Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival!
2016. augusztus 31. 13:48
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
Bírom hogy mindenki azt írja hogy Violetta copy/utánzat XD. Emberek a Violetta is egy utánzat, tudjátok már hány olyan szappanoperát csináltak mint a Violetta csak felnőttekkel? Egy énekes lány aki nem tud dönteni két fiú között, a fiuk meg versengenek érte... TUCAT SZTORI, lerágott csont. Ha dönteni kellene a két sorozat között, a Soy Lunát választanám, abba legalább nem nyávog a főszereplő, mint a mindenki kedvence Martina.
2016. augusztus 31. 13:54
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
Idézet (Kingaisa @ 2016.08.31. 13:50)
Blaniic szerintem Martina sem nyávogott.
Figyelj ez a én véleményem. Szerintem Martinának semmi tehetsége, olyan a hangja mint minden 2. énekesnek. A sorozatban pedig borzasztóan alakított (ha azt lehet alakításnak mondani), a hangját csak nyávogásnak tudom nevezni.
2016. augusztus 31. 13:55
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
És egyébként a disney azért találta ki hogy csinálnak a Violetta helyett egy másik sorozatot mert nagyon sok pénzt hozott a Violetta és ezt pótolni akarják.
2016. augusztus 31. 14:28
|
|
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline
|
erdekes, hogy sokan mennyire mondjak, hogy violetta mennyire rossz meg minden, azt az egesz csaladom nezte
lehet, hogy voltak mar hasonlo sorozatok violetta elott, de hat a 70 eves nagymamam imadta ezt a sorozatot.. violetta egy nagyon jo sorozat volt, es azert eleg nehez egy latin sorozatnak ekkora sikerekt elerni vilagszerte.
par elottem szolonak igazat adok, hogy a disney-t nagyon elrontottak, sok sorozatban probalnak olyan "vicces" reszeket tenni ,mint peldaul a WOWP, hannah montana es a zack and cody... az a disney volt a legjobb, de ez igaz a cartoon network-re is, azt is jol elrontottak.. meg mar olyan sorozatokat talalok gyerekeknek amikben a nyul egy vampir es a disney-n is megy egy ilyen zombis mese, en meg nem ertem ezt, hogy tudnak ilyeneket leadni? bezzeg a Naruto-t (amikor jetix volt) mindenki szidta, hogy ez egy agressziv mese lol (en neztem amugy, de megse lettem agressziv)
de vissza ehhez a soy luna-hoz... igaz, nem lattam belole egy reszt sem, de engem megis olyan erzes fog el, hogy probalnak hasonlo sztorit kesziteni, mint violetta.
amugy a latinok imadnak kesziteni romantikus, drama sorozatokat, de megsem tudom azt mondani, hogy a violetta is a copy, nem ismerek olyan sorozatot ami teljesen azt dolgozza fel, mint a violetta, szoval, ha valaki megemliti/megemlitette, hogy a violetta is egy copy, akkor mondjatok par olyan sorozatot ami arrol szol, mint a violetta, kivancsian varom
par elottem szolonak igazat adok, hogy a disney-t nagyon elrontottak, sok sorozatban probalnak olyan "vicces" reszeket tenni ,mint peldaul a WOWP, hannah montana es a zack and cody... az a disney volt a legjobb, de ez igaz a cartoon network-re is, azt is jol elrontottak.. meg mar olyan sorozatokat talalok gyerekeknek amikben a nyul egy vampir es a disney-n is megy egy ilyen zombis mese, en meg nem ertem ezt, hogy tudnak ilyeneket leadni? bezzeg a Naruto-t (amikor jetix volt) mindenki szidta, hogy ez egy agressziv mese lol (en neztem amugy, de megse lettem agressziv)
de vissza ehhez a soy luna-hoz... igaz, nem lattam belole egy reszt sem, de engem megis olyan erzes fog el, hogy probalnak hasonlo sztorit kesziteni, mint violetta.
amugy a latinok imadnak kesziteni romantikus, drama sorozatokat, de megsem tudom azt mondani, hogy a violetta is a copy, nem ismerek olyan sorozatot ami teljesen azt dolgozza fel, mint a violetta, szoval, ha valaki megemliti/megemlitette, hogy a violetta is egy copy, akkor mondjatok par olyan sorozatot ami arrol szol, mint a violetta, kivancsian varom
2016. augusztus 31. 14:41
|
|
MesterBenjáminBeni08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 248974 offline
|
Annyi itt a hülye ember. Miért lenne copy ha UGYANAZ A RENDEZŐ???!!
2016. augusztus 31. 15:39
|
|
instaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.16. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 256407 offline
|
Idézet (Pretty27 @ 2016.08.30. 12:37)
Aki szerint kopi az nézzen tükörbe! EZ nem olyan mint a Violetta! Sokkal jobb!! Az tény hogy énekelnek benne meg táncolnak de van több ilyen sorozat amibe ezeket csinálják és később lett mint a Violetta és akkor az is kopi?? Tudom mindenkinek megvan a saját véleménye, én most csak az enyémet mondtam el! Ne támadjatok!!
