Közszemlére tette fedetlen melleit Kim Kardashian (18+)
2016. augusztus 27. 07:56
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ohhhhhh istenem mi az a széles csípő?????
2016. augusztus 27. 08:01
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Coreline a sztárok mindig felkészülnek hogy bárhol lehetnek paparazzók szóval ez direkt volt. Am ez a testalkat hát még mindig nem értem mitől lenne szép, tiszta csúnya, lassan nagyobb a segge mint az egész teste.
2016. augusztus 27. 08:15
Nyaralt nem? Akkor a paparazzik is hagyhatnák ők békén...
2016. augusztus 27. 09:48
Szerintem ezzel az alakkal nem nagyon mutat jó példát a fiataloknak. A képpekre meg egyszerűen már nem mondok semmit, mert mint tudjuk: Kimtől minden kitelik.
2016. augusztus 27. 10:59
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Egyébként én úgy tudom hogy az első kép egy úgynevezett X-ray fotó, amit csak utólag szerkesztettek ilyenre, ergo kivételesen fel volt öltözve Kim
2016. augusztus 27. 11:05
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Wtf, mekkora ülepe és csípője van???? És még szelfizi is magát...
Tudom sajnálni azokat a csóri gyerekeket. Ilyen fiatalon és közelről megnézni egy nőt.
Már bocsánat, de ez eléggé gusztustalan!!!
Tudom sajnálni azokat a csóri gyerekeket. Ilyen fiatalon és közelről megnézni egy nőt.
Már bocsánat, de ez eléggé gusztustalan!!!
2016. augusztus 27. 12:35
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem rosszak!
Egyébként ehhez az egyhez ért,tehát nem lehet másra számítani tőle.
2016. augusztus 27. 13:55
Csinált már szexvideót,ami fent kering a neten,ergo bárki láthatja totál meztelenül.
Mi neki egy kis mellmutogatás?
Mi neki egy kis mellmutogatás?
2016. augusztus 27. 16:51
Kövezzetek meg, de borzasztóan idomtalan. Amikor dundibb volt - bár szerintem akkor se volt kövér, ahogyan ő gondolja - sokkal csinosabban, esztétikusabban nézett ki. Rémisztő látvány.
2016. augusztus 27. 17:08
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Csak engem készít ki a feneke? (rossz értelemben)
Ha igazi volna, akkor izmosak lennének a combjai. De ez így abnormális és nem valami attraktív.
Ha igazi volna, akkor izmosak lennének a combjai. De ez így abnormális és nem valami attraktív.
2016. augusztus 27. 19:23
én vagyok az egyetlen aki azt vette észre először milyen aranyosan néz ki a két gyerekével a képeken?
oké, nem egy minta szülő, de az ilyen pillanatok nagyon sokat jelenthetnek egy kisgyereknek.
oké, nem egy minta szülő, de az ilyen pillanatok nagyon sokat jelenthetnek egy kisgyereknek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: