Engem leginkább a fekete zene tudott megfogni.És most nem a feketék által csinált pop-ra,vagy dance-re gondolok,hanem az igazi eredeti fekete zenére mint az R&B,Hip Hop,Rap,Soul és társaik.Lehet akár a '90-es évek R&B-je vagy a rapnek bármelyik ágazata.Nekem mindegy,akár gangsta rap,vagy underground de észrevettem,hogy ezeknek a nagyon kezdő,fiatal rappereknek van egy külön jellegzetes hangzásuk,mint például Soulja Boy,Tyga,Wiz Khalifa,Kid Ink,Travis Porter.Van bennük valami közös,nemtudom van-e ennek külön ágazata de ez is nagyon tetszik.Aztán a legjobban azokat az előadókat szeretem,akik ütemesen,ritmusosan egyszóval ütősen rappelnek,szóval nem olyan mintha csak monotonon felolvasnának egy szöveget.Szerintem T.I. csinálja ezt nagyon jól de ott van még a nők közül Lil Mama akire ez nagyon jellemző.Igazából az összes olyan embert szeretem aki valamiért különleges mint Lupe Fiasco neki van egyfajta intelligencia a számaiban.Vagy Kanye West,aki gép nélkül is tud robothangon rappelni,de ott van még Nelly is aki zseniálisan ötvözte a rapet az R&B-vel úgy hogy az nem lett tucat.És persze Tupac-ot ki ne hagyjam aki ennek a műfajnak a koronázatlan királya.
Ezt a képet muszáj volt.R.I.P..

5 felhasználónak tetszik: