A 19 éves valóságshow-sztár elég félreérthető képet posztolt nemrég Instagram-oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eljegyezték volna Kylie Jennert?
2016. augusztus 28. 13:37
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Aranyosak lennének amúgy!
Ha ez igaz,sok boldogságot! Bár...nem fiatal kicsit?
De végül is, ők tudják,ha boldogok...
2016. augusztus 28. 13:38
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Nem feltétlen eljegyzés lehet. Én is szoktam random gyűrűket a GYŰRŰSujjamon hordani.
2016. augusztus 28. 13:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ugye tudtok róla, hogy az USA-ban a jeggyűrűt a nők jobb gyűrűsujjukon viselik?
Míg Magyarországon bal gyűrűsujjra kerül az eljegyzési, jobbra pedig a házassági, addig az Egyesült Államokban pont fordítva. Már pedig a kép szemből készült, tehát a csajnak a bal gyűrűsujján van. Ha titokban nem házasodtak össze (amit kétlek), akkor a cikk ismételten hülyeséget terjeszt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 28. 13:42
Attól hogy gyűrű van az ujján az még nem azt jelenti hogy el van jegyezve, én is szoktam hordani gyűrűt. Egyébként én nagyon örülnék ha összeházasodnának szóval remélem hogy igaz a hír
2016. augusztus 28. 13:47
Ugyan azt tudom írni mint a Lulukás cikknél.
Emberek ha ezt a csajt valaki eljegyezné higgyétek el azt tudnánk. Ezer millió poszt és videó meg cikk meg anyám kínja lenne belőle. Nem hinném hogy egy kis hírnévre éhes cicuska nem jelentené be... DE!
Ha pedig titokban akarná tartani biztos nem tenne fel olyan képet amivel véletlen lebuknak ha csak nem ebből akar hírt hogy "jaaaj, hihike, lebukcsiztunk" bár kétlem, talán ennyire ő sem liba, bár...
De amúgy meg komolyan, ha már egy celeben ott virít egy 200ezres gyűrű az eljegyzési gyűrű? Nem. Az ilyeneknek annyi megvenni egy ilyen gyűrűt, mint másnak egy kiló kenyeret...
Ezen kívül szerintem eléggé gáz ilyen eljegyzési gyűrűt kapni, általában szolidabbak szoktak lenni.
Emberek ha ezt a csajt valaki eljegyezné higgyétek el azt tudnánk. Ezer millió poszt és videó meg cikk meg anyám kínja lenne belőle. Nem hinném hogy egy kis hírnévre éhes cicuska nem jelentené be... DE!
Ha pedig titokban akarná tartani biztos nem tenne fel olyan képet amivel véletlen lebuknak ha csak nem ebből akar hírt hogy "jaaaj, hihike, lebukcsiztunk" bár kétlem, talán ennyire ő sem liba, bár...
De amúgy meg komolyan, ha már egy celeben ott virít egy 200ezres gyűrű az eljegyzési gyűrű? Nem. Az ilyeneknek annyi megvenni egy ilyen gyűrűt, mint másnak egy kiló kenyeret...
Ezen kívül szerintem eléggé gáz ilyen eljegyzési gyűrűt kapni, általában szolidabbak szoktak lenni.
2016. augusztus 28. 13:50
Nem biztos hogy eljegyezték, én is szoktam gyűrűket hordani.
2016. augusztus 28. 13:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Végül is Tyga idén már 27 lesz, neki már ideje megállapodnia, viszont Kylie még nagyon fiatal. A szerelmes párt ismerve Kylie biztos igent mondana. Ha igaz a hír, akkor minden jót!
Ha mégsem igaz, akkor meg majd eljön ennek is az ideje..
2016. augusztus 28. 14:13
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.28. 13:47)
Ugyan azt tudom írni mint a Lulukás cikknél.
Szívemből szóltál!
2016. augusztus 28. 15:32
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Ha igaz sok boldogságot nekik, de én Kylie helyében nem mennék hozzá, hiszen Tygának elég nagy adóssága van, és eltudom hinni, hogy még Kyliet is belerántaná.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.