Teljesen egyetértek, nem lehet egy másolat, hogyha a rendezője, sőt! 1-2 szereplője is ugyan az (Rugge, Ezequiel, Rodrigo...) Akinek nem tetszik, az ne nézze! Ennyi, ilyen egyszerű. Akinek baja van, ne ide írja, hanem csatlakozzon valamelyik utálós csoprothoz a Facebookon. Bár megjegyzem a Facebook is egy nagy hülyeség...
2016. szeptember 01. 21:52
kincso123: most nem azért de amikor a violetta kezdődött nem ugyan ez volt? Még a csapból is a violetta folyt. 1000+1000 rajongói oldalt hoztak létre mert Martina olyan ,,gyönyörű" csak hogy tudd a Soy Luna 1000× jobb mint a violetta. Arról nem is beszélve hogy a Violetta a copy még pedig a csacska angyalról van másolva
2016. szeptember 03. 18:54
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
A Soy Luna nem tűnik valami nagyon klassz sorozatnak. Láttam belőle részleteket felirattal, meg spanyolul, a dalokat is meghallgattam, és azt kell, hogy mondjam, hogy a sorozatban konkrétan egy vagy kettő jól éneklő szereplő van, és ebben a kettőben sincs benne Karol Sevilla. Karol-ról szólva botránynak tartom, hogy ő kapta a főszerepet, mert az egy dolog, hogy nem egy szépségkirálynő (enyhén szólva), de, hogy hangja sincs......
Bocsánat attól akit megbántottam, de nekem ez a véleményem.
Bocsánat attól akit megbántottam, de nekem ez a véleményem.
2016. szeptember 03. 22:17
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Még csak a reklámját láttam, egész aranyos sorozatnak néz ki, bele fogok nézni. A Violettát nem néztem, nekem az túl giccses volt, de beismerem, volt pár fülbemászó szám benne. A Soy Luna főszereplője sokkal szimpatikusabbnaj tűnik.
És azok akik szerint azért lesz rossz a sorozat, mert szerintük nem szép a főszereplő, azok próbáljanak már meg magukba nézni és ne legyenek már ennyire felszínesek.
És azok akik szerint azért lesz rossz a sorozat, mert szerintük nem szép a főszereplő, azok próbáljanak már meg magukba nézni és ne legyenek már ennyire felszínesek.
2016. október 25. 17:32
Légyszi írjátok be kapcsolódó sztárnak Paula Kohant! Köszike!
2016. december 12. 21:50
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
En mostanaban kezdtem el nezni online. Hogy oszinte legyek, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint anno a Violetta.
Nem tudom, miert, ez a sorozat, a tortenet, a gorkoris story jobban megfogott. Mellesleg, az egyik nagy kedvencem, Ruggero is szerepel benne.^^
Amugy meg k**vara nem utanzas:) A Soy Lunanak meg csak koze sincs a Violettahoz. Ket teljesen kulonbozo sorozat teljesen kulonbozo szereplokkel. Harom szereplo van benne, akik a Violettaban is voltak: Ruggero, aki Matteot alakitja, Ezequiel (Pablo), aki Ricardo szerepet jatsza, es Diego (Marotti), aki Tino karakteret alakitja. De ezeket csak az erti, aki mindket sorozatot nezi/nezte
Egyebkent en a Soy Lunat sokkal jobban szeretem, valahogy ez a sztori jobban megfogott. Imadom, hogy folyton koriznak benne, imadom, hogy ebbe is vannak olyan idiota szereplok (jo ertelemben), mint a Violettaban, akiken jokat lehet rohogni, imadom, hogy Luna es Matteo allandoan veszekednek, es mindig becezgetik egymast, imadom, hogy mindketto tetszik a masiknak, csak nem merik beismerni, szoval mindent imadok benne.
De amit kulonoskepp imadok, az Luna es Simon baratsaga❤ Olyan edesek, nekem is kell egy olyan cuki, aranyos fiubarat:(
Amugy meg k**vara nem utanzas:) A Soy Lunanak meg csak koze sincs a Violettahoz. Ket teljesen kulonbozo sorozat teljesen kulonbozo szereplokkel. Harom szereplo van benne, akik a Violettaban is voltak: Ruggero, aki Matteot alakitja, Ezequiel (Pablo), aki Ricardo szerepet jatsza, es Diego (Marotti), aki Tino karakteret alakitja. De ezeket csak az erti, aki mindket sorozatot nezi/nezte
Egyebkent en a Soy Lunat sokkal jobban szeretem, valahogy ez a sztori jobban megfogott. Imadom, hogy folyton koriznak benne, imadom, hogy ebbe is vannak olyan idiota szereplok (jo ertelemben), mint a Violettaban, akiken jokat lehet rohogni, imadom, hogy Luna es Matteo allandoan veszekednek, es mindig becezgetik egymast, imadom, hogy mindketto tetszik a masiknak, csak nem merik beismerni, szoval mindent imadok benne.
De amit kulonoskepp imadok, az Luna es Simon baratsaga❤ Olyan edesek, nekem is kell egy olyan cuki, aranyos fiubarat:(
2017. május 02. 19:51
Èn imádom nagyon jó látni a próbájukat ahogy koriznak ènekelnek táncolnak..❤❤
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: