Starity

Kecsegtető erotikus munkák: valóság vagy átverés? (18+)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 28. 13:55 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Csinos és fiatal vagy, de anyagi problémákkal küzdesz? Akarva-akaratlanul is rád találnak az álomfizetést ígérő erotikus álláshirdetések, talán már el is gondolkodtál rajtuk, de bizonyára van benned félelem is, hiszen rengeteg az átverés ezen a területen. A cikkből megtudhatod hogyan használhatod ki érzékiségedet úgy, hogy a biztonságod miatt se kelljen aggódnod!
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
2016. augusztus 28. 14:01 #2
- törölt felhasználó -    
Ja persze... rohog.gif

Elmegy az ember ilyen masszőrnek dolgozni, erotikusan megmasszíroz egy pasit, ne mondjátok már nekem, hogy a merevedő farkú pasik nem követelnek majd happy endet... hanem szépen álló lompossal kisétálnak, hogy "jaj de jó volt.." Vagy aztán kapnak 10 percet a mosdóba, hogy kiverhessék mielőtt hazamennek az asszonyhoz?

Szánalmas _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Psyché, Phaedra, CandUs
2016. augusztus 28. 14:05 #3
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
xxddd AliceLiza adom biggrin.gif
2016. augusztus 28. 14:48 #4
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Sajnos ez a téma is azok közé tartozik, amiről beszélni kell, akár tetszik, akár nem. Több oktató filmet is láttam az elmúlt már évben e témával kapcsolatban, amik - engem legalábbis - arra sarkalltak, hogy legyek körültekintő és óvatos. Egyelőre még nem jött képbe a külföldre menetel, viszont azt sem úgy tervezem, hogy ingázzak két ország között. Ha kimegyek, akkor ott is akarok élni, lakni, tehát kifejezetten ott fogok munkát keresni, nem pedig Magyarországon böngészgetem a netet állással kapcsolatban. Számtalan olyan esetet hallani, hogy bizony ezen álláshirdetések javarészt üzletszerű kéjelgésre reflektálnak ízléses köntösbe bújtatva. Én speciel odafigyelek ezekre, tehát, ha ilyen hirdetést meglátok megyek is tovább. Viszont elég sok nő esik abba a kelepcébe, hogy naiv és nem gondol a legrosszabbra. Több riportot olvastam/láttam, amiben nők vallanak arról, hogy külföldre mentek dolgozni, de végül prostituáltként végezték, hisz az okmányaikat, papírjaikat elvették, anélkül pedig hiába is akar elmenni a magyar nagykövetségre, nem tudja bizonyítani, hogy magyar állampolgár, így a magyar állam sem tud segíteni. Most úgy azért úgy örülök, hogy azt a szakmát választottam amit, hisz pl. egy masszőr simán találkozhat ilyennel, holott ha jól tudom, az erotikus masszázs akár a munkaköri leírásban is benne lehet, a munkavállalónak pedig kötelessége aláírni a szerződést, ha tényleg annyira akarja ezt a bizonyos állást. Az biztos, hogy engem a jó Isten nem tudna rávenni arra, hogy erotikus vonzatú munkával keressem a kenyeremet. Alapvetően is van egyfajta hivatástudatom, elkötelezettségem a szakmám iránt, ami mellé társul néhány erkölcsi elv is.

Komoly téma, sokat lehet vitatkozni, eszmét cserélni, de nem erre a fórumra való. A sok 12-14 éves elolvassa, talán valamit felfog belőle, de a cikk lényege nem fog nekik átjönni. Egyébként nagyon jó, színvonalas szösszenet, régen olvastam erről a témáról. meghajolo.gif
2016. augusztus 28. 15:16 #5
XIXO tea
XIXO tea

Státusz#15év #fuvola #starity #zene #B.H. <333 #győr
Hozzászólás: 845
Csatolások: 1
Azonosító: 256877
Legelső hozzászóló, nagyon adom, igazad van xDD _nevet.gif

Amúgy jó hosszú cikk lett...
2016. augusztus 28. 16:21 #6
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Inkább óva kéne inteni a mai fiatalságot ezen iparágtól, ahelyett, hogy tanácsokat osztogattok nekik útravalóként...
A végére már csak egy munkalehetőség hiányzik, és teljes lenne a kép.
3 felhasználónak tetszik: Psyché, Phaedra, CandUs
2016. augusztus 28. 16:35 #7
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Számomra a cikk kissé furcsa hangvételű. Nem kötekedni szeretnék, és leszólni a cikket, de végig olyan érzésem volt, hogy konkrétan ajánlják nekem ezt az iparágat és jó tanácsokkal látnak el.
Ahogy előttem is leírta már más, nem ért volna meglepetésként, ha linkelve lett volna egy 'ügynökség' elérhetősége.

Egyébként egy dolog tény: senkiről nem tudhatom, hogy aki ezt választja, hogy mi vitte rá. De az én értékrendemből kiindulva messze esélytelen, hogy valaha is ilyesmire adjam a fejem. Valamint azok az emberek, akik ezt a 'foglalkozást' űzik...valahogy nem tudom megérteni őket. Tudom, hogy nem szép dolog ítélkezni, de ha megtudnám, hogy valaki a környezetemből ezzel foglalkozik, már nem tudnék ugyanolyan szemmel nézni rá.
2 felhasználónak tetszik: Diala, Phaedra
2016. augusztus 28. 16:44 #8
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

ügyvezetö igazgato vagyok egy szépségszalonban. Van nàlunk fodràszat, fogfehérités, fülgyertya teràpia, szolàrium és masszàzs. Masszàzs kategoriàban viszont nem csak a klasszikus, de az erotikus verzio is. Azért irtam ezt a cikket, mert szeretném felhivni rà a figyelmet, hogy igenis van legàlis, hiteles erotikus munka, de nagyon körültekintönek kell lenni, ha valaki ilyen àllàsra jelentkezik. A szalonunk Marseilleben helyezkedik el és a Provance régioban mi vagyunk az egyetlen szalon, amit a Francia Naturista Masszàzs Szövetség jovàhagyott.

Teljesen érthetö, hogy sokan fének ettöl a szakmàtol, de én büszkén vàllalom, hogy anno én is erotikus masszözként kezdtem a pàlyafutàsomat a szalonban. Nincs mit szégyellnem rajta. Igazàbol kifejezetten hasznos volt szàmomra. Sosem volt önbizalmam a külsöm miatt. Hosszu évekig még strandra sem jàrtam. Sosem gondoltam volna, higy erotikus masszöz leszek egy nap. Elöször csak a klasszikus masszàzst vàllaltam el, de 3 héttel késöbb màr kedvem volt kiprobàlni az erotikus masszàzst is. Sosem hoztam jobb döntést. Visszaadta az önbizalmamat és a nöiességemet.

Ha esetleg valakit érdekelne ilyen jellegü munka, akkor tudok elérhetöséget adni a szalonunkhoz privàtban. Ugy néz ki màr megtalàltuk a 2 uj kolleganöt, de még semmi nincs eldöntve.
2016. augusztus 28. 16:49 #9
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Igen csak meglepődtem, hogy ezen az oldalon egy ilyen fajta/témájú cikk jelent meg. Vannak benne olyan dolgok amiket lehet, jobb észben tartani mikor mondjuk a diáklányok nyári munkát keresnek és pl. oda is írják hogy egy hónap alatt akár 300 ezer forintot kereshetsz minimális munkával blablabla.. Na és ezeknek igen sokan bele is szaladnak, mivel nem akarnak dolgozni az emberek a másik meg DIÁKMUNKÁVAl nem tudsz ennyit keresni, a másik meg hogy a diákok hivatalos helyeken azt hiszem még 8 órát sem dolgozhatnak így egyértelmű, hogy az effajta hirdetések kamuk.
2016. augusztus 28. 17:08 #10
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Rap4ever8 @ 2016.08.28. 16:44)
Ha esetleg valakit érdekelne ilyen jellegü munka, akkor tudok elérhetöséget adni a szalonunkhoz privàtban. Ugy néz ki màr megtalàltuk a 2 uj kolleganöt, de még semmi nincs eldöntve.

Lehet, én gondolom rosszul, de szerintem nem pont a Starity a megfelelő platform az ilyen jellegű munkára való munkaerőtoborzásra.
Nincsenek hiteles adataim, statisztikáim, de nem hiszem, hogy nagyot tévedek azzal, ha azt mondom, a felhasználók háromnegye még fiatalkorú.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, An_d_a, Phaedra, CandUs, Psyché
2016. augusztus 28. 17:21 #11
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (Diala @ 2016.08.28. 17:08)
Lehet, én gondolom rosszul, de szerintem nem pont a Starity a megfelelő platform az ilyen jellegű munkára való munkaerőtoborzásra.
Nincsenek hiteles adataim, statisztikáim, de nem hiszem, hogy nagyot tévedek azzal, ha azt mondom, a felhasználók háromnegye még fiatalkorú.

meghajolo.gif
2016. augusztus 28. 17:47 #12
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (Diala @ 2016.08.28. 17:08)

A cikk +18-as karikàval van ellàtva, de véleményem szerint a fiataloknak is idöben fel kell készülniük, hogy meg tudjàk védeni magukat a vilàggal szemben. Szàmukra is kifejezetten hasznosan lehetnek a tanàcsok a jövöre nézve. Ezen munkàk idöröl idöre népszerübbek. Nem àrt, ha tudnak a kockàzatokrol.
2016. augusztus 28. 18:11 #13
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Van egy barátnőm aki bevállalta az erotikus munkát kiment Svájcba nem történt baja-a hirdető segített neki kijutni, mindenben segítségére voltak, havi 2 milliót keres úgy hogy alig csinál bármit is, egyszerűen kihasználja hogy nagyon is szépnek született. Most lakásra gyűjt, csak azért írtam ezt le mert ha vannak olyan lányok főleg tizenévesek akik bármit megtesznek a pénzért akár idősebb férfiakkal is együtt vannak azért hogy megkapjanak mindent azok úgy is belemennek az ilyen munkákba. Én nem ítélem ezt el, ők is ugyanolyan emberek mint bárki más csak kihasználják hogy bevállalósak.
2016. augusztus 28. 18:29 #14
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
Ez a cikk most komolyan arról szólt hogy hogyan legyünk prostik? Szomorú hogy ilyenre van igény...Oké hogy ez 18-as, de szerintem a mai világban, a kamaszok ( fura ezt így 15 előtt mondani biggrin.gif) már jóval hamarabb fel vannak ezekkel a témákkal kapcsolatban készülve. De hát tőlem, bár nem lenne annyi pénz a földön hogy én ilyen munkába menjek biggrin.gif viszont az igaz hogy ezek a hölgyek piszkosul jól keresnek biggrin.gif
2016. augusztus 28. 18:32 #15
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (stellaxoxo @ 2016.08.28. 18:29)
Ez a cikk most komolyan arról szólt hogy hogyan legyünk prostik? Szomorú hogy ilyenre van igény...Oké hogy ez 18-as, de szerintem a mai világban, a kamaszok ( fura  ezt így 15 előtt mondani biggrin.gif) már jóval hamarabb fel vannak ezekkel a témákkal kapcsolatban készülve. De hát tőlem, bár nem lenne annyi pénz a földön hogy én ilyen munkába menjek biggrin.gif viszont az igaz hogy ezek a hölgyek piszkosul jól keresnek biggrin.gif

Nem. A cikk potosan arrol szol hogyan kerüljék el az erotikus munkàt vàllalo hölgyek a prostituciot.
2016. augusztus 28. 18:34 #16
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

Diala, van abban valami amit mondassz... De szerintem mostanság a tinik többsége már hallott a témáról, szal érdekli őket vagy tudom is én sose leszek tipikus lány so nem tudom mi játszik le egy ilyen cikk olvasása után a fejükbe biggrin.gif De lehet hogy igazad van.
2016. augusztus 28. 18:36 #17
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

Rap4ever8 értem, csak a kép meg a szöveg eléggé olyan mint valami állás hirdetés, de lehet hogy ahogy te mondtad, írtad lényegtelen, hogy ezek a munkák egyre népszerűbbek, lehet nekem akkor se tetszik a dolog
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. augusztus 28. 18:47 #18
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Azért az engem marhára érdekelne, hogy az oldalon a saját magukat olyan fene nagy feministáknak gondoló nagyokosok, akik anno osztották nekem az észt, most hol a bánatban vannak. Jómagam egyébként, még véletlenül sem vagyok az, de ez a cikk nálam egy határt átlép. Azt már előttem leírták páran, hogy ez a cikk itt egyszerűen szürreálisan néz ki, ez mondjuk a Starity dolga, ha engedélyezte a cikket, akkor láttak benne relációt.

Szívesen meghallgatom azt a magyarázatot, aki szerint a mai, feministák oly nagy aktivitással küzdő világában az tesz valakit nőiessé, hogy a „esztétikus külső adottságait kamatoztassa”, „sok pénzt keressen”, mindezt pedig „férfiak fizetik”. Nálam van egy hasonló munkakör, amit ugyan így szoktak jellemezni, csak más a neve. De bizonyára én vagyok a hülye, hogy a kettőt összekötöm.

Ami tüneményes ebben a 21. században, hogy amúgy is boldog-boldogtalan teszi fel magáról a hiányos öltözetű, sokszor még meztelen fényképet, tele van a híradó tinédzserkori szexuális erőszakkal, zaklatással és az e korosztályba tartozó abortusz-statisztikák növekedésével, de kellenek a fiatalkorú, erotikus masszőrlányok. Naná – mert bocsánat, de a cikknek az egyébként nem rossz gondolatú tájékoztató jellege mellett van egy igencsak erős sugallatú üzenete is. De mondom, nyilván én vagyok a hülye, meg a bigott, aki ezt szűri le belőle.

Írtam először egy hosszabb, nyugodtabb hangvételű levelet, még azt is beleírtam, hogy maga a tájékoztató része a dolognak nem lenne rossz – mert bogaraim, az hagyján, hogy lehettek ti szexrabszolgák, a szerveitek is egyre értékesebbek a mai világban és amúgy is, sima rabszolgák is léteznek, de hát ez már túlságosan részletkérdés – de annyira fölösleges. Ha "ezek a munkák mostanában egyre népszerűbbek", arra azt kell mondjam, a világ felé mond valamit.

Persze, ez maximálisan saját vélemény, egyet érteni sem kell velem. Megint mondom, én vagyok a hülye, hogy próbálok logikát keresni a dologban.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Spanyola, CandUs
2016. augusztus 28. 19:32 #19
- törölt felhasználó -    
Na jó, ez nekem sok.
2016. augusztus 28. 19:38 #20
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Ez a cikk egyszerűen... basszus, nem fogok ráragasztani különböző kifejezéseket, mert nem kell érzékeltetni, hogy ennek mennyire nincs itt helye. Tényleg, nagyon látszik, hogy az oldalt tizenéveseknek írjátok, gratulálok. Újabb agymosás, ami a mai fiatalságot érinti, és szerintem nem a prevencióról van ám itt szó. An_d_a hozzászólását nagyon osztom.

A feminizmusról annyit, hogy nevétől eltérően nem a nőkről szól, hanem a nemek és különböző nemi identitásokkal és szexuális orientációkkal élő emberekről. Egy igazi feminista például ugyan akkora antifemináci, mint amekkora antihímsoviniszta. Röviden arról szól az egész, hogy felrúgja azokat a mára már teljesen felesleges és megalapozatlan elvárásokat, ami a férfiakat és nőket érinti. Avagy nemi szerepeket. Egyfajta védelem, mert ha egy férfi nem viselkedik úgy, mint egy agresszív, teherhordó gépezet, egy nő pedig nem éppen szép külsővel van megáldva, vagy próbál a saját talpára állni szrva a társadalomra, akkor az egyik rossz, ölnivaló bzi, a másik meg egy ronda, haszontalan, pusztítani való szr.
Ezért nem értem, hogy mi baja van pár embernek a feministákkal, mikor azon törik magukat, hogy egy elviselhetőbb világot hozzanak létre minden embernek, aki nem éppen átlagos vagy ideális. Lehetne erről hosszabban is beszélni, mert ugyan úgy kéz a kézben jár az antirasszizmussal, mint a veganizmussal és hasonló ekvalista életfilozófiákkal.
Biztosra veszem, hogy sokan a név miatt kavarják az un. "feminácizmussal", de mint elhangzott, köze nincs hozzá. Személy szerint nekem is kivan velük a tököm.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!