Selena Gomez szabadságra megy
2016. augusztus 31. 12:48
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Mindenki azt mondja h nem ert veget a turne jo tenleg de meg egy embernek aki nem kuzd ien betegsegek mint Sel annak is megterhelo nem h neki nagyon sajnalom h ien betegsegbe szenved de mi mindig itt leszunk neki !!!!! Jobbulast Sel remelem mihamarabb visszajon !!! <3
2016. augusztus 31. 12:58
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.31. 09:26)
Legalább a turnéja végére ért és így vonul vissza nem úgy mint egyes sztárok hogy lemondják az egész turnét és nem csinálnak semmit csak mert nekik így van kedvük...
Nem ért véget a turnéja.
2016. augusztus 31. 13:26
Sajnálatos ez a betegsége!
De ő egy szuper lány!
Remélem az állapotának megfelelően kihozza magából mindig a maximumot! Hamarosan tehát elmegy pihenni, ráfér majd!
2016. augusztus 31. 13:35
Sajnálom,megértem,jobbulást kivánok,szeretem,támogatom stb DE:Selenának nem kellett volna ekkora turnéba kezdenie a betegségét tekintve,ugyanis ez bármikor 'kiújulhat'.Tudom erről nem tehet,és én erről nem tudtam hogy a Stars Dance turnén is le lettek mondva az állomások,de ebből tanulhatott volna,hogy kicsit nagyobb időközönként legyenek koncertjei,és akkor talán nem viseli meg ez az egész annyira,valamint kicsit többet tud pihenni.Erről nem tehet,és eszem ágában sincs olyanokat mondani hogy ne élje az életét csak mert beteg,de sok rajongó szívét törte össze azzal,hogy lemondja a koncerteket.Anno amikor a One Direction koncertezett bécsben,napokig zokogtam hogy Zayn már nem lesz ott,de ugye ott a koncert megvolt,de ez már más téma,de lényeg a lényeg hiába imádják a rajongói és mondják hogy semmi baj,gyógyulj meg,valahol szíven ütötte őket az,hogy nem láthatják,mert a weblapjáról eltűntek a koncertállomások.Remélem végre kipiheni magát:)
2016. augusztus 31. 14:26
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Szegény Selena!
2016. augusztus 31. 15:08
Sajnálom a betegségét de jobb hogy szabadságra megy.....
2016. augusztus 31. 15:33
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nagyon sajnalom, hogy szegeny ilyen betegsegben szenved.
Remelem, minel hamarabb jobban lesz, es ujra az az eletvidam, mosolygos csajszi lesz, aki mindig is volt.
Egyebkent a turnenak meg nincs vege, de sajnos a betegsege miatt le kellett mondania a tobbi allomast. De o legalabb tenyleg okkal mondta le, nem ugy, mint egyes sztarok, akik azert tettek, mert nincs kedvuk az emberekhez.
Olyan rossz olvasni azt, hogy "kemoterapiara jartam". :/ Amugy egyaltalan nem lehet eszrevenni rajta, hogy beteg, mivel nagyon jol kezeli.
Remelem, kipiheni magat, es tenyleg jobban lesz.
Mi, Selenatorok mindig mellette leszunk es tamogatjuk Ot mindenben, es ezt Selena is nagyon jol tudja.
Gyogyulj meg minel elobb, hercegno, remelem, hamarosan ujra hallubk feloled.
Egyebkent a turnenak meg nincs vege, de sajnos a betegsege miatt le kellett mondania a tobbi allomast. De o legalabb tenyleg okkal mondta le, nem ugy, mint egyes sztarok, akik azert tettek, mert nincs kedvuk az emberekhez.
Olyan rossz olvasni azt, hogy "kemoterapiara jartam". :/ Amugy egyaltalan nem lehet eszrevenni rajta, hogy beteg, mivel nagyon jol kezeli.
Remelem, kipiheni magat, es tenyleg jobban lesz.
Gyogyulj meg minel elobb, hercegno, remelem, hamarosan ujra hallubk feloled.
2016. augusztus 31. 15:40
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Szegény lányt túlhajszolja a managmentje. Új album, turné, videóklipek, reklámfilmek, interjúk, fotózások, rajongókkal való találkozás stb... Ő pedig megpróbálta végigcsinálni. Nem hiszem, hogy egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy inkább abbahagyja, valószínűleg a végletekig hajszolták őt, csak erről Selena nem ejthet szót.
2016. augusztus 31. 17:46
Az oké, hogy visszavonul, csak júliusban azt mondta, hogy idén megjelenik a következő lemeze.....
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: