A What Do You Mean? énekese már minden bizonnyal helyet kap a Guinness Világrekordok Könyvének 2017-ben megjelenő legújabb kiadásában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber nyolc Guinness-rekordot döntött meg legújabb albumával
2016. augusztus 31. 13:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 31. 13:15
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Idézet (Coreline @ 2016.08.31. 13:09)
Milyen kár hogy egyáltalán nem érdemli meg 
Igaz
2016. augusztus 31. 13:17
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
xD
Sorry,a Where Are You Now, What Do You Mean, Love Yourself...pocsék dalok
2016. augusztus 31. 13:22
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Ugyvan növeljük csak az egoját..
2016. augusztus 31. 13:25
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Pfffffff..........
2016. augusztus 31. 13:25
Szerintem ez leginkább annak tudható be,hogy a WDYM előtt én sem hallgattam Justin számokat,de ez ténylg jól sikerült,és agyon nyomatták,ennek következtében mindenki a továbbiakban is ilyen színvonalra számított.Csakhogy a Sorry nem is lett olyan ütős,a Love Yourselfről pedig ne is beszéljünk.Egyébként magával Bieberrel nincs bajom,csak igazságtalannak érzem hogy más előadóknak ezerszer jobb dalaik vannak,mégis ilyenek kerülnek első helyekre és kapnak nagy nézettséget,döntenek rekordokat.
2016. augusztus 31. 13:32
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hát.... Most mint mondjak? Gratulálok!
2016. augusztus 31. 13:41
Egyáltalán nem érdemli meg! A számai közül az összes tucat és pocsék, ráadásul még a saját rajongóival is szemét. Ezerszer tehetségesebb embereknek is járhatna ez az elismerés, mert vannak olyanok, akik nála is többet dolgoztak a sikerért és nem botrányokkal hívják fel magukra a figylmet, hanem a tehetségükkel.
2016. augusztus 31. 14:18
Már egyátalán nem szimpatikus, de azért gratulálok neki.
2016. augusztus 31. 14:36
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nem tudom miért kell állandóan rosszindulatúnak lenni, ahelyett, hogy csöndben inkább gratuláltok neki. És mi van akkor, ha nem érdemli meg? Már nem azért, de csak megérdemelte, ha 8(!) rekordot is megdöntött. Akkor csak tudd valamit, másképp nem döntött volna rekordot.. Én értem azt, ha valaki tiszta szívéből gyűlöli, nekem is van egy-két előadó, aki iránt ezt érzem, de attól még én is gratulálok neki, még ha szerintem, meg se érdemli. Ne legyetek már ennyire negatívak, nem hiszem, hogy ti ilyen beszólásnak, mint "nem érdemled meg" és "mit keres ez a szakmában" szívesen fogadnátok. Csak egy kis tisztelet az embertársaitok után. Ennyi.
(De tudom, hogy mindjárt jönnek, a "szólásszabadság van" "azt írok amit akarok, ezért van a komment szekció" szóval, inkább tekintsük úgy, mintha le se írtam volna, és itt se lenne..)
(De tudom, hogy mindjárt jönnek, a "szólásszabadság van" "azt írok amit akarok, ezért van a komment szekció" szóval, inkább tekintsük úgy, mintha le se írtam volna, és itt se lenne..)
2016. augusztus 31. 15:01
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.31. 13:17)
xD
Véleményem szerint, ha tényleg annyira "pocsék" dalok lennének, nem döntenének rekordokat.
Nem vagyok Belieber, de gratulálok neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: