A Hyoyeon, Min és Kwon alkotta hármas a Triple T nevet vette fel, és Born to be Wild című dallal mutatkoztak be az SM Station keretei között.
A teljes cikkhez kattints ide!
SM Station: Triple T – Born to be Wild
2016. augusztus 29. 18:21
Imádom őket, de nekem az egész STATION egy nagy kérdőjel.
A klip a sok effekttel szemétbe való, véleményem szerint.
A szám meg nem igazán a stílusom, szóval nem tetszett. ><
A klip a sok effekttel szemétbe való, véleményem szerint.
A szám meg nem igazán a stílusom, szóval nem tetszett. ><
2016. augusztus 29. 18:36
Hát jó nagyot néztem, mikor megláttam JYP papát a dal trailerében, aztán meg mikor láttam, hogy 2 másik JYP előadó is szerepel egy sm-es dalban, meglepődtem, de természetesen örültem is neki. Szerintem maga a dal nagyon jó lett. Örülök, hogy Hyoyeon meg tudta mutatni ezt az oldalát is, mert a Girls' Generation-ben nem nagyon van lehetősége rá. A klip borzalmas lett, azért az SM-től többet vártam volna, de nem baj, a dal kárpótol érte. Remélem, hogy ez a trió nemcsak egy dal erejéig állt össze, hanem folytatják majd a közös munkát.
2016. augusztus 29. 18:39
Örülök hogy végre Hyoyeonnal is foglalkoznak. A dal egyébként fantasztikus lett
2016. augusztus 29. 19:01
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Azok a ruhák!
2016. augusztus 29. 19:42
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Maga a dal nagyon tetszik, ezzel ellentétben a klip borzasztó lett. Az a sok felesleges és szemet bántó effekt... A trió elképesztő... és JYP papa omo.
2016. augusztus 29. 19:53
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon tetszett.
A videó elejére ki kellett volna írni, hogy epilepszia veszély, de az effektek adják a klip hangulatát, még ha bántják is a szemet. xd Ha valami rappes számot adna ki az SNSD, a teljes rappet Hyoyeonra bíznám, benne látom a legnagyobb tehetséget.
,,And.. JYP" - na ez a mostani JYP Ent klipek elejéről nagyon hiányzott xd
,,And.. JYP" - na ez a mostani JYP Ent klipek elejéről nagyon hiányzott xd
2016. augusztus 29. 20:28
Nem lett rossz,de többet is ki lehetett volna belőle hozni.
A klip az nem tetszik a sok effekt miatt,jobb lett volna ezek nélkül.
2016. augusztus 29. 23:33
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jajjj de nem tetszik. :| Egyszerűen semmi sem tetszik ebben a 3 perc 41 másodpercben. Sajnálom, de ez az én füleimnek nem zene.
2016. augusztus 30. 16:19
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
furcsa sm előadót látni jyp előadókkal ^^ de végre hyoyeont is látni ^^ nem rossz szám de kicsit olyan unalmas, lehetett volna elektronikusabb, több dubstappel. az afrikai vagy milyen fura hangeffektet viszont kihagyhatták volna ^^ meg a cuccaik sem a legjobbak
én nagyon hiányolom a miss a-t meg az snsd-t együtt, saját csapatonként
meg hyoyeon hosszú haját (a póthaj helyett)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: