A Modern család sztárja a közelmúltban egy kölyökkutyát fogadott örökbe, akit már meg is mutatott követőinek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új négylábút vett magához Ariel Winter
2016. augusztus 31. 16:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 31. 19:02
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Aranyos neve van. Meg persze a kutyus is az
2016. augusztus 31. 19:17
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon cuksi!!
2016. augusztus 31. 20:22
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Kukkom sincs,ki ez a csaj,de állandóan mindenhol ott van,és mutogatja magát
Kérlek szépen titeket,kedves Kommentelők,legyen annyi iq bennetek,hogy ne ragadjatok le az én véleményemnél,mint a múltkor azért voltatok felháborodva,mert egy ufószerű kutyát rondának találtam,csak azért,mert utáltam a gazdáját,holott mindig elmondtam,hogy NEM A GAZDÁJA MIATT!!! Az ilyen kommentekre nem válaszalok,tartsátok magatokban,köszönöm(;
Szakasztott pontosan ilyen kutya van az utcánkban is...pedig az az öreg nyugdíjas bácsié,akinek nincs instrangjamma(vagy hogy a szösz kell írni) hogy felrakogassa a képeit a kutyájáról. A szomszédunknak meg 13 éves a kutyája,és az szebb ennél. A mi kutyánkat azonban nem mondom szebbnek ennél:Đ
Ezt a kutyát nem igen küldeném el szépségversenyre...de a gazdája miatt tuti nyerne...
A név választás azonban nagyon tetszik!(:
Kérlek szépen titeket,kedves Kommentelők,legyen annyi iq bennetek,hogy ne ragadjatok le az én véleményemnél,mint a múltkor azért voltatok felháborodva,mert egy ufószerű kutyát rondának találtam,csak azért,mert utáltam a gazdáját,holott mindig elmondtam,hogy NEM A GAZDÁJA MIATT!!! Az ilyen kommentekre nem válaszalok,tartsátok magatokban,köszönöm(;
Szakasztott pontosan ilyen kutya van az utcánkban is...pedig az az öreg nyugdíjas bácsié,akinek nincs instrangjamma(vagy hogy a szösz kell írni) hogy felrakogassa a képeit a kutyájáról. A szomszédunknak meg 13 éves a kutyája,és az szebb ennél. A mi kutyánkat azonban nem mondom szebbnek ennél:Đ
Ezt a kutyát nem igen küldeném el szépségversenyre...de a gazdája miatt tuti nyerne...
2016. augusztus 31. 21:22
|
|
RsSissivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 258784 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.31. 20:22)
Kukkom sincs,ki ez a csaj,de állandóan mindenhol ott van,és mutogatja magát
A Modern családban az egyik főszereplő.
2016. szeptember 01. 10:56
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Milyen aranyos!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: