A rajongóknak megdöbbentő kijelentést tett az amerikai szépség: szívesen rögzítene egy dalt egykori nagy szerelmével, Justin Timberlake-kel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears szívesen dolgozna együtt exével, Justin Timberlake-kel
2016. augusztus 28. 15:04
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem jól színészkedett a HIMYM-ben, és a Jane The Virginben sem volt rossz...
JT viszont szerintem nem támogatná az ötletet, nem gondolnám, hogy olyan felhőtlen a viszonyuk.
JT viszont szerintem nem támogatná az ötletet, nem gondolnám, hogy olyan felhőtlen a viszonyuk.
2016. augusztus 28. 15:30
Biztos valami jó zenét hoznának össze, tehetségesek mind ketten nagyon is, a hangjuk szerintem jól szólna együtt. Justin felesége arcára én is kíváncsi vagyok
2016. augusztus 28. 18:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Britney vs Justin...hmm...jó párosítás,hangszínileg jól összeillenének
2016. augusztus 28. 18:57
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Ebből semmi nem lesz. Én már akkor leírtam Justint, mint embert amikor 2007ben is (Brit összeomlásakor) csak a sárt dobálta rá, ami a mai napig tart. Mint zenészt szeretem, fantasztikus dal születhetne a popzene két nagyágyúával! De marad addig is a "What it's like to be me" szerzeményük.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: