Blue Ivy ruhája többe került, mint a taníttatásod – Beyoncé átvette a koronát!
2016. augusztus 29. 21:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Abszolút magánvélemény, de én úgy gondolom, hogy egy ilyen kicsi gyermeknek nincsen semmi keresnivalója hasonló kaliberű rendezvényeken. Az elmúlt években több ballagásra, szalagavatóra voltam meghívva, és mindig szemet szúrt nekem a sorok között rohangáló, unatkozó, olykor hisztis kisgyerekek, aki szó szerint nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nem hibáztatom őket, hiszen az ilyesmik egy kisebb gyereket még nem tudnak lekötni. Nem hiszem, hogy Blue Ivy türelmesen érdeklődve végig ülte az egész műsort. Pluszban, értem én, hogy Beyoncé is tudja szórni a pénzt, hisz van miből, de egyszerűen feleslegesnek érzem. Beyoncé hatalmas tehetség, iszonyú hangi adottsággal, ezt elismerem, ám számomra sosem volt szimpatikus.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2016. augusztus 29. 22:27
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Blue Ivy tuti az apjától örökölte a lábát. Hiszen hatalmas!
Na de a lényeg: a ruhák gyönyörűek (bár tényleg rendkívül sokba kerültek). Nagyon cukkerek voltak, kár, hogy Jay Z nem kísérte el őket, egy igazi nagy családként jelenhettek volna meg. Az még nagyobb pletykatémává vált volna!
Beyla: szerintem Blue nem is ülte végig az estét, szerintem az apjával volt, vagy valakivel aki vigyázott rá.
Zs00: látszik, hogy nem ismered őket. Beyoncéék ritkán tesznek fel képet kislányukról. Sőt elég sokáig takargatták őt, hogy ne készüljön róla fotó, de nem lehet azt sem sokáig.
Beyla: szerintem Blue nem is ülte végig az estét, szerintem az apjával volt, vagy valakivel aki vigyázott rá.
Zs00: látszik, hogy nem ismered őket. Beyoncéék ritkán tesznek fel képet kislányukról. Sőt elég sokáig takargatták őt, hogy ne készüljön róla fotó, de nem lehet azt sem sokáig.
2016. augusztus 29. 23:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ninnalany @ 2016.08.29. 22:27)
Hátha így van, akkor tényleg csak mutogatni vitte a gyerekét, ami számomra még ellenszenvesebbé teszi őt.
2016. augusztus 29. 23:52
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Nekem valahogy nem jön be Beyoncé ruhája
2016. augusztus 30. 08:33
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Szerintem nem olyan szép ruhák:/
2016. augusztus 30. 13:50
Nekem Beyonce ruhája nem tetszik, a kislányé szép de minek kell ennyit fizetni egy ruháért...
2016. augusztus 31. 09:22
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Te jó ég
Mondjuk aki megteheti... Bár az szerintem túlzás hogy egy kis gyereket már ilyen méregdrága ruhába öltöztessenek mert hozzá fog szokni és az nem mindig jó...
2016. augusztus 31. 10:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Amúgy meg egy kislány nem nézi hogy a ruhája mennyibe került neki szerintem egy olcsóbb ruci is simán megtette volna. Nekem az unoka úgom ilyen hogy hiába vesznek neki drága dolgokat a szülei akkor is biztos hogy a legértéktelenebb dolgaival fog játszani! xD
2016. szeptember 01. 20:08
|
|
tumblrgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 258802 offline
|
Van meg onnan ahonnan ez jött..........................
2016. szeptember 03. 12:20
Mi a...? Ennyit egy ruhára, amit bizonyára csak egyszer vesz fel? Pénzkidobás. Mondjuk ők megtehetik..de akkor is az.
2016. szeptember 03. 18:52
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ha én híres lennék,sosem tenném ki a gyerekemet így a reflektorfények elé. A ruhákról nem is beszélve, szerintem nagyon rondák. De ízlések és pofonok. Csak nekem tűnik úgy, mintha Beyoncé nem viselne alsóneműt??
2016. szeptember 03. 21:03
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
OMG Beyoncèn kajak nincs alsonemű!!!
De a ruhája is borzalom, ahhoz képest, hogy mennyibe került... Én nem adnék ki ennyi pénzt egy ilyen rusnya ruhàèrt, az 100% teljesen pénz pazarlàs, de hát tudom, ők a nagyon gazdagnál is gazdagabbak, úgyhogy bàrmit megtehetnek...
A lánya édi, de azért hàny éves? Egy pisis óvodàs gyereket azért nem kéne ennyire mutogatni a nagyvilág előtt. El lesz később kényeztetve, mondjuk ez nem meglepő egy sztàr életébe...
A lánya édi, de azért hàny éves? Egy pisis óvodàs gyereket azért nem kéne ennyire mutogatni a nagyvilág előtt. El lesz később kényeztetve, mondjuk ez nem meglepő egy sztàr életébe...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.