott pontosan ilyen kutya van az utcánkban is...pedig az az öreg nyugdíjas bácsié,akinek nincs instrangjamma(vagy hogy a szösz kell írni) hogy felrakogassa a képeit a kutyájáról. A szomszédunknak meg 13 éves a kutyája,és az szebb ennél. A mi kutyánkat azonban nem mondom szebbnek ennél:Đ
Ezt a kutyát nem igen küldeném el szépségversenyre...de a gazdája miatt tuti nyerne...
2016. augusztus 31. 21:22
|
|
RsSissivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 258784 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.31. 20:22)
Kukkom sincs,ki ez a csaj,de állandóan mindenhol ott van,és mutogatja magát
A Modern családban az egyik főszereplő.
2016. szeptember 01. 10:56
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Milyen aranyos!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: