Én azon gondolkodtam, hogy Taylor Swift nem azt mondja, hogy 'sorry for my arm'?
Ezek gifek, hol fellelhetők? Valamint Katy Perry, hogy nem lett meg meme, annyira kemény a mimikája. Mondjuk Rihanna se rossz.
Az elmúlt idők legemlékezetesebb VMA pillanatai
2016. augusztus 28. 20:09
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Tetszik ez a cikk,remélem az ideiről is lesz ilyen összefoglaló!
2016. augusztus 28. 20:10
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Jó a cikk!
Harry és a narancsa! xDDDD
Harry és a narancsa! xDDDD
2016. augusztus 28. 20:15
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Az ikonikus csókhoz hozzászólva Britney és Xtina nem voltak ellenségek, azt csak a sajtó kreálmánya. + nem csak Britney csokolózott Madonnával, ezt mindenki elfelejti Xtina is ugyanúgy megtette (bár igaz h egy későbbi interjúban mindkét legendát Xtina elég szépen lehordta)
2016. augusztus 28. 20:24
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Na ez egy tényleg jó cikk!
Kíváncsi vagyok milyen lesz az idei.
2016. augusztus 28. 20:46
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Fantasztikus cikk ...ezért szeretjük a vma-t
2016. augusztus 28. 20:59
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Harry
2016. augusztus 28. 21:16
A "Lady Gaga húsruhájára a reakciók" kép nagyon nagy
2016. augusztus 28. 21:20
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem Lady Gaga húsruhája volt a legemlékezetesebb dolog.
2016. augusztus 28. 21:21
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Britney és Madonna csókja XDDD na igen mikor először hallottam róla el se akartam hinni
Brutney tragikus visszatérése..:// utálom hogy ezt mindenki így emlegeti...Britney iszonyatos lelkiállpotban, 3 év kihagyás után lépett színpadra (az M+M's tourt ne számítsuk bele, az semmi nem volt), szegénykém nem volt magánál azt se tudta hol van, mégis föllépett. Szerintem igazán nagy teljesítmény volt a részéről és én nagyon büszke vagyok rá, bárki bármit mond, szerintem egyik legikonikusabb fellépése volt.
Britney és Michael egy színpadon - Úristen..hihetetlen jó érzés volt látni, hogy a legnagyobb kedvencem adhatta át a díjat a másik legnagyobb kedvencemnek.
nagyon cukik voltak
Britney 2001es I'm A Slave 4 U fellépése - Ó igen. A fellépés, amivel végérvényesen beírta magát a zenei legendák közé. Kedvenc Britney fellépésem, bele se merek gondolni mit élt át az aki élőben láthatta. *0*
Legkínosabb csók - Jó igen, bármennyire is imádom Mikeot ez a csók tényleg nem volt valami szexi XDD:(
Brutney tragikus visszatérése..:// utálom hogy ezt mindenki így emlegeti...Britney iszonyatos lelkiállpotban, 3 év kihagyás után lépett színpadra (az M+M's tourt ne számítsuk bele, az semmi nem volt), szegénykém nem volt magánál azt se tudta hol van, mégis föllépett. Szerintem igazán nagy teljesítmény volt a részéről és én nagyon büszke vagyok rá, bárki bármit mond, szerintem egyik legikonikusabb fellépése volt.
Britney és Michael egy színpadon - Úristen..hihetetlen jó érzés volt látni, hogy a legnagyobb kedvencem adhatta át a díjat a másik legnagyobb kedvencemnek.
Britney 2001es I'm A Slave 4 U fellépése - Ó igen. A fellépés, amivel végérvényesen beírta magát a zenei legendák közé. Kedvenc Britney fellépésem, bele se merek gondolni mit élt át az aki élőben láthatta. *0*
Legkínosabb csók - Jó igen, bármennyire is imádom Mikeot ez a csók tényleg nem volt valami szexi XDD:(
2016. augusztus 28. 21:58
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Lady Gaga-nál szerintem senki sem írta be magát jobban a VMA történelmébe... legalább is nekem valahogyan ez az érzésem.
Az durva ha a 18.-nál előbb vettem észre a 1D srácokat a háttérben és jobban is nevettem rajtuk mint Rihannán?
Az durva ha a 18.-nál előbb vettem észre a 1D srácokat a háttérben és jobban is nevettem rajtuk mint Rihannán?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: