Idézet (Psyché @ 2016.08.28. 18:47)
Azért az engem marhára érdekelne, hogy az oldalon a saját magukat olyan fene nagy feministáknak gondoló nagyokosok, akik anno osztották nekem az észt, most hol a bánatban vannak. Jómagam egyébként, még véletlenül sem vagyok az, de ez a cikk nálam egy határt átlép. Azt már előttem leírták páran, hogy ez a cikk itt egyszerűen szürreálisan néz ki, ez mondjuk a Starity dolga, ha engedélyezte a cikket, akkor láttak benne relációt.
Szívesen meghallgatom azt a magyarázatot, aki szerint a mai, feministák oly nagy aktivitással küzdő világában az tesz valakit nőiessé, hogy a „esztétikus külső adottságait kamatoztassa”, „sok pénzt keressen”, mindezt pedig „férfiak fizetik”. Nálam van egy hasonló munkakör, amit ugyan így szoktak jellemezni, csak más a neve. De bizonyára én vagyok a hülye, hogy a kettőt összekötöm.
Ami tüneményes ebben a 21. században, hogy amúgy is boldog-boldogtalan teszi fel magáról a hiányos öltözetű, sokszor még meztelen fényképet, tele van a híradó tinédzserkori szexuális erőszakkal, zaklatással és az e korosztályba tartozó abortusz-statisztikák növekedésével, de kellenek a fiatalkorú, erotikus masszőrlányok. Naná – mert bocsánat, de a cikknek az egyébként nem rossz gondolatú tájékoztató jellege mellett van egy igencsak erős sugallatú üzenete is. De mondom, nyilván én vagyok a hülye, meg a bigott, aki ezt szűri le belőle.
Írtam először egy hosszabb, nyugodtabb hangvételű levelet, még azt is beleírtam, hogy maga a tájékoztató része a dolognak nem lenne rossz – mert bogaraim, az hagyján, hogy lehettek ti szexrabszolgák, a szerveitek is egyre értékesebbek a mai világban és amúgy is, sima rabszolgák is léteznek, de hát ez már túlságosan részletkérdés – de annyira fölösleges. Ha "ezek a munkák mostanában egyre népszerűbbek", arra azt kell mondjam, a világ felé mond valamit.
Persze, ez maximálisan saját vélemény, egyet érteni sem kell velem. Megint mondom, én vagyok a hülye, hogy próbálok logikát keresni a dologban.
Szívesen meghallgatom azt a magyarázatot, aki szerint a mai, feministák oly nagy aktivitással küzdő világában az tesz valakit nőiessé, hogy a „esztétikus külső adottságait kamatoztassa”, „sok pénzt keressen”, mindezt pedig „férfiak fizetik”. Nálam van egy hasonló munkakör, amit ugyan így szoktak jellemezni, csak más a neve. De bizonyára én vagyok a hülye, hogy a kettőt összekötöm.
Ami tüneményes ebben a 21. században, hogy amúgy is boldog-boldogtalan teszi fel magáról a hiányos öltözetű, sokszor még meztelen fényképet, tele van a híradó tinédzserkori szexuális erőszakkal, zaklatással és az e korosztályba tartozó abortusz-statisztikák növekedésével, de kellenek a fiatalkorú, erotikus masszőrlányok. Naná – mert bocsánat, de a cikknek az egyébként nem rossz gondolatú tájékoztató jellege mellett van egy igencsak erős sugallatú üzenete is. De mondom, nyilván én vagyok a hülye, meg a bigott, aki ezt szűri le belőle.
Írtam először egy hosszabb, nyugodtabb hangvételű levelet, még azt is beleírtam, hogy maga a tájékoztató része a dolognak nem lenne rossz – mert bogaraim, az hagyján, hogy lehettek ti szexrabszolgák, a szerveitek is egyre értékesebbek a mai világban és amúgy is, sima rabszolgák is léteznek, de hát ez már túlságosan részletkérdés – de annyira fölösleges. Ha "ezek a munkák mostanában egyre népszerűbbek", arra azt kell mondjam, a világ felé mond valamit.
Persze, ez maximálisan saját vélemény, egyet érteni sem kell velem. Megint mondom, én vagyok a hülye, hogy próbálok logikát keresni a dologban.
Minden egyes szavaddal egyetértek.
Viszont akár tetszik akár nem, nem véletlenül nevezzük a legősibb mesterségnek azt, ha valaki szexuális szolgáltatásért vár el fizetséget. Az erotikára és a szexre mindig is lesz igény, most is van és mindig is volt, hiszen sok-sok évszázaddal ezelőtt is voltak bordélyházak. Az meg teljesen egyértelmű, hogy fiatal, dekoratív lányokat keresnek, hiszen a kliens is szívesebben választ ki egy húsz éves friss pipit, mint mondjuk egy olyan nőt, aki már túl van a negyvenen és két gyereken. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavar, mert igen is zavar, ám amíg engem nem kötelez senki arra, hogy ezt csináljam, addig nem is túlzottan érdekel. A cikk egy része felett nem szabad átsiklani, hisz vannak olyan fiatal lányok, fiatal nők, akik a jobb élet reményében mennek külföldre dolgozni, mégis prostitúcióra kényszerítik. Mert bár a cikk valóban szürreális, mégis tetszik az benne, hogy felhívja a figyelmet erre. Nem feltétlenül masszőrnek kell lenned, hisz akár egy takarítói állásra való jelentkezés is magában foglalhatja ezeket az "extra juttatásokat" bizonyos dolgokért cserébe. Olyan lányok, nők pedig mindig is lesznek, akik inkább ezt a fajta ipart választják a kemény, kétkezi munka helyett. Végül is olyat csinál, ami talán még neki is tetszik, alig dolgozik és keres egy rakás pénzt. Szerintem aljamunka, de hát akinek van gyomra hozzá, váljék egészségére. Előbb pucolok sz*rt egy krónikus belosztályon, minthogy egy ilyen munkakörben tevékenykedjek. Felfogás és erkölcsi értékrend kérdése, tehát ez az enyémbe abszolút nem fér bele. Nem vetem meg a testi örömöket, de valahogy jobban tetszik az, ha én is élvezhetem, nem csak az élvezetet nyújtom másoknak.

1 felhasználónak tetszik: