Az idei MTV Video Music Awards tele volt nem várt eseményekkel, de talán mégis a legnagyobb meglepetés az volt, amikor Drake szerelmet vallott gyönyörű kolléganőjének, Rihannának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drake élő adásban vallott szerelmet Rihannának
2016. augusztus 29. 13:44
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ad1. Az a csóknak induló valami nagyon kínos volt, nem hiszem el, hogy egy ilyen nívójú eseményen nem lehet előre lebeszélni, hogy akkor most mivel körítik a díjátadást.
Ad2. A VMA szégyene, hogy már nem is annyira a fellépésektől hangos a rendezvény, hanem mindenki azon rugózik, hogy milyen cunci volt Drake, ahol szerelmet vallott Rihannának. Régen legalább a remek showkról szólt ez, nem a köztük lévő közjátékokról.
Ad3. Rihannának szerintem ilyen díjat az utóbb három év után odaítélni... A Diamonds óta nem volt egy értékelhető dala, és nekem ne mondja senki, hogy a Work normális szám.
Ad2. A VMA szégyene, hogy már nem is annyira a fellépésektől hangos a rendezvény, hanem mindenki azon rugózik, hogy milyen cunci volt Drake, ahol szerelmet vallott Rihannának. Régen legalább a remek showkról szólt ez, nem a köztük lévő közjátékokról.
Ad3. Rihannának szerintem ilyen díjat az utóbb három év után odaítélni... A Diamonds óta nem volt egy értékelhető dala, és nekem ne mondja senki, hogy a Work normális szám.
2016. augusztus 29. 13:48
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Diala
A VMA szégyene, hogy már nem is annyira a fellépésektől hangos a rendezvény, hanem mindenki azon rugózik, hogy milyen cunci volt Drake, ahol szerelmet vallott Rihannának. Régen legalább a remek showkról szólt ez, nem a köztük lévő közjátékokról.
Na,én is erre gondoltam!
A VMA szégyene, hogy már nem is annyira a fellépésektől hangos a rendezvény, hanem mindenki azon rugózik, hogy milyen cunci volt Drake, ahol szerelmet vallott Rihannának. Régen legalább a remek showkról szólt ez, nem a köztük lévő közjátékokról.
Na,én is erre gondoltam!
2016. augusztus 29. 13:49
Nagyon édi volt Drake én örülnék neki ha ők össze jönnének
2016. augusztus 29. 13:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Emberek! Amúgy mi ez a sok VMAs cikk? Értem én,hogy nagy cucc,de könyörgöm,lehetne 1 cikkbe foglalni az egészet? Vagy megállt a világ?
Amúgy nem hiába lett megalkotva a Work zenéjük...meg a klipp...
Rihanna biztos megilletődött
Amúgy nem hiába lett megalkotva a Work zenéjük...meg a klipp...
Rihanna biztos megilletődött
2016. augusztus 29. 13:50
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Összeillenek és nagyon aranyosak!
2016. augusztus 29. 13:54
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Annyira de annyira imádom őket együtt! Riri olyan boldog!
Remélem együtt lesznek még valamikor!
De azt nem értettem,hogy miért nem engedte drake a csókot..Rihannán is látszott,hogy meglepődött.
2016. augusztus 29. 14:00
De édes. Kedvelem Draket és ez nagyon szép gesztus volt tőle.
2016. augusztus 29. 14:02
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Ez nagyon édes volt. Összeillenek.
2016. augusztus 29. 14:06
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Ennél a csajnál sose lehet tudni ,hogy most akkor éppen ki a párja. Soha nem nyilatkozik érről és mindig csak találgatunk vele kapcsolatban. Nem tudom ,hogy most akkor együtt vannak-e vagy sem de tényleg lég zavaros szerelem az övék xd
2016. augusztus 29. 14:10
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Ez nagyon aranyos volt
2016. augusztus 29. 14:17
Szerintem összeillenek. Remélem boldogok lesznek együtt ♡ !
2016. augusztus 29. 14:29
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Kettőből legalább az egyik tud énekelni kicsit
Nem, nem Rihanna...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: