Miley Cyrus fel akar hagyni a botrányokkal
2016. augusztus 27. 23:10
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Nekem mindig az volt a benyomásom, hogy ez a nő alapból zakkant. Vagyis, hogy szerinte az volt a normális, amit csinált annyi éven keresztül. Ez meg tök furcsa, hogy Liammel újrakezdték.
Bár a pasi valóban nagy hatást gyakorol rá. Lehet azért volt annyira hibbant, mert nem tudta feldolgozni, hogy szétmentek. Bár furcsa nekem ez az egész Miley dolog, mindig annyira távol álltam tőle, fogalmam nem volt, hogy mi lehetett/lehet a fejében soha.
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy milyen mederben folyik majd tovább az élete, és meddig és milyen körülmények között sikerül megmaradni az épelméjű oldalon.
2016. augusztus 28. 01:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ezt örömmel hallom.
2016. augusztus 28. 09:52
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
örülök meg minden de jókor jut eszébe
2016. augusztus 28. 11:01
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Szerintem már mindenkinek feltűnhetett ,hogy Miley már rég nem olyan mint volt. Nagyon örülök ,hogy Liam visszatért az életébe. Egyértelmű ,hogy a botrányokat Liam miatt csinálta, mert hiányzott neki és felakarta hívni magára a figyelmet. Mindenesetre szerintem baromi aranyos az ő párosuk és nagyon drukkoltam nekik ,hogy újra egymásra találjanak
Liam egy főnyeremény és Miley megérdemli őt. Remélem nemsokára a zenei iparba is vissza tér mert már nagyon várom a dalait.
2016. augusztus 28. 13:16
nemérdekel egyetértek veled.
látszik, hogy MIley kezd megjavulni, és akárki miatt is, ez nagyon jó!!!
látszik, hogy MIley kezd megjavulni, és akárki miatt is, ez nagyon jó!!!
2016. augusztus 28. 14:51
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Mileyt mindenhogy szerettem
Sose hagytam abba a tamogatast, mert szerintem egy nagyon jo ember, es nem szabad senkit se elitelni.
En nagyon orulok, hogy Liammal ujra egyutt vannak
En nagyon orulok, hogy Liammal ujra egyutt vannak
2016. augusztus 28. 18:11
Miley-n nőttem fel, vagyis a Hannah Montanan. Ő volt az a személy akiről példát vettem 7-8 éves koromban. Nagyon sajnáltam amikor jött neki ez a "legyünk ribancok mert ez a menő" hulláma. Remélem megjön az esze és újra az a szerethető lány lesz mint volt
2016. augusztus 28. 18:12
Nahát, észrevette magát? Már épp itt volt az ideje. a múltat így sem törölheti ki de legalább nem kell látnom a sok hülye cikket róla
2016. augusztus 28. 19:40
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Eddis fel sem tűnt, hogy nem hallottam róla.
Örülök hogy észhez tért, ideje volt, a Liammel közös kapcsolátáról pedig annyit, hogy gratulálok, és a legjobbakat kívánom nekik.
2016. augusztus 28. 23:15
Örülök, hogy végül összeszedte magát és észhez tért. Liam egyértelműen jót tesz neki!
2016. augusztus 30. 18:42
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Végre!
Mindig is kedveltem (botrányai ellenére is), de annak igazán örülök hogy az esze is megjött, ... és újra a régi Miley lesz, mint mikor először volt Liam párja.
Mindig is kedveltem (botrányai ellenére is), de annak igazán örülök hogy az esze is megjött, ... és újra a régi Miley lesz, mint mikor először volt Liam párja.
2016. augusztus 30. 23:39
Helyes. Így újra megszerethetem az én kis Hannah Montanámat.
2017. április 23. 20:31
|
|
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline
|
Na végre! Mindig is szerettem, de mióta botrányokat csinált... Én az ilyesmit nem tolerálom. Nem tiszteltem. És ez egy szomorú szó a számból. Remélem újra tisztelni tudom egy nap.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: