A Pretty Little Liars napjaink egyik legnézettebb sorozata, amelynek 7. évada rengeteg izgalmat ígért. Az évad nyári fináléja jövő kedden kerül képernyőre és tartogat még meglepetéseket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb izgalmakat ígér a Pretty Little Liars nyári fináléja
2016. augusztus 27. 10:12
2016. augusztus 27. 10:42
A csizmát és a nadrágot figyelembe véve Spencer. De remélem Aria döglik ki végre. Elvileg három páros lesz együtt, a promóból látszik, hogy Emison, Spoby és Haleb.
Tehát -van isten- semmi Ezria! *-*
2016. augusztus 27. 10:56
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
A lányok közül senki se fog meghalni, mivel mind ott vannak a forgatásokon
2016. augusztus 27. 11:01
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Egyik lany sem fog meghalni, mivel mind az oten ott vannak a forgatasokon. Maximum megsebesiti valamelyikuket.
En nagyon remelem, hogy Ezria is egyutt lesz a vegen, en imadom oket.
En nagyon remelem, hogy Ezria is egyutt lesz a vegen, en imadom oket.
2016. augusztus 27. 11:09
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Ezt az évadot is úgy harangozták be, hogy végre válaszokat kapunk, erre csak újabb kérdések.
Talán ebben a részben fog ténylegesen történni valami, hogy megint abbahagyhassák fél évre.
Talán ebben a részben fog ténylegesen történni valami, hogy megint abbahagyhassák fél évre.
2016. augusztus 27. 11:21
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Úgy szeretem őket <3 remélem mindenki életben marad<3
2016. augusztus 27. 11:38
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 online
|
1. Ha tényleg lelövik az egyik hazugot akk Spencer lesz sztem neki rövidebb a csizmája és a gatyája is rövidebb.
2.Sztem Hanna kiabálja h "Mit csináltál??"
Ui:A Spoby jelenet fantasztikus *.* ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
2.Sztem Hanna kiabálja h "Mit csináltál??"
Ui:A Spoby jelenet fantasztikus *.* ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
2016. augusztus 27. 12:09
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Ahh, de várom ♥
2016. augusztus 27. 12:27
Én annak örülnék a legjobban, ha Jason meg Aria újra egymásra találna, szeretem az Ezria párost, de már kicsit unalmas és Jason-nel megvan az a szikra, ami Ezra-val totál kihunyt már. Ha az egyik hazugot lövik le, akkor sem fog meghalni, de szerintem Jenna lesz az áldozat.
2016. augusztus 27. 12:30
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Egyáltalán nem biztos, hogy egy hazugot lőnek le. És szerintem a sok pletyka, meg spoiler ellenére nem is Toby lesz. Csak azt akarják, hogy azt higgyük ő az. De szerintem Jason vagy Noel lesz az, aki meghal.
Spobynak valószínűleg ez a búcsúcsókja, és attól még, mert a promóban nincsenek benne, az nem jelenti azt, hogy nem lesznek együtt.
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.27. 10:42)
Elvileg három páros lesz együtt, a promóból látszik, hogy Emison, Spoby és Haleb.
Spobynak valószínűleg ez a búcsúcsókja, és attól még, mert a promóban nincsenek benne, az nem jelenti azt, hogy nem lesznek együtt.
2016. augusztus 27. 12:37
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Spencer kiabálja, hogy 'mit tettél?' de szerintem nem őt lövik le. Igen, valószínű ő van a padlón, de az is lehet, hogy a sebesült mellé fekszik le. Troian amúgy is mindig ott van a 7B forgatásán.
Ha 3 páros együtt lesz, akkor az Emison, Haleb és Ezria.
Spoby viszont nem. Ezria számomra azért biztos mert MK azt mondta, hogy annak a párosnak lesz esküvője a 7B-ben, akinek megkérik a kezét.
Hiába imádom ezt a sorozatot remélem nem lesz 8. évad mert így is a végtelenségig van húzva.
Ha 3 páros együtt lesz, akkor az Emison, Haleb és Ezria.
Spoby viszont nem. Ezria számomra azért biztos mert MK azt mondta, hogy annak a párosnak lesz esküvője a 7B-ben, akinek megkérik a kezét.
Hiába imádom ezt a sorozatot remélem nem lesz 8. évad mert így is a végtelenségig van húzva.
2016. augusztus 27. 13:02
Idézet (DropDeadGorgeous @ 2016.08.27. 12:27)
Én annak örülnék a legjobban, ha Jason meg Aria újra egymásra találna, szeretem az Ezria párost, de már kicsit unalmas és Jason-nel megvan az a szikra, ami Ezra-val totál kihunyt már.
Pontosan. Ezria volt a legjobb páros (szerintem) az első évadban, de már a 2x09 óta Jariának kéne lennie. Aria meg is álmodta az affért, akkor kellett volna ott hagynia Ezrát a csók után.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: