Döbbenetes! Hat évig élt abban a hitben a férfi, hogy Katy Perry a barátnője
2016. augusztus 29. 15:11
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Szegény pasinak nincs ki a 4 kereke az tuti xD Háát könyörgöm nemlátta vgay nemhallotta a híreket ,hogy Katy Orlandóval van ? ..meg csak úgy simán dumcsizni egy sztárral xDD
Jesszusom
A csaj is hibbant lehet,nahde a pasi se éppen épp eszű
2016. augusztus 29. 19:45
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Ez ciki xD
2016. augusztus 29. 20:17
Lol, szegény pasi. Sajnos rengetegen vannak, akik becsapnak másik embereket, ami egyszerűen gusztustalan. Nem tudom, mi a jó ebben.
2016. augusztus 29. 22:47
Na jó..ez tényleg nagyon durva, úgy, ahogy van.
2016. augusztus 30. 01:33
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Gusztustalan, a lány igazán magába szállhatna. Együtt érzek a férfivel. De a pasinak is lehetett volna több esze, hogy ne higgye el ezt a kamushit-et.
2016. augusztus 30. 11:46
Nem értem azokat, akik a pasit sajnálják. Egy felnőtt ember, hogy lehet annyira hülye, hogy elhiszi, egy világsztárral tartja a kapcsolatot? Ha meg tényleg annyira oda van Katy Perry-ért, akkor tudhatta volna, hogy van párja... Egyáltalán nem tudom szánni -.-
2016. augusztus 30. 13:42
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Az én osztálytársam meg azt hitte hogy Violettával beszélgetett, de én mondtam neki hogy tuti kamu de ő Bizonyítgatta nekem hogy már pedig ő az igazi mert énekelt neki
Nagyon sok a naiv ember
2016. augusztus 31. 16:35
|
noemi18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 53 Azonosító: 173871 offline
|
6 év? Ez vicces. Katy Perry volt házas 2010-2012 között. Ez a férfi nem vette észre? Válás után 3 évig kapcsolatban volt John Mayer énekessel és most Orlando Bloom.
Tehát ha Katy Perry viszonozza az érzéseit akkor ő miért van kapcsolatban más férfival?
Tehát ha Katy Perry viszonozza az érzéseit akkor ő miért van kapcsolatban más férfival?
2016. szeptember 03. 21:54
Nagyon sajnálom a srácot, át tudom érezni neki milyen rossz érzés lehetett. A csajhoz hasonló embereket pedig legszívesebben kiirtanám..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: