A többszörös Grammy-díjas énekesnő problémás nővére ismét bajba került: prostitúció vádjával állították elő, ügyét a holnapi napon tárgyalja a New York-i bíróság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Prostitúció miatt csattant a bilincs Mariah Carey nővérének csuklóján
2016. augusztus 29. 14:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 29. 14:15
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,még egy ok,hogy utálom Mariah Careyt...annyira unszimpatikus ez a nő...annyi millája van,és a beteg nővérén nem tudott segíteni...szerencsétlen nő nem tehetett arról,hogy beteg lett,és annyira,hogy nem tudott dolgozni...én teljesen megértem ezt a lebilincselt nőt,de ő is vétett hibát,még pedig a dallal
2016. augusztus 29. 14:26
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Szerintem itt inkább az a szomorú hogy a húga nem volt hajlandó segíteni neki amikor azt se tudja hova tegye a pénzét az a Mariah is... Szomorú hogy 55 évesen még erre kell vetemednie egy nőnek mert nem sikerült neki olyan jól az élet mint a tesójának :/
2016. augusztus 29. 15:30
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Ha a húga segített volna neki, akkor talán nem folyamodott volna ilyesmihez.... Szomorú, hogy a testvérek nem tudnak ennyire összetartani, segíteni egymást
2016. augusztus 29. 16:17
ne zavarjon senkit, h. a nővér már akkor is prosti volt, amikor még nem is volt beteg és mariah hiába próbált neki segíteni ahogy csak tudott a csaj már akkor menthetetlen volt. később a betegségét használva ürügyként a médiával próbált nyomást gyakorolni húgara hasztalan.
2016. augusztus 29. 16:34
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem köteles segíteni évekkel korábban már megtette befogadta nevelte testvére gyermekét akit prosti anyukája nagy ívben lesz..-t, fizette számláit egészen addig amíg a drága nővére (aki közben újra drogozni kezdett) meg nem zsarolta hogy könyvet ír az életéről és minden mocskos titkát kiteregeti, persze letett volna róla ha pénzt ad neki Mariah valószínű adott mert a könyv nem készült el. 55 éves hiv pozitív nő akit egész életében testvére tartott el aki megelégelte az állandó zsarolás és nem ad több pénzt nehogy már ő legyen a gonosz mert a testvére képtelen felelősséget vállalni tetteiért
2016. augusztus 29. 18:53
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem nem Mariaht kel, szidni hanem a nővérét mert a saját döntése volt hogy fiatal korában milyen pályára lép! Ha elb@szta az életét magára vessen, igy könnyű hogy az embernek hogy van egy gazdag és sikeres húga (aki bár nem segít neki de ez most lényegtelen). Én megértem Mariah döntéseit én is szégyellném a testvéremet ha ilyen pályára lépne.... Tudom hogy ez elég gonoszul hangzik de ez van.....
2016. augusztus 29. 19:57
Idézet (Mileylove23 @ 2016.08.29. 18:53)
Szerintem nem Mariaht kel, szidni hanem a nővérét mert a saját döntése volt hogy fiatal korában milyen pályára lép! Ha elb@szta az életét magára vessen, igy könnyű hogy az embernek hogy van egy gazdag és sikeres húga (aki bár nem segít neki de ez most lényegtelen). Én megértem Mariah döntéseit én is szégyellném a testvéremet ha ilyen pályára lépne.... Tudom hogy ez elég gonoszul hangzik de ez van.....
Egyetértek!
2016. augusztus 30. 10:06
Mariah mindent megtett azért, hogy segítsen nővérén, szóval nem lehet hibáztatni. A nővérét viszont igen, aki a saját életét tette tönkre.
2016. augusztus 30. 20:15
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Bár annyira nem ismerem Mariah Carey életét és az egész sztorit, de tudtommal korábban elég sokat segített a nővérének, de hiába. Ha jól emlékszem, akkor ez a nő a múltkor betegségét használta ürügyként és a médián keresztül próbált pénzhez jutni húgától..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: