Egy részt; Minden ketten fiatalok!
Más részt; Nem is tudom mióta rajta van az a gyűrű, de amikor itt voltak rajta volt már! És "ismerve" a Kardashian családot, elég nagy felhajtást rendeztek volna.. Eljegyzési buli, ajándékok, de semmi nem volt.
Eljegyezték volna Kylie Jennert?
2016. augusztus 28. 17:01
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
2016. augusztus 28. 18:03
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
AliceLiza: teljes mértékben eggyet értek!
2016. augusztus 28. 18:11
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Kylie nem tudna magának egy jóképűbb fiút fogni?
2016. augusztus 28. 18:44
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
B@sszus, mikor lesz ennek vége?
1.Kiley nem az a fajta,aki ne adná tudtára az embereknek. Sikítozva kürtölné világgá,hogy jajj istenem,eljegyeztek,mert ezért marha sok pénzt kapna
2.attól,hogy valakin gyűrű van,nem azt jelenti,hogy el van jegyezve. Osztálytársam is hord egy gyúrűt,akkor őt is eljegyezték 13 évesen,ugye...
3.attól,hogy a gyűrűn ékkő is van,nem jelent SEMMIT. Kiley az a tinilány,aki ugyan az ég világon semmit nem tett le az asztalra,csak ezzel azzal lefeküdt,meg mutogatja magát,de megteheti,hogy ilyen drága gyűrűt hordjon
1.Kiley nem az a fajta,aki ne adná tudtára az embereknek. Sikítozva kürtölné világgá,hogy jajj istenem,eljegyeztek,mert ezért marha sok pénzt kapna
2.attól,hogy valakin gyűrű van,nem azt jelenti,hogy el van jegyezve. Osztálytársam is hord egy gyúrűt,akkor őt is eljegyezték 13 évesen,ugye...
3.attól,hogy a gyűrűn ékkő is van,nem jelent SEMMIT. Kiley az a tinilány,aki ugyan az ég világon semmit nem tett le az asztalra,csak ezzel azzal lefeküdt,meg mutogatja magát,de megteheti,hogy ilyen drága gyűrűt hordjon
2016. augusztus 28. 19:01
Jajistenem gyűrű van az ujján 100% hogy el van jegyezve!
2016. augusztus 28. 19:53
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Ha eljegyezték volna nem ilyen bizonytalan cikkel álltak volna elő hanem pl. egy ilyennel:"Eljegyezték Kylie Jennert"Ez már sokkal magabiztosabb mint ? jellel.És amugy is, ha igaz lenne Starityn már vagy 10 ilyen cikk lenne
2016. augusztus 28. 22:04
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hajni és Gézacica: ismét igazad volt
, a számból vetted ki a szavakat
2016. augusztus 28. 22:18
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szerintem Kylie nem csak 1 fotót posztolt volna ki akkor, ha megkérték volna a kezét..
2016. augusztus 28. 23:47
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Háát Hajni és Gézacica én nem teljesen értek veled egyet néhány dologban elismerem igazat is mondtál de szerintem még pont Kyle a legértékelhetőbb nő az egész famíliából. Cége van, sikeres, modellkedik ő legalább tesz valamit a pénzéért nem úgy mint a Kardashianok. Ők konkrétan semmit sem csinálnak a műsoruk is egy nagy sz*r. Én tegnap megnéztem egy részt a 10. évadból és nyögve nyelősen végignéztem azt az egy szem epizódot de a lényeg hogy sikerült megnézni és véleményem szerint, az amit abban a műsorban csinálnak az még színészkedésnek sem mondható nem értenek semmihez csak néznek percekig egymásra mondanak valamit és kb 2 perc eltelik és csak akkor reagál rá a másik mintha komolyan egymást nem értenék meg mindenki telefonozik benne közbe meg beszél hozzájuk az anyjuk de ők telefonoznak közbe. Szóval minősíthetetlen a Keeping Up With The Kardashians... Mondjuk nem is tudom mit vártam tőlük de mondom megnézek meg egy részt a sorozatukból hogy legalább úgy tudjam őket utálni hogy legalább kicsit megismerem a "munkásságukat". Nem mentem sokra vele az biztos... xD Szóval a lényeg hogy míg a Jenner lányok tesznek is valamit a pénzükért addig a Kardashianok csak a bugyuta showjukkal vannak elfoglalva, nulla színészkedéssel, nulla tehetséggel. Csodálom hogy legalább a Jenner lányok nem olyanok mint ők. Ők ráadásul még nem is olyan botrányosak és ezt most csal tényleg úgy mondom hogy nem vagyok rajongójuk de az egyszer biztos hogy többre tartom őket mint a Kardashianokat!
2016. augusztus 29. 10:36
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
19 évesen? csak nem.
2016. augusztus 29. 14:37
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 online
|
Nekem jobban megragadta a figyelmem egy mondat, mint a cikk egész mondanivalója. "Úgy tűnik Kylie az élet minden terén nagy boldogságnak örvend, hisz Kim Kardashian kishúga kezét, ha hihetünk a pletykáknak, megkérte szerelme, Tyga."
Ez a mondat minden, csak nem értelmes.
Ez a mondat minden, csak nem értelmes.
2016. augusztus 29. 20:56
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
ennyi idősen még csak nem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: