Olyasvalaki, mint ő, igazán tudhatná, hogy a paparazzik mindent lencsevégre kapnak.
North nagyon aranyos ♥
Közszemlére tette fedetlen melleit Kim Kardashian (18+)
2016. augusztus 26. 22:58
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
2016. augusztus 26. 23:07
Ehhez én már semmit sem szólnék
...
Undorító úgy ahogy van..
...
Undorító úgy ahogy van..
2016. augusztus 26. 23:08
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát nem tudom hogy mégis kinek ilyen az ideális test!? Magamutogató es semmirekellő embernek tartom de ugyanez elmondható az egész családjáról.
2016. augusztus 26. 23:23
Idézet (Fannii33 @ 2016.08.26. 23:07)
Ehhez én már semmit sem szólnék
...
Undorító úgy ahogy van..
...
Undorító úgy ahogy van..
Teljes mértékben egyet értek veled
2016. augusztus 26. 23:45
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Látom sok commentben, hogy milyen teste van stb. szerintem jó alakja van az igaz, hogy sok helyen plasztika de ha naturálisan lenne ilyen teste akkor még szebb volna.
nekem mindig is nagyon tetszett, hogy közepes popsi nem nagy combokkal lapos poci és szép mellek én elfogadnám a testét ha naturális volna nem plasztika
kimondottan nőies alak!
de mit várunk az emberektől mindenkinek más tetszik... nem tudom Isten miért áldott meg minket a "irigységgel, ocsmány beszéddel, modortalansággal és egyébbel" hiába írom le/írjuk le ezt a mondtatok, hogy "nektek se esne jól ha itt pofáznának, ócsárolnának, gusztustalan szavakkal hasonlítanának össze pl. undorító, ocsmány, okádék, gusztustalan, féreg és stb." így a végére : "A valóságshow-sztár úgy tűnik nagyon is elégedett alakjával, amit konkrétan egy száll semmiben meg is mutatott az őt fotózó lesifotósoknak." A cím egy kicsit félre értelmezhető mutogatja magát a lesifotósoknak hát basszus nyáron 40°-ban nem lehet bikiniben ? az igaz, hogy magamutogató én értem de akkor is ezek a képek ha jól tudom kirándulásukon készült mikor 19.szülinapját ünnepelte Kyle de mind1 és miért tilos neki bikiniben fényképezkedni? Ez most olyan mintha csak a 14-40 éves átlag ember fényképezheti magát bikiniben... Más sztárokat is lefényképezik bikiniben vagy magáról csinál képet akkor nektek az miért nem baj?!? na mind1 életem leghosszabb "vélemény"
Ám senkit nem szeretem volna megsérteni! Ui: Azokat sértené meg a szavaim akik magukra ismertek szerintem !!
2016. augusztus 26. 23:49
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Nemizgat hogyha mellbimbókat látok, nemkell szexualizálni, hülyeség. Az viszont már érdekel hogy Kimet megint lenézik valami miatt, amiért Kendallt istenítik? :'D nevetséges.
2016. augusztus 27. 00:06
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Meg kene lepodnom? Nem csodalkozom
2016. augusztus 27. 00:22
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Van még a világon olyan, aki ezen meglepődik?
A többség akkor kapna sokkot, ha Kardashian egy hónapig kibírja meztelenkedés nélkül. Van valamije, amit még nem helyezett ki közszemlére? Ennél a pontnál már csak akkor látnánk valami újat belőle, ha a belső szerveit mutogatná a nagyvilágnak
2016. augusztus 27. 00:30
Én ehhez inkább nem fűznék semmit. De nagyon is egyet értek Miss.Vicious-sal.
2016. augusztus 27. 02:34
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
boldogság az egész világon
2016. augusztus 27. 06:34
Ez a nő undorító. Két gyerek megszülése után is a csöcseit mutogatja.
Szüli a gyerekeket a férjének, ő pedig cserében eltartja őt. Csak annyi a dolga, hogy mindig mutogassa magát meztelenül.
Szánalmas. És ennek az izének még rajongói is vannak.
2016. augusztus 27. 07:02
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
No comment...
2016. augusztus 27. 07:53
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Amúgy valljuk be csak az első kép a botrányos.A többi tök normális,nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem kezeslábasban szoktam menni nyaralni.
A fürdőruhái tök korrektek,hisz mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát.Kim ezekben a cuccokban érzi nőnek magát akkor miért ne hordhatná??
Vissza térve az első képre,pedig nyilván nem direkt mutogatta magát,hiszen "NYARALT",nyilvánvalóan ő se gondolta hogy még vakációzás közben is fotózgatni fogják..
Szerintem bomba alakja van,illik hozzá ez a "giga segg":D
A fürdőruhái tök korrektek,hisz mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát.Kim ezekben a cuccokban érzi nőnek magát akkor miért ne hordhatná??
Vissza térve az első képre,pedig nyilván nem direkt mutogatta magát,hiszen "NYARALT",nyilvánvalóan ő se gondolta hogy még vakációzás közben is fotózgatni fogják..
Szerintem bomba alakja van,illik hozzá ez a "giga segg":D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